Oriflame turi 20 patentu kosmetikoj.
Artistry virs 200.
As pakeiciau gera i dar geresni.
Cia kaip su siulais. Kai pusvilne keiciam i kasmyra. Nu kaina skiriasi. O ruba is abieju pasigaminam
Kaifas kitas.
manau man, o gal ir daugumai, atmetimo reakcja sukelia perdetas siulymas ir gyrimas. Ir net pasijauciu kartais nu tokia kvaila, kad nesimetu pirkt tokio gerio... Informacija, yra, jei igausiu proto kada, zinosiu kur kreiptis Atodo, jog jums ten paskiria uzduoti mirk gyvenk visus aplink itikint, kad jau geriau nerasit. Bet kaip ir sakiau visi mes skirtingi, nu nereikia asmeniskai man (o gal ir dar kazkam) tu gydytojo konsultaciju, kol kas as puikiai sugebu pasirinkti sau tinkama kosmetika savarankiskai isiklausydama i savo organizmo reakcijas, o ne i tai ka aparatas pasake
Cia kaip su merginu riebalu procentais, neseniai buvusioje diskusiojoje...
Niuma, vėjaraupių (Herpes viruso vienas iš tipų) vienas iš pagrindinių simptomų - bėrimai plaukuotoje galvos dalyje (nu nors vienas) ir paprastai pirmiausia galva, po to plinta kūnu žemyn. O va yra kita virusinė liga, bėrimai labai panašūs į vėjaraupių, niežtintys - burnos,delnų,padų liga (Coxaci virusas). Bert gali pradėt nuo bet kur, bet kaip iš pavadinimo aišku, turi atsirast bėrimų burnoje (skruostų vidinėje gleivinėje paprastai, bet būna ir ant liežuvio), delnuose ir paduose. Puslytės gali būt kietokos ir primint net karpas, bet labai panašu ir į vėjaraupius.
Niuma, vėjaraupių (Herpes viruso vienas iš tipų) vienas iš pagrindinių simptomų - bėrimai plaukuotoje galvos dalyje (nu nors vienas) ir paprastai pirmiausia galva, po to plinta kūnu žemyn. O va yra kita virusinė liga, bėrimai labai panašūs į vėjaraupių, niežtintys - burnos,delnų,padų liga (Coxaci virusas). Bert gali pradėt nuo bet kur, bet kaip iš pavadinimo aišku, turi atsirast bėrimų burnoje (skruostų vidinėje gleivinėje paprastai, bet būna ir ant liežuvio), delnuose ir paduose. Puslytės gali būt kietokos ir primint net karpas, bet labai panašu ir į vėjaraupius.
prieš pora metų mano vaikai ir vyras šituo virusu sirgo...vaikams tik nuo pirštų oda pasikeitė,o va vyrui nuo veido luposi,delnų...vaizdelis...savaitę į darbą nėjo ligoninėj sakė,kad retenybė,kad suaugę sirgtų šiuo virusu,bet ko tik nebūna...
prieš pora metų mano vaikai ir vyras šituo virusu sirgo...vaikams tik nuo pirštų oda pasikeitė,o va vyrui nuo veido luposi,delnų...vaizdelis...savaitę į darbą nėjo ligoninėj sakė,kad retenybė,kad suaugę sirgtų šiuo virusu,bet ko tik nebūna...
Taip, suaugusiem labai reta, laikoma viena iš vaikiškų ligų. Tai matyt, jaunystė iš tamstos vyro trykšte trykšta ;)
Nebūtų reklamos, nebūtų tokių pardavimų.
Tinkama reklama yra visas mokslas.
Aš tai visai pripažįstu, kad tos Amway serijos turi neblogų gaminių. Bet kai aš noriu infofmacijos, o gaunu reklamą, einu jos ieškot kitur.
Čia irgi su mezginiais galima palygint. Tos, kurios mezga patdavimams, gi žinot, kad kuo gražesnė foto, tuo didesnė tikimybė parduoti. Ir visai nesvarbu, kad akys kreivos, vienas kampas nutysęs, rašte klaida padaryta ar siūlas sintetinis. Jei to neišvardinsi ir nepaklaus, tai nieks ir nekaltas, kad nusipirkus gaus visai kitą vaizdą.
Olaiva, šiuo metu nusipirkau Marion firmos kažkokį. Droge. Aš tiesiog nepasitikiu prabangia kosmetika, nes manau, kad vien jos neužtenka, dar ir visokie aplinkos faktoriai veikia mūsų odą, kaip pvz. geras miegas ir pakankamas vandens kiekis.
Pritariu, Ligvita. Tokia agresyvi reklama greiciau atstumia, nei pritraukia.
Ypač jei "prasilenkia" su faktais
Pusė to, ką parašo pardavėjai apie savo produktus, yra reklaminiai skiedalai su skambiais žodžiais (ir tai liečia ne tik kosmetikos pardavėjus ). Atitinkamai tas rašliavas reikia ir skaityt
Geriau apie mezgimą pabaigiau vakar megztinį, dar neišskalbiau tik. Kol kas esu patenkinta
Toms, kurios nerimauja dėl savo mezgimo greičio, pasakysiu, kad pradėjau sausio 21 d.
O smalsumui pakurstyt pranešu: megztinis ne mėlynas
Tiesa, labas rytas
mezgalioju po biški ir lėtai. Atvėso, tai spės dar porąkart mergina užsidėt kepuriuką pavasarinį (vakar tik baigiau). Foto šio ryto labai sudėtingai judančia galvytę buvo pagaut, tai gal bus geresnių kada.
O dar ateinu patarimo iš gėlininkių (arba suprantančių daugiau, nei kad gėles reik į žemę kišt ir laistyt) mano orchidėjoms nudžiūvo orinės šaknys niekaip nesuprantu, kas ten atsitiko, nes žydi ir laistau kaip visada
Ir dar klausimas apie tas kambarines žibutes (neįsivaizduoju, kaip jos vadinas iš tikrųjų....). Parsinešiau prieš 2,5 metų iš darbo porą lapiukų tipo priaidaigint. Nu ir kankinuos ir aš ir ji tik išleidžia kelis naujus lapelius, apatiniai nudžiūna vienakart bandė kraut žiedelius, bet tik vienas bandė išsiskleist, kiti nukrito dar pumpuriukuose vaizdelių ikelsiu tuoj.