Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gyvą paletę turiu,tai man Annalee labiau su mėlynom matosi ;)

gundykis,arba lauk rudens,kai dar 2 nusimegsiu,tada jau galutinai paveiksiu :D

Teks laukti rudens. Gal net kito. Reikia gi turimus lobius sumegzt. Tik bėda, kad paskutiniu metu aš daugiausia liežuviu mezgu  :D​ 

Atsakyti

Aš va tokį ketinu megzti, įdomi pačių konstrukcija :D

Priedas  IMG_2680.PNG   595,41KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2681.PNG   690,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_2682.PNG   591,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

buvo intensyviai aptarinejamas sitas megztukas, jei dar kazkam reiktu, gavau jo recepta, originalo kalba...

birch_bay_3_medium2.jpg

Atsakyti

Aš bandžius,aš! :) gerai, kad pirkai, man labai patiko. Kaip turintys lino truputį patysta benešiojant, išskalbus vėl sugrįžta į vėžes :) labai smagus ir vasariškas reikalas mano kiauraraščiu tai iš lygiai lygiai 3 kamuoliukų šitas 

http://www.ravelry.c...ts/Abelo/helene

Atsakyti
Ligvita,as sita mezgiau.Noreciau palygint su receptu 4u.gif
Atsakyti

labas rytas,

tas pavasarinis karstis tai turiu pasakyt bjaurus reikalas, vakar nusivilkau iki megztinio, o siryt atsibudau skaudancia gerkle ir kosedama, juoksis Mantas, nes ji vis baru, kad pusplikis dar neitu

Atsakyti

Sveikos,

vakar pasibandziau meginuka, siulas labai malonus, svelnus :wub:  minusas sukimas, taip ir nori koks siuliukas atsiskirti nuo visu :hmm:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Sapnavau siulus.. daug siulu :lol: :karsta:

Vakar dar prirodziau tuos siuliukus kelioms draugems :laugh:

Tik pasigyriau, kad mano drakius distrofikas, va ir prasom - pasimaitino :karsta:

Atsakyti

Labas...

ku daryt

užbaiginėju atnarą adata nu ir atrodo per mažą siūlgalį pasilikau, lyg atrodė pakankamas nu bet pasirodo ne...ardyt gal jau neardysiu, kažkaip teks gražiai pririšt

Atsakyti

Ligvita,as sita mezgiau.Noreciau palygint su receptu 4u.gif

I FB idejau, tu turi galimybe is ten pasiimt?

Atsakyti

Sveikos,

vakar pasibandziau meginuka, siulas labai malonus, svelnus :wub:  minusas sukimas, taip ir nori koks siuliukas atsiskirti nuo visu :hmm:

Taip ir galvojsu, kad gali kliut, bet kai nebandzius, nekisau savo trigrasio

Atsakyti

Sveikos,

Lietučio megztinukas gražus - ypač spalva.

Gundot, viliojat siūlais, ypač akcijom.... Vis pažiūriu, seilę pavarvinu... Noriu, noriu be galo ko nors naujo laimei susigrąžint. Bet namie visi siūlai žiūri į mane, seilę varvina, kada bus sumegzti ir... nieko, šeimininkė abejinga... Depresovas laikas. Praeis ir tai, aišku. Vakar suvokiau, kad kondicionierius mašinoj neveikia - man tokie triukai vis po vyro pavairavimo nutinka. Stabdžių lemputė dega... Vėl stiprus kirtis per kišenę, nenoriu net pagalvot apie tai. 16 gimtadienis barzdojančio vaikino už 6 dienų...

Ai, geriau eisiu dirbti, kol kad daugiau priežasčių būti nelaiminga neprisigalvojau :).

Atsakyti