Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai labai gražios spalvos Olaivos twido, tik kad nesimato spalvotu taškelių  :unsure:

O man kaip  tik graziai ziurisi nelabai ryskus tie taskiukai :wub:

Atsakyti

Ingriga, gražu. O tai čia vaikiškas, ar ne? Lyg sakei, kad vaikišką mezgi, bet nuotraukoj, man labai didelis atrodo. Bet suprantu, kad be jokio atskaitos  daikto, gali būt visaip.

Ligvita, gaila, kad telefonu kalbėjau. :4u:

Atsakyti

Olaiva ir mane jaučiu vieną dieną tvidu sugundys  :D​ 

Atsakyti

Aciu :4u:

Pas mane krepsi be pirmuju spalvu  dar ikrito rea :wub:

O kaip manai, kuri is siu spalvu turi daugiau melsvu siuksleliu :hmm:  silver mist ar annalee?

Ingriga, is foto atrodo, kad megztukas veltas :wub: :4u:

gyvą paletę turiu,tai man Annalee labiau su mėlynom matosi ;)

Olaiva ir mane jaučiu vieną dieną tvidu sugundys  :D​ 

gundykis,arba lauk rudens,kai dar 2 nusimegsiu,tada jau galutinai paveiksiu :D

Atsakyti

Aš vaikiškų kolkas neturiu kam megzt  :D  čia mano. Tu turbūt apie dukterėčią pagalvojai, tai jai 31  :D Atsisakė ji mano megztuko, gerai sau bus daugiau laiko  :rolleyes: 

Rasyte man twide ir gražiausia tos spalvotos "šiukšlytės"

Atsakyti

nors tokius iš twido nusimegzk :D išbandysi siūlą,patenkinsi smalsumą,kas per biesas tas twidas :D

20161218_142820_medium2.jpg

Atsakyti

aš irgi turiu norų sąrašiuką,bet bėda ta,kad pas mane tie norai greit keičiasi,kai kurių užsinoriu staigiai,o dar staigiau juos susimeistrauju,kitų jau nebenoriu,tai į griežtą eilę nestatau :D

Screen_Shot_2015-08-28_at_12.05.17_PM_me

Screen_Shot_2014-06-09_at_10.31.46_AM_me

DSC02192_medium2.jpg

Atsakyti

gyvą paletę turiu,tai man Annalee labiau su mėlynom matosi ;)

Bet ar nera annalee i balksvuma, man norisi pilkos, bijau kad kompas rodo labai jau sviesiai pilka :hmm:

Atsakyti

Bet ar nera annalee i balksvuma, man norisi pilkos, bijau kad kompas rodo labai jau sviesiai pilka :hmm:

silver mist turi daug tamsiai pilkos...

internete gerokai užšviesintos spalvos ;)

Atsakyti

Aciu Olaiva :4u:

Krepselyje nugule 19 kamuoliuku :B .. zadejau skrist i LT tik su kuprine, teks jauciu imt lagaminiuka :huh2:

Atsakyti

Labas

Lietuti grazus megztukas

Mano drakiui siulu nereikia ne ne ne :)

Atsakyti

Ojeij, per siulu rinkimasi praleidau Lietuti su grazia spalva, figura ir megztuku :wub: :4u: As tik kitokios sp sijoniuka trb rengciaus  :D 

Atsakyti