Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Riju: https://www.knygos.l...-nereikalingas/- šiuo gyvenimo momentu man jos reikia ir visa esybe sutinku su kiekvienu žodžiu. Kaip aš nebenoriu grįžt į darbą. Turiu dar beveik metus apmokamų (kad ir dalinai) atostogų, kad susikurčiau ko noriu :) Tą ir darau.

Žuviukai, nu žiaaauriai gražus tavo megztukas. Super. 

Tarp kitko, gali būti, kad turėsiu dar geltonų ir sidabrinės eglutės siūlų. Jei kam reikia, informuosiu šeštadienį, ar buvo. Dabar turiu: ružavos, šokoladinės, tamsiai mėlynos, klasikinės mėlynos, juodos, kakavinės, grafito, rudai pilkos ir grietinėlės.

Lietuti, nesijausk vieniša- pas mane irgi kalnas norų :D Ir pakalnė.

Kai greitai pagriebi nuo brolių ir pabėgi, tai skanių pusryčių gali gauti :) 

15941004_1194445343926545_83499648005280

Atsakyti

Sveikos,

pasiėmiau darbą iš namų šiandien, nes reikia pagaliau pas dantistę nueit, pasikeist laikiną plombą nuo vasaros. Tai ką - dar ir vaiką pas gydytoją reiks tįst. Trečia diena pilvą skauda be jokio vėmimo ar vidurių paleidimo. Nežinau, ar įmanoma spėt pas dantistę per valandą susisukt ir dar pėsčiai nueit iki kitos įstaigos, nors realiai gal tik apie kilometra kelio, o mašina vyras veš mamą, kuriai lūžęs šlaunikaulis. Ir tas įvykę jau gerokai prieš kūčias, bet iš pradžių ana nesikreipė pas gydytojus, paskui greitoji išsivežė ir išvijo, tada poliklinikoj uždegimą kažkokį pripaišė, o kai jau vakar vėl nuėjo pėsčia iki poliklinikos, tai uždraudė vaikščiot, nes rado lūžį... Nu, tie senukai, ir tie medikai....

Nu arba dar galiu pasiskųs :). Ką daryt su bernu, kuris išeina į mokyklą be 1 min 8 val, kai ėjimo minimum 10 min iki mokyklos. Bet nei kiek nepajudinsi, ką besakytum - tai sėdi koldra apsivyniojęs, tai katiną glosto, tai šukuojas ir jam viskas dzin, o mano arbatinukas kunkuliuoja, kad nežinau kas darosi. O vakare jau vaidina gerą, viską žada, bet  mažai ką daro - nes užsigeidęs kompą iš dalių susirinkt, tai mama gera ir reikalinga :).

Bet saulutė šviečia ir viskas praeis.

Labai gražus Žuviuko megztinis, kol niekas nepabadė pirštai, tai nekliuvo man kaklas tikrai. Gal kad pati gražiau nemokėčiau. Bet ačiū techniškoms merginos už patarimus, Abelo nuorodą išsisaugojau ir išnagrinėsiu.

Atsakyti

Soliuk dariau matavimosi budu , tiesiog ten kur pradeda siaurėt nugara panašiu atstumu nuo šonų kaip prieky kišenės suėmiau 4 kartus po 2 akis :) ( dvi į kairę, viena gera, dvi į dešinę, nuo kito šono analogiškai) taip dariau 3 kartus kas 8 eilutė, tada mezgiau lygiai ir nuo liemens ploniausios vietos tas akis vėl pridėjau palaipsniui

nežinau ar teisinga taip daryt bet aš visada taip darau ir man patinka kaip gaunasi, bet liemenavimas nėr reikalingas jei liemuo nėr smarkiai išreikštas, pas mane smarkiai dėl to dariau, bet nežinau kaip ant sesės bus, gal jai geriau be ką aš daba žinau nematavus

Atsakyti

Abelo ir aš už nuorodą dėkoju

išmėginsiu jau dabar mezgamam mezginiui, nes žadėjau pririnkinėjimo būdu  kaklą megzt

Atsakyti

Nite, o gal pabandytum ir visai patiktų? :rolleyes:

Bandžiau :D nepatiko :B nei procesas, nei rezultatas :B

Atsakyti

Nuoširdi, kažkodėl, gal dėl avataro, o gal kad prieš tai Niumos postas buvo,tavo mezginį palaikiau Niumos, galvoju, nu šita tai dar vieną pradėjo :D O ir kaip verkei, kad baisiai marga, tai net nepanašu čia į tavo :D Visai nemarga ir visai gražios spalvos, kokie siūlai tie vienspalviai?

Katuk, to būdo esmė apnert kaklą pynute, tada neišsitampo kabinamos akys, tai nebūtinai kabint tip-top už kraštelio akis akin, gali net ir toliau apnert, aš dažniausiai taip ir darau, tada gražiau susiformuoja ta linija.

Restar, tavo pasakojimai vėl man kaip istorijos iš tos knygos.... Bet nieko nepatarsiu  :4u: 

qqtės tai kaip ir nėr už ką girt, mezga sau nioliktą suknelę, o dar juodą, pati sau visa graži ir dar girk mat ją  :B  :B 

Atsakyti

Šarange ne juodą, o tamsiai mėlyną

nu o už tokias nuotraukas tai aš savęs negirčiau tikrai :D bet vis tiek geriau taip nei su fotiku prieš veidrodį su blicu vietoj galvos kaip gaunasi pačiai save fotkinant :D

Atsakyti

qqte, tu sakai mėlyna, aš matau juodą, Ristina sako juoda, aš matau pilką  :D  :D 

Atsakyti

nors jis taip užsiėmęs kažką brolio kambary.... kad nera jau geru 10 min... tik girdžiu kaip kažkas vis griūna ir traška  :B

grys brolis gausit abu :)

Atsakyti

Gražus reljiefinis raštelis

IMG_8040_medium2.JPG

Atsakyti

qqte, tu sakai mėlyna, aš matau juodą, Ristina sako juoda, aš matau pilką  :D  :D

Biffkį fantaziją įjungk :D

Atsakyti

žoždiu, matai ką nori matyt :D

Atsakyti