Labas
Waidaw kaip atrodo velveto siulas?
Informacija : [url="https://www.artistry.com/en_us/skincare-collections/hydra-v.html"]https://www.artistry.com/en_us/skincare-collections/hydra-v.html[/url] Aš rašiau - Hydro - V serija gavo. Skaitot jūs kažkaip ne taip. Pagal savo susigalvotas teorijas.Sakinys, cituoju : "This comprehensive collection of hydrating skincare products was inspired by Nobel Prize-winning research and provides 24-hour balanced hydration for all skin types.", nereiškia, kad ta serija gavo Nobelio premiją tą tau turbūt ir google vertėjas pasakytų. Ir apie "pernai" ten nieko nepasakyta Ir turbūt niekam ne paslaptis, kad "grožio industrija" nusileidžia tik farmacijai pagal apyvartas, neskaitant nelegalių verslų
http://www.yarnart.info/dolce-p67.html vieni vadina velvetu, kiti veliūru, kaip tiksliai - nežinau
O kur tu gavai to velveto? Ir ką gaminai.
Apie Nobelius nieko nežinau.
Apie hialurono kaukes girdėjau. Kitų firmų.kainuoja mažiausiai 5 kartus mažiau. Pati naudoju serumus. Man patinka. Ir buteliuko už 4 eurus kokiems 3 mėnesiam užtenka😁. Naudojant kasdien du kart dienoj. Efektas patinka.
O šiaip " iš lempos", tiksliau gelbstint draugę, įsigijau kitos panašios kompanijos, bet nepamenu ar Avono ar Oriflame tingiu eit žiūrėt-paakių kremą su juodais ikrais. Aišku, kad už tokią kainą aš ten ikrų net silkės nesitikėjau rast, bet efektas man patiko. Akivaizdžiai mažina nedidelius paburkimus, pastangrina juntamai. Tik vat kvapo intensyvaus tai nemėgstu
Tai buvo reklama
Žinot, kiek pasauly prestižinių kosmetikų? Tų, kurios patentavę savo brandą?
Virs 100.000. Artistry pagal pardavimus - pirmam pasaulio penketuky.
Ką man tai sako?
Kad su 90 dienų gražinimo garantija (kai bet kurį atidarytą panaudoą kremą galiu gražint per tris menesius, jei nepatiks-netiks, neatitiks, ką žada) - jų paklausa tokia didelė, kad dėl kokybės ir poveikio- aš neabejoju Faktai man padeda apsispręst.
Todėl tikiu, kad kaukė už 5 eurus turi didenį poveikį, nei už 1 e. Aš jas sau vistiek perku, nes poveikį ir pojūtį - turiu su kuo palygint. Galiu po 1 parduot- pačios skirtumą pajausit.
Už hialurono injekcijas salone- mokėjau po 69 eurus už procedūrą. Mačiau kažkas skelbia akciją - po 99 eurus siūlo
O kur tu gavai to velveto? Ir ką gaminai.
Apie Nobelius nieko nežinau.
Apie hialurono kaukes girdėjau. Kitų firmų.kainuoja mažiausiai 5 kartus mažiau. Pati naudoju serumus. Man patinka. Ir buteliuko už 4 eurus kokiems 3 mėnesiam užtenka😁. Naudojant kasdien du kart dienoj. Efektas patinka.
O šiaip " iš lempos", tiksliau gelbstint draugę, įsigijau kitos panašios kompanijos, bet nepamenu ar Avono ar Oriflame tingiu eit žiūrėt-paakių kremą su juodais ikrais. Aišku, kad už tokią kainą aš ten ikrų net silkės nesitikėjau rast, bet efektas man patiko. Akivaizdžiai mažina nedidelius paburkimus, pastangrina juntamai. Tik vat kvapo intensyvaus tai nemėgstu
Tai buvo reklama
kokį serumą naudoji?
Atsiprašau dėl metų Išmoksiu tikrint ir aš info raštiškai tą, kurią pasako. Dontsop, ačiū
https://www.amway.co...e-hydrav-au.pdf
*When using the Power System: Vital Skin Serum Concentrate, Nourishing Gel Cream and Refreshing Eye Gel Cream. **When using Vital Skin Serum Concentrate. ^The Nobel Prize-winning research of Dr. Peter Agre. The 2003 Nobel Prize in Chemistry – Popular Information. nobelprize.org 10/08/03. ††Source: www.euromonitor.com/amway-claims
Atsiprašau dėl metų Išmoksiu tikrint ir aš info raštiškai tą, kurią pasako. Dontsop, ačiū
https://www.amway.co...e-hydrav-au.pdf
*When using the Power System: Vital Skin Serum Concentrate, Nourishing Gel Cream and Refreshing Eye Gel Cream. **When using Vital Skin Serum Concentrate. ^The Nobel Prize-winning research of Dr. Peter Agre. The 2003 Nobel Prize in Chemistry – Popular Information. nobelprize.org 10/08/03. ††Source: www.euromonitor.com/amway-claims
Siaip tai Oriflame turi savo mokslininkus, Avon - savo... Kitos kompanijos manau taip pat, gi belenkas is gatves ateles kremu nemaiso. Ir apdovanojimus kiekvienas brandas turi savo...
O ir mes esam labai skirtingi su skirtingais poreikiais, todel abejoju, kad viena firma stebuklingu budu surado visiems tinkamus gaminius, gi tokiu atveju kitu brandu tiesiog nebeliktu, cia mano toks buitinis suvokimas. Ir tuo as bandau pasakyt, kad yra ir kitais vardais pasivadinusiu puikiu kosmetikos priemoniu, ir renkames mes pagal savo poreikius/galimybes bei pagal tai ka musu oda priima
Ligvita,iš tavo posto nuskambėjo, kad vienas gamintojas gamina viską.
Išskyriau, kad taip nėra.
Amway pagal apyvartą- pirmauja tinkliniuose marketinguose.
Visa tinklinių marketingų įmonių, dirbančių ilgiau, nei 30 metų, produkcija yra aukštos kokybės, nes kitaip bankrutuotų per pinigų gražinimo laikotarpį. Ir bankrutuoja daug. Amway kt metais - 60 m. Jie pinigų turi. Jais dalinasi. Aš dirbu ir juos gaunu. Paprasta.
Avon- tiesioginìų pardavimų įmonė. Ne tinklinio. Čia informacijai.
Dėl kremų tikimo odai- darom su Aramo aparatu odos diagnostiką. Pagal duomenis kosmetologė rekomenduoja kremų seriją. Nes čia yra gydomoji odos priežiūra. Tada klientė vietoj išbando odai poveikį realiai. Ir jei nori, tada moteris užsisako pati.
Tyrimo kaina su kremo išbandymu- 10 eurų.