kai gražus perėjimas spalvu gaunasi
pati paklausiau pati atsakau, nėra sagų cupe
Ingriga pamačiau tik kai jau grįžau tavo klausimą
net nemačiau, kada klausei
galėjai pakulniuot iki Ibrahimo, ten yra
sveikos, pas mane kažkoks apsukų sulėtėjimas ir niekur nespėjitas tai kai paskaitau Donstop planus, man plaukai šiaušiasi, vienok pagarba už šitokį mokėjimą planuoti ir tikslų žinojimą ko nori, kitok žinau, kad pas mane taip niekad nebus, noruose aš laisvas paukštis , o ir bijau kad dingtų hobio jausmas...
Olaiva, tai sakai savo gimtadienio proga apdovanosi mus savo grožiais šaunuolė, tikrai pamaloninai akį beje, su praėjusiu
Donstop, ir tavo užmestukas, dailus, dailus, pavasario pranašas
Lietutis, smilgelė, verčia iš koto ir tempais (kai paskaitau kiek tu dirbi) ir daiGto dailumu
Sveikos
Ačiū už sveikatos palinkėjimus mano uodegytei. Jaučiasi jau geriau, šiąnakt išmiegojo be budinėjimų, šiek tiek valgė. Vis dar silpna, gulinėja vis ir labai kovojam, kad gertų Gastrolito tirpalą, reikia skysčius ir druskas atstatyti. Man kol kas irgi viskas gerai, gal ir nebesusirgsiu.
Olaiva, nagi gražiai tau gaunasi, mėginukas manęs kažkaip neįkvėpė, o vat megztinyje gerai žiūrisi. Kokios spalvos bus lygi dalis?
Lietučio megztukas ir man patiko.
Donstop mezgiminiai planai man jokio pavydo nesukėlė. Aš už kokybę, o ne kiekybę. Bet čia juk kiekvienas renkasi pagal save. Jeigu aš turėčiau megzti tiek daug, tokiais tempais, tai man jau taptų sunkia prievole, o ne malonumu. Aš kaifuoju nuo gerų siūlų, malonaus proceso ir preciziško rezultato.
Mezgiminiame fronte - liūdesys. šiandien užbaigiau vieną iš dviejų turimų projektų ir matau, kad apačios atnaras teks megzti iš naujo visai nekvepiantis atradimas. Kitas mezginys šiaip nedžiugina, kažkokios iškristalizuotos ir kabinančios idėjos irgi neturiu... Kažkoks egztistencinis nerimas kankina...
Aš tai Dontstopei pavydžiu ne kiekio, bet tokio konkretumo ir žinojimo, ko nori pusei metų į priekį ir net su konkrečiais siūlais....
Aš dabar pvz visiškai negaliu apsispręst ką noriu megzt, siūlus jau žinau, išsirinkti dėl gražios levandinės spalvos, turėti senokai, vis kilnoti ir glostyti, bet mažas kiekis, yačiau nukosėjus iš Olaivos medvilnės likutį, bus suženyti kartu, spalva nebeik identiška, dar gi labai viena artima spalva tinka prie jų, o bet tačiau, aš visiškai negaliu nusprest, ar noriu juos kartu sudėt ir megzt margai, ar noriu perėjimus lėtus daryt, galų gale ar susegamo megztuko ar ne... Iš praktinės pusės pagalvojau, kad gal reik susegamą megzt, vasarai praktiškiau užsimest, kad ir ant maikutės, net nesusisegus, per galvą apsivelkamų aš nenešioju šiltuoju sezonu visiškai.... Nors imk ir megzt lygiai vienodai ripsu
Ankščiau niekaip negalėdavau suprast, kaip jūs sakot, noriu kažką megzt,kad nereiktų galvot, man atrodydavo, kad mezgimė nėr išvis ką ten galvot, o bet tačiau, dabar pradedu suprast, kiba senstu???