Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš išsitraukiau vakar savo nebaigtukę žvaigždę, bandžiau kaklą sutvarkyti. Nepavyksta gražiai  :oh:  o ir mintis yra ardyti, nu trumpoka ji man  :hm: 

Lacei su  Vaivai  :4u: 

Atsakyti

Liniuka, as buvau. Reikia skambint jai ir tartis kada bus.

Atsakyti

Ingriga va va, mano žvaigždė atidėta ardymui irgi...nes ilgis nervina, ir kaklas nepatinka...

Atsakyti

taip noriu ką nors gražaus megzti... Du turimi mezginiai kažko nebedžiugina...

Atsakyti

pritariu ir palaikau :D

nors mano norai tokie dviprasmiški: noriu ko nors įdomaus, bet atpalaiduojančio, t.y. kad nereiktų daug galvos sukti :D

Atsakyti

labas dienas,

nu....

siūlai nedomina... kažin kur mano tas gyvūnas :hmm:

Pasižiūrėjau - siūlai gražūs. Ir uždariau :)

Panaši diagnozė ir mano :P

Turiu lino..Kažko noriu..Nesugeneruoju vizijos :)

Sveikit, oi oi :(

Atsakyti

aš tai noriu nert kažką gražaus...nu arba nelabai gražaus pvz lovatiesę iš lino iš paprastų kvadratukų..nu arba aišku suknelę

ir žinau kokią ir iš ko

bet laiko nėr

Atsakyti

susidvejinau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 balandžio 2017 - 15:00

:D Bendri norai :D

Siūlų turiu. Norų turiu. Gal net gražiai sugebėčiau numegzt :huh2: bet .... nespėėju :B

Šiemet labai anskti pradėjau draugystę su linu :wub:  ir artimiausiu metu, megsiu gražią (mano supratimu :D ) suknelę iš gražios spalvos lino :wub:

Atsakyti

Lace, sveikatos dukrytei :4u:

Olaiva, o tie siulai nekanda? As vis dar seile varvinu, spalvas delioju - isimu is krepsio :D :rolleyes: Jauciu turetu buti du projektai mano mergelems  :wub: o gal ir man mieliausiajai :D

Atsakyti

Labas dienas,

Olaivos vaizdai, grožiai  :wub: 

Aš du megztukus baigiau per savaitgalį, vienas visai elementarus reglanas iš Rowas kidsilko, kitas iš sunkios babininės alpakos, kos mezgiau visa pūkais aplipau :D Su foto liūdnuma, turbūt liks tik atminty vaizdas. Sau panašų dublį darysiu, bandysiu tuniką meistraut  :rolleyes: 

Lace :4u:  Laikykitės :4u: 

Savaitgalį MB buvo užpuolęs panašus reikalas nuo penktadienio, o šiandien vyriausias paskambino iš mokyklos, vos autobusu namo parsirado nuo pilvo skausmų, O paskui ir Rusnė su panašiais skundais :unsure:  Tikiuos, nieko labai rimto nebus, MB tai atgulėjo net su tempa.

Labai džiaugiuos ta atėjusia šiluma ir saule :yahoo: O miške kad gražumas, neįmanoma akių atitraukt, o Verkių g. vairuot  tai pavojinga, vis į žibučių mėlynuojantį grožį paspoksot norisi :wub: 

Pagaliau visas skrandas nusimest bus galima  :D 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ačiū visom už komplimentus  :4u:

Ryt einu atsiimti siūlų užsakymo ir galutinai susidėlios mezgiminiai planai keliems mėnesiams į priekį (čia aš taip naiviai tikiuosi kelis mėnesius daugiau nieko nepirkti, o megzti iš to, ką turiu   :P  :lol:  ).

Kol kas planai balandžiui:

1. Megztukas iš plonos medvilnės, pasirinkau modelį iš Drops, jau ir pavyzduką pramezgiau  :wub: Bus turkio spalvos

51-2.jpg

2. Vaikui žadėtas dar seniau (taip nesinori blaškytis su vaikiškais mezginiais, noriu megzti tik sau  :geda: ), irgi iš Drops modelių, siūlai margi pereinami, pusmedvilnė

10-2.jpg

3. Sau paprastas elementarus prie džinsų po striuke (reikėtų 3-5 tokių, bet gerai, jei spėsiu vieną), Sunshine coast iš R

28462957156_bd920809a8_z.jpg

4. Toks trumparankovis su įdomia petim, planuoju numegzti 2 tokius, sau ir mamai, mamai dovanų reikia spėt iki gegužės pabaigos, tai saviškį pasitreniravimui turiu numegzti jau balandį 

DSC_0122_medium2.jpg

58. Dar vienas paprastutis margutis medvilninukas kasdienai, jei spėsiu

OTG_02_medium2.jpg

Atsakyti