Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gegužės planai

1. Iš lino išsirinkau tokį modelį (Anchored iš R)

IMG_9437_medium2.JPG

2. Marinistinis family look'as  :happy:

Sau noriu kažką tokio, su sagutėmis šonuose, tik spalvos mėlyna-balta. Bijau dėl dryžių, ar nestorins  :oh:

IMG_5343_medium2.jpg

Sūnui 

033_medium.JPG

Dukrai bus suknia, bet raštelis irgi iš smulkių inkariukų

2010_0507Knitting0032_medium2.JPG

Atsakyti

blyn nieko vel nespejau nuveikt, kazkokia optine apgaule ta sviesa vakarais :D dar ta padaryt dar ana reiktu, o jau penkios...

Klientes griauna mano planus is vienos puses dziugu, kad ju yra ir joms patinka tai, ka as i maisa mezgu ir kitos puses... as gi graziai fotosesijai ruosiausi, o dabar vos ne nuo nulio reikia pradet

As irgi jau lina mezgu..

Atsakyti

Oho, Dontstop  :bigsmile:  :karsta: 

Pirmas dropsinis ir man labai prie širdies  :ax: 

Atsakyti

Na ir jei turėčiau atliekamą rankų porą ar nors vieną kinietį po lova  :happy: , mielai papildyčiau garderobą dar šiais  :rolleyes:

1. Užmestukas vasaros vakarams iš kokio lino-bambuko-medvilnės mišinio...(Sandshore iš R)

IMG_3187_medium2.jpg

2. Dar vienas įdomus užmestukas vasaros vakarams (Vedai iš R)

24680980371_2cf6d48e0d_z.jpg

3. Trečias užmestukas (jų juk per daug nebūna?  :angel_not: ), Cloud cover iš R

14920035558_91de640e9c_z.jpg

4. Paprastas kasdienis megztukas prie džinsų (Sigma iš R)

Sigma_020_medium2.JPG

5. Dar vienas paprastutis (juk jų man reikia bent 3), The big Y iš R

the-big-y-4_medium2.jpg

6. Na ir dar vienas...Moroccan nights iš R

IMG_4752_medium2.JPG

7. Vasarai šitas nerealiai gražus man  :wub:  :wub:  Venetian window iš R

TKN59.hitomi.0069_medium.jpg

8. Ir šitas svajonėse (Santa rosa plum iš R)

26164241664_eb23c6a15f_z.jpg

Atsakyti

Labas.

Dontstop oho kiek planu. Ar gali pavadinima to su idomiu peciu imesti. Aciu

Atsakyti

Lace,  kaip Vaiva? Su pavasariu ir ligos, žiemą maniškiai beveik nesirgo. Pavojinga ta staigi šiluma. Viena maniškė kosėdama reikalavo ledų... Kitaa vaistų išgėręs į Matmintinio respublikinį finalą važiavo. O man vakarop vėl savijauta belekokia... Tai drybsau su tel. ir daugiau nieko nenoriu...

Donstop - tu reiškinys! Žaviuosi energija ir optimizmu.

Atsakyti

Donstop, tavo norai kažkas iš kosmoso platybių :blink:  aš net geriausiais savo laikais, be mažų vaikų ir veiklų tiek nenumegzdavau

Kitas faktas: man tiek nereik. Nu aš netrokštu vien tik o vien tik megztais rūbais vaikščiot. 

Bet net ir ne megztais turėt max 10 komplektų pakanka. Suki.ir suki ratu tuos pačius, vieną kitą pakeisdama. Nes kitaip jau gaunas tas amžinas klausimas-ką rengtis- gausa irgi nėr gerai

Atsakyti

As tai stebiuos to tikslaus suplanavimo :D man nuomone keicias daznai, kartais po savaites as jau mezginio mezgamo nebematau ant saves, o cia keliems menesiams suplanuota :D :rolleyes:

Mezgu mamai skara ir kaifuoju :wub:

Atsakyti

Labas.

Dontstop oho kiek planu. Ar gali pavadinima to su idomiu peciu imesti. Aciu

Camelia Tee ir dar labai panašus yra Tarry  :4u:

Donstop, tavo norai kažkas iš kosmoso platybių :blink:  aš net geriausiais savo laikais, be mažų vaikų ir veiklų tiek nenumegzdavau

Kitas faktas: man tiek nereik. Nu aš netrokštu vien tik o vien tik megztais rūbais vaikščiot. 

Bet net ir ne megztais turėt max 10 komplektų pakanka. Suki.ir suki ratu tuos pačius, vieną kitą pakeisdama. Nes kitaip jau gaunas tas amžinas klausimas-ką rengtis- gausa irgi nėr gerai

Nu, nežinau net ką pakomentuot  :)  Aš mėgstu turėt daug rūbų, o turiu dabar pavasariui apvalų 0 megztukų  :D  Vasarinių turiu irgi 0. Nemezgiau sau nieko pastaruosius kelerius metus... Užtat dabar stebinu entuziazmu ir energija  :assa: O nešioju tai kasdien megztus  :mastau: Vėlyvam pavasariui, vasarai kažkaip nemėgstu jokių ten plosčių, plonų striukių, neturiu nei džinsinės striukės, nei odinės ... nemėgstu kažkaip, visad nešioju megztus kardiganus ir pan nuo +15 kaip viršutinį rūbą.

Va maikyčių trumparankovių aišku nenorėčiau vien megztų turėti, užtektų 2-3 prie ~10 nemegztų  :hmm:

Atsakyti

As tai stebiuos to tikslaus suplanavimo :D man nuomone keicias daznai, kartais po savaites as jau mezginio mezgamo nebematau ant saves, o cia keliems menesiams suplanuota :D :rolleyes:

Turiu kompe planą visiems 2017 metams :irnesakyk:   :hihihi: 

Aišku ir mano norai bei nuomonė keičiasi dažnai, kartą per mėnesį atsižymiu, kas pavyko, tai niekad nebūna taip, kad 100 % viskas pagal planą eitų ir tai normalu, juk mezgimas yra kūryba  :wub: 

Atsakyti

Hmm.. :unsure: pasigyriau, kad kaifuoju nuo mamos siulu ir skaros ir nuejau paskaityt aprasymo, nes jau turejau virs 200 pagrindiniu akiu, galvoju reik paskaityt kaip ten kas toliau.. pasirodo per daznai platinau.. ko pasekoje man trauke krasta, kas man kliuvo ir anksciau.. viskas isardyta, mezgu is naujo :B

Reziume - ne viskas paprasta, kas megzta lygiu rastu, rodos paprastoj skaroj :lol: :oh:

Atsakyti

Camelia Tee ir dar labai panašus yra Tarry  :4u:

Nu, nežinau net ką pakomentuot  :)  Aš mėgstu turėt daug rūbų, o turiu dabar pavasariui apvalų 0 megztukų  :D  Vasarinių turiu irgi 0. Nemezgiau sau nieko pastaruosius kelerius metus... Užtat dabar stebinu entuziazmu ir energija  :assa: O nešioju tai kasdien megztus  :mastau: Vėlyvam pavasariui, vasarai kažkaip nemėgstu jokių ten plosčių, plonų striukių, neturiu nei džinsinės striukės, nei odinės ... nemėgstu kažkaip, visad nešioju megztus kardiganus ir pan nuo +15 kaip viršutinį rūbą.

Va maikyčių trumparankovių aišku nenorėčiau vien megztų turėti, užtektų 2-3 prie ~10 nemegztų  :hmm:

Tai nebūtina komentuot :D aš apie save rašiau.

Smagu, kad tiek nešioji. Nes man tai kartais, tiksliau gan dažnai, galutinis vaizdas prasilenkia su svajone, tai ir būna nugrūstas į lentynos galą.

Ai, nu dar kažkaip galvojau, kad tu seniai jau mezgi tokiais kiekiais. Jei neturi, tai jo- yra svarbus reikalas.

Ir dar pastebėjau, kad noruose jau nebevyrauja vieno ir to pačio modelio megzteliai. Šaunuolė :D  tas beje jūrinis su sagom man krito akin. Nemanau, kad storins. Dryžiai smulkūs ir nevisam megztiny.Ir pastebėt norėčiau, kad net ir jei pastorins ponią, tai nieko nesugadins. Liuks figūra :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 03 balandžio 2017 - 18:34