Tai nebūtina komentuot aš apie save rašiau.
Smagu, kad tiek nešioji. Nes man tai kartais, tiksliau gan dažnai, galutinis vaizdas prasilenkia su svajone, tai ir būna nugrūstas į lentynos galą.
Ai, nu dar kažkaip galvojau, kad tu seniai jau mezgi tokiais kiekiais. Jei neturi, tai jo- yra svarbus reikalas.
Ir dar pastebėjau, kad noruose jau nebevyrauja vieno ir to pačio modelio megzteliai. Šaunuolė tas beje jūrinis su sagom man krito akin. Nemanau, kad storins. Dryžiai smulkūs ir nevisam megztiny.Ir pastebėt norėčiau, kad net ir jei pastorins ponią, tai nieko nesugadins. Liuks figūra
Mezgiau taip pat intensyviai pirmojo dekreto metu, t y prieš 9-8 m Paskui kol dirbau, nelabai turėdavau laiko, vos spėdavau vaikui, vyrui, mamai numegzti, sau mažiausiai... O už komplimentą ačiū
Taip va taip ir gavosi, kad vėl megzti sau pradėjau tik šio rudens vidury Po truputį surinkinėju bent jau bazinį megztų rūbų rinkinį Nes ne už kalnų ta diena, kai vėl išeisiu į darbą ir nebeturėsiu laiko megzti sau. DuokD, kad spėčiau vaikus apmegzti
O kodėl nemezgiau - kol dirbau, tiesiog neužtekdavo laiko, darbe nuolat būdavo viršvalandžiai, po darbo lankydavau sporto klubą... Pamegzdavau tik savaitgaliais, kartais būdavo tokių "prastovų", kad ir po mėnesį neliesdavau virbalų, ne dėl to, kad nenorėčiau, tiesiog nebūdavo kada...
Išėjus į antrą dekretą su dideliu užsidegimu mezgiau tik dukrai Dukra buvo labai ilgai laukta, išsvajota mergaitė, megztų suknelių aprašymus aš pradėjau kaupti kompe dar prieš pradėdama lauktis sūnaus Jie laukė savo laiko vos ne 10 metų Ir kai jau tas laikas atėjo, pradėjau "kepti" mergaitiškus rūbelius su tokiu pat įkarščiu, kaip dabar "kepu" sau Ir vėlgi nelikdavo laiko mano garderobo atnaujinimui, o ir nebuvo didelio noro, nes ir figūrą taisiausi apie porą metų po gimdymo Vis negalėjau grįžti į priešnėštuminį svorį, o didesnio, nei įprastai, dydžio nei megzt, nei pirkt nenorėjau
Ir štai šį rudenį kažkaip suvokiau, kad viskas, ką turiu, yra kokių 8-10 metų senumo Dar geram stovyje, bet per tą laiką juk ir skonis, ir mada, ir figūros linijos keičiasi... Viską sukroviau maišan, kad spinta pralaisvėtų, paskui po biškį atsikratinėjau, dalį mamai atidaviau, dalį išmečiau, dalį mama išardė...
O pati pradėjau formuoti garderobą iš naujo. Biškį vėlai susigriebiau, kai jau keli mėnesiai iki darbo belikę, bet geriau vėliau, nei niekada
Na ir dar vienas dalykas, aš mezgu 5 žmonėm, ne tik sau - dviem vaikam, vyrui ir mamai. Nei vienas nenešiojam pirktinių megztinių Vaikų dydžiai keičiasi kas sezoną, su jais yra darbo visada...