O aš išsitraukiau vakar savo nebaigtukę žvaigždę, bandžiau kaklą sutvarkyti. Nepavyksta gražiai o ir mintis yra ardyti, nu trumpoka ji man
Lacei su Vaivai
labas dienas,
nu....
siūlai nedomina... kažin kur mano tas gyvūnas
Pasižiūrėjau - siūlai gražūs. Ir uždariau
taip noriu ką nors gražaus megzti... Du turimi mezginiai kažko nebedžiugina...
Panaši diagnozė ir mano
Turiu lino..Kažko noriu..Nesugeneruoju vizijos
Sveikit, oi oi
Labas dienas,
Olaivos vaizdai, grožiai
Aš du megztukus baigiau per savaitgalį, vienas visai elementarus reglanas iš Rowas kidsilko, kitas iš sunkios babininės alpakos, kos mezgiau visa pūkais aplipau Su foto liūdnuma, turbūt liks tik atminty vaizdas. Sau panašų dublį darysiu, bandysiu tuniką meistraut
Lace Laikykitės
Savaitgalį MB buvo užpuolęs panašus reikalas nuo penktadienio, o šiandien vyriausias paskambino iš mokyklos, vos autobusu namo parsirado nuo pilvo skausmų, O paskui ir Rusnė su panašiais skundais Tikiuos, nieko labai rimto nebus, MB tai atgulėjo net su tempa.
Labai džiaugiuos ta atėjusia šiluma ir saule O miške kad gražumas, neįmanoma akių atitraukt, o Verkių g. vairuot tai pavojinga, vis į žibučių mėlynuojantį grožį paspoksot norisi
Pagaliau visas skrandas nusimest bus galima
Sveikos
Ačiū visom už komplimentus
Ryt einu atsiimti siūlų užsakymo ir galutinai susidėlios mezgiminiai planai keliems mėnesiams į priekį (čia aš taip naiviai tikiuosi kelis mėnesius daugiau nieko nepirkti, o megzti iš to, ką turiu ).
Kol kas planai balandžiui:
1. Megztukas iš plonos medvilnės, pasirinkau modelį iš Drops, jau ir pavyzduką pramezgiau Bus turkio spalvos
2. Vaikui žadėtas dar seniau (taip nesinori blaškytis su vaikiškais mezginiais, noriu megzti tik sau ), irgi iš Drops modelių, siūlai margi pereinami, pusmedvilnė
3. Sau paprastas elementarus prie džinsų po striuke (reikėtų 3-5 tokių, bet gerai, jei spėsiu vieną), Sunshine coast iš R
4. Toks trumparankovis su įdomia petim, planuoju numegzti 2 tokius, sau ir mamai, mamai dovanų reikia spėt iki gegužės pabaigos, tai saviškį pasitreniravimui turiu numegzti jau balandį
58. Dar vienas paprastutis margutis medvilninukas kasdienai, jei spėsiu