Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Kažkaip nesikalba paskutiniu metu. Darbe daug darbo. Savaitgalį buvau į juodąją skylę nugrimzdus, ko jau kuris laikas pavykdavo išvengt. 

Nieko nemezgu.

Sužavėjo Dontops planai. Taip tiksliai norai suplanuoti. Na mėnesio planai, tai beveik, kaip mano metų, na geriausiu atveju pusmečio. Niekaip neįsivaizduoju, kaip taip įmanoma greit megzt. Nors atrodo, kad jau net aš paskutiniu metu visai greit mezgu, bet vis tiek neįsivaizduoju. Pagarba tokiems sugebėjimams :rolleyes:

O norų ir kankinančių idėjų tai aš turiu irgi daugybę, galėčiau irgi prirašyti, tik žinau, kad neįgyvendinsiu...

Lace, tikiuosi, jau sveikatos taisosi, ir tavęs neprigriebė. :4u:

Lietuti, labai dailu, ir spalvą man labai gražią rodo. :wub:  Tu irgi prie tų stebuklingai greit mezgančių.

Dar iš anksčiau Olaivos nuotraukos labai sužavėjo - ir megztukas, ir detalės gražios, o labiausia nuotraukos. Galėtum fotografe dirbt, kokias gražias fotosesijas daryt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 balandžio 2017 - 07:08

Labas rytas

Lietuti labai gražu  :wub: 

Olaiva labai norėčiau  :oro_buckis: 

Vakar praknisau dr. lobį išsitraukiau medvilnę Anykščių, bet jau naktį nevyniojau  :oh: Šiandien važiuoju į santariškes, gal dar į paskaitą nueisiu.

Atsakyti

Ar kuri mezget is siltosiulo medvilnes su linu?

Atsakyti

O situos bandet kuri https://www.siltassi...0-pelenu-rausva

Atsakyti

ingriga,drakius siautėja? :angel_not: 

Atsakyti

Labas rytas,

radau laisvą minutę, tai ateinu pasikalbėt :)

Koks savaitgalis buvo, jau jei aš po trumpom rankovėm buvau, vadinasi tikrai šilta buvo, toks jausmas, kad vasaros atostogos jau buvo prasidėjusios, tačiau teko grįžt į darbus...

Vakar paėmiau mezginį, privėliau rašte klaidų, tai teko kelias dideles eiles nuardyti, tai iš principo nėjau miegoti, kol nesumezgiau išardyto siūlo :)

Olaiva, su praėjusiu gimtadieniu :4u: :4u: :4u: Labai gražios nuotraukos ir megztukas :wub: :wub: :wub:

Donstop, tavo megztukas labai dailus, tiek spalva, tiek atlikimas ir tikimas :wub: :wub: :wub: O apie planus...ką aš žinau, man tai stalčius atsidarė (va šitaip :ohmy: :hihihi:) Jooo, planai ne kuklūs, man ir 10-mečiui pakaktų, o dar ir neįveikčiau :) Ir pavydžiu konkretumo, nes viskas pas tave taip aiškiai nuplanuota.

Lace, sveikatos dukrytei :4u:

Lietuti, prie sijono tikrai ne trumpas, dailus kiauraraštinis pavasarinis megztukas :wub: :wub: :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 balandžio 2017 - 08:31

ingriga,drakius siautėja? :angel_not:

Gavo leidimą vieniems vasariniams siūlams ir vel apynasris bus uždėtas dabar jau tikrai ilgam.

Tai nei viena nebandet ir siandien nekalbadieniai  :hmm: 

Atsakyti

Gavo leidimą vieniems vasariniams siūlams ir vel apynasris bus uždėtas dabar jau tikrai ilgam.

Tai nei viena nebandet ir siandien nekalbadieniai  :hmm:

o kas jiems leidimus išrašo? :hmm: spėju,kad patys sau,nes tikrai nei tie antsnukiai jų nesuvaldo,nei mes  :D

Atsakyti

Lietuti labai dailus megztukas nors ir mėlynas, nu ir netrumpas prie sijono

Atsakyti

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 04 balandžio 2017 - 09:06

Aišku dažniausiai jie patys prisiperka, todėl turimi ir netinka. O konkrečiam modeliui tai leidumą gauna  :D 

Atsakyti

labas

Vasaros_lietau, suuuper :bigsmile:  labai fainas daiktas, ir spalva ir raštas ir šiaip tikimas. pavydu :rolleyes:

renkatės vasarinius mezginius?

gal kam masažuoklio :D

1b5dfd14126b79a6b19883c25e9b576a.jpg

Atsakyti