Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u: 

Mano pirkinių drakius vakar pasišopino virbalų mažutuką - už kuklius 135 eurus :B

Atsakyti

Mano pirkinių drakius vakar pasišopino virbalų mažutuką - už kuklius 135 eurus :B

:wacko:

auksiniai kokie nors gal? ar su brilikais ant galiukų :D

labas jei nesisveikinau :hmm:  greičiausiai šiandien ne.

Atsakyti

Sveikos,

Taigi čia Lace, gal už visus virbalų Drakučius tiek sumokėjo :D 

Atsakyti

Geras tas tavo drakius. Idomu vienetais kiek gavosi?

Atsakyti

WAUUUU :blink: nors nieko ča tokio, jei viena pora ne mažiau kaip 7-8 Eur :hmm: kastasyyy 15-17 porų tik :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 05 balandžio 2017 - 10:59

Taip ir galvojsu, kad gali kliut, bet kai nebandzius, nekisau savo trigrasio

Viskas ten gerai, tik uzsimerkus megzt nepavyks :D

Atsakyti

Labas, tik dabar prisėdau :4u:

Susirašinėju su kiniečiais dėl tos suknelės, nesusišneku, man siūlo už 30 dolerių pirkti dabar jau tinkamą, o tą pasilikti ??? Tai parašiau išmatavimus ir paklausiau ar turi tokio dydžio suknelę, tai jo, pasirodo mano užsakytoji size 14 ir yra tokių išmatavimų, tai kažin kodėl man atsiuntė ne to dydžio? Nemoku aš ten nieko, ir tai bendrauju su googlo vergtėju.

Vakar nemezgiau, griuvau pavargusi, pamiegojau, paskui persikėliau į lovą ir nakčiai užmigau, nieko, oi nieko nepasidariau :)

Atsakyti

Nuosirdi, tau reikejo kelti ginca, ikelti foto sukneles matomais ismatavimais

gal kiek pades http://pirkimas-alie...ss.blogspot.lt/

Atsakyti

Labas, tik dabar prisėdau :4u:

Susirašinėju su kiniečiais dėl tos suknelės, nesusišneku, man siūlo už 30 dolerių pirkti dabar jau tinkamą, o tą pasilikti ??? Tai parašiau išmatavimus ir paklausiau ar turi tokio dydžio suknelę, tai jo, pasirodo mano užsakytoji size 14 ir yra tokių išmatavimų, tai kažin kodėl man atsiuntė ne to dydžio? Nemoku aš ten nieko, ir tai bendrauju su googlo vergtėju.

Nu nieko sau, tuoj įpirš dar vieną niekam tikusią suknelę  :blink:  :mmm: 

Nuoširdi, iškėlus ginčą jie grąžintų pinigus, ir suknelės nereikės siųsti atgal  :4u: Rekomenduoju jais nepasitikėti, o tiesiog reikalauti pinigų atgal  :4u:​ 

Atsakyti

Jo tie kiniečiai... Mes darbe prisižiūrėjom gražių nuotraukų ir gerų kainų ir prisisakėm maudymkių :D  Iš 6 nei viena neatitiko dydžio :D  Aš užsakiau XL, tai gavau tokią, kad s mergaitė neįlenda :blink: Nors pagal surašytus matmenis tai dar ir per didelė turėjo būt. Matyt kiniečiai savo nuosavą metrinę sistemą turi :B 

Atsakyti

Liniuka jei pamirščiau , žinok man reik asmeniniu reikalu su tavim pakalbėt :D

Atsakyti

Viskas ten gerai, tik uzsimerkus megzt nepavyks :D

Man tai ir merinas, kai mezgiau iš  5 gijų labai dažnai išslysdavo po pora siūlų. Kadangi mezgiau žiūrėdama serialą, tai vis turėjau taisyti tas akis.

Atsakyti