Oranžinė
būtų įdomu Nitę su rožiniu megztuku pamatyti
Aš turiu rožinius naktinius su širdelėm
aš irgi turiu rožinius naktinius,su rožine pantera
Nežinau ar mano telefonas ne daltonikas
[url=http://radikal.ru][/url]
Kadangi neskalbtas, matosi įsiuvas trumpintom eilėm
Labas rytas,
Man kažkoks dežavu kad jau spėliojom Nitės megztuko spalvą bet ne šito .
Apie kosmetikos poveikį odai tai esu nuomonės kaip katukas-poilsis, sveikas maistas ir sportas daro stebuklus,
nu o stebuklus galima papildyt kosmetika..prabangesne ar pigesne čia jau kiekvienos asmeninis reikalas. Aš prabangiai tarkim nejaučiu poreikio bo jaučiuosi ir taip graži paskutiniu metu net dažytis mečiau, nu pasidažau kartą į mėnesį, kai išlenda koks spuogas ar šiaip nuotaika dažymosi
nors iš tikro tai jaučiu miego trūkumą ir ryte tiesiog tingiu
Nite šiaip jau aš matau vieną iš mėlynos atspalvių...
Labas rytas.
Prisiminiau, kaip spėliojom Nites žguto spalvą, o jis buvo bespalvis
Na gal mezgtinis nebus bespalvis
Abelo, apie orchidėjas nieko nežinau, o tos sanpaulijos - kodėl jos dvi. Čia turbūt buvo prie lapo išdygę taip ir po to lapas nugedo, ar kaip?
Iš tiek kiek matau, tai joms per didelis vazonas.
Jei teisingai spėju apie tai, kad buvo čia lapas, tai reikėtų tuos du vaikus atskirti ir pasodinti į nedidelį vazonėlį, gali būti vienkartinė taurelė. Aš tokius mažus vaikus laikau torto dėžutėje, kad neperdžiūtų, nes mažus vazoniukus sunku sužiūrėti. Paskui, kai paauga sodini į didesnį. Jei vazonas per didelis, sanpaulijos šaknys nėra didelės ir nesunaudoja viso drėgmės ir dalis žemės ima pūti. Suaugusiai standartinei sanpaulijai reikia 10-13 skersmens vazonėlio (čia tie tokie paprasti plastikiniai, kad įsivaizduotum dydį).
Nite šiaip jau aš matau vieną iš mėlynos atspalvių...
Ne ne tikrai ne mėlyna ne žolė ir ne salotos, bet tikrai žalia
Bet tikrai ne visada toks užsegimas atrodo bobutiškai, nesuprantu kada taip, o kada ne
Paranoja tau "ant" tų bobutiškumų
Aš kai boba kaip troba - nejamu į galvą jei kam kas atrodo bobiška. Svarbu gražu
Aš kai boba kaip troba - nejamu į galvą jei kam kas atrodo bobiška. Svarbu gražu
Aha, ant tokios bobos viskas atrodo bobutiška, išskyrus diedo triusikus
Dėl susagstomo megztinio, tai kaip Šarangė nežinau nuo ko priklauso bobutiškumas - nuo spalvos, sagų užsegimo arba ne, plaukų ilgio ir spalvos, nu ir t.t.
Ir dėl to nemezgu sau tokių megztinių. Jei man reik drabužio, kuri galima segiot, esant reikalui nusivilkt, tai tada tas drabužis yra švarkas, o ne megztinis
Nite, man tai tokią jūros bangos spalvą rodo. O iš tikro tai žalesnė? Įdomu, kas įtakojo pasikeitimą spalvose
Qqte, pritariu tau, matyt ir aš esu sau labai graži, dėl to kosmetikas ir visokias ten kitas terapijas ignoruoju
man atrodo dar nuo nešiotojos piguros atrodo bobutiškai arba ne nu tsakant tas pats rubas ant vienos bus bobutiškas ant kitos ne
nu ir aišku paliemenavimas, iškirptės gylis ir teisingas (ne per ilgas) ilgis irgi bobutiškumus mažina
aš tai mezgu kas man gražu ir nieks dar bobute neapšaukė