Labas rytas
Mano pirkinių drakius vakar pasišopino virbalų mažutuką - už kuklius 135 eurus
Labas, tik dabar prisėdau
Susirašinėju su kiniečiais dėl tos suknelės, nesusišneku, man siūlo už 30 dolerių pirkti dabar jau tinkamą, o tą pasilikti ??? Tai parašiau išmatavimus ir paklausiau ar turi tokio dydžio suknelę, tai jo, pasirodo mano užsakytoji size 14 ir yra tokių išmatavimų, tai kažin kodėl man atsiuntė ne to dydžio? Nemoku aš ten nieko, ir tai bendrauju su googlo vergtėju.
Vakar nemezgiau, griuvau pavargusi, pamiegojau, paskui persikėliau į lovą ir nakčiai užmigau, nieko, oi nieko nepasidariau
Nuosirdi, tau reikejo kelti ginca, ikelti foto sukneles matomais ismatavimais
gal kiek pades http://pirkimas-alie...ss.blogspot.lt/
Labas, tik dabar prisėdau
Susirašinėju su kiniečiais dėl tos suknelės, nesusišneku, man siūlo už 30 dolerių pirkti dabar jau tinkamą, o tą pasilikti ??? Tai parašiau išmatavimus ir paklausiau ar turi tokio dydžio suknelę, tai jo, pasirodo mano užsakytoji size 14 ir yra tokių išmatavimų, tai kažin kodėl man atsiuntė ne to dydžio? Nemoku aš ten nieko, ir tai bendrauju su googlo vergtėju.
Nu nieko sau, tuoj įpirš dar vieną niekam tikusią suknelę
Nuoširdi, iškėlus ginčą jie grąžintų pinigus, ir suknelės nereikės siųsti atgal Rekomenduoju jais nepasitikėti, o tiesiog reikalauti pinigų atgal
Jo tie kiniečiai... Mes darbe prisižiūrėjom gražių nuotraukų ir gerų kainų ir prisisakėm maudymkių Iš 6 nei viena neatitiko dydžio Aš užsakiau XL, tai gavau tokią, kad s mergaitė neįlenda Nors pagal surašytus matmenis tai dar ir per didelė turėjo būt. Matyt kiniečiai savo nuosavą metrinę sistemą turi