Nite, kam skirtas ne mėlynas
Aš tiesiog nepasitikiu prabangia kosmetika, nes manau, kad vien jos neužtenka, dar ir visokie aplinkos faktoriai veikia mūsų odą, kaip pvz. geras miegas ir pakankamas vandens kiekis.
Va to pirmo trūkumą tai pridengiu plačia šypsena
Aš kažkaip panašiai žiūriu į brangią/prabangią kosmetiką. Jei kremo kaina artėja prie batų kainos, tai renkuosi batus jie efektyviau šypseną platina bent jau man
Nite, kam skirtas ne mėlynas
Man
Nu tamsių ratilų ir žiovulio iškreiptos burnos šypsena neuždengsi. Ale bet kompensuosi
Dar pastebėjau, kad visoks nesveikas maistas su daug druskos ir riebalų gadina odą. Momentaliai. Iš vakaro pavalgau, kitą dieną oda sausa ir papilkėjus, net suvytus būna.
Man
Tada spėju, kad kažkuris pilkos atspalvis
ir kita vargšiukė
Labas rytas,
Nite, tai tada pilkas?
Reklama ne reklama, amway ar kas kitas, bet daugelio dalykų man tiesiog nereikia arba nemoku naudot, kartais ir susigundau, bet paskui stovi kažkur kampe... Tiesiog vieni mėgsta viską išbandyt, eksperimentuot, turėt, tept, kept, ragaut ir pan, o aš mėgstu tik patikrintus dalykus pačios ar kažkieno artimoj aplinkoj su atsiliepimais. Pvz. paragauju kažką skanaus, tada noriu pati iškept, bet intertnetiniai kokie bebūtų gražūs ir rėkiantys receptai manęs nevylioja gal net atvirkščiai... Esu atspari blizgesiui visom prasmėm.
Oras tai ką aš žinau.... kažko gerklę graužia ir jėgų nerasta
Ot ir neatspėjot
nu tikrai ne žalia lieka tik juoda
O gal riožinė????
būtų įdomu Nitę su rožiniu megztuku pamatyti
nu tikrai ne žalia lieka tik juoda
Tiksliai taip tik atvirkščiai
O gal riožinė????
Čia būtų linkėjimai nuo manęs iš durnyno esu mezgus rožinį pūkuotą megztuką su drugeliu ir dar su blizgiais žvyneliais dabar to megztuko savininkė yra kieta programerė