labas rytas,
aš iš pat ryto jau apsiprekinau.nuolaidos twidui
https://narplioju.lt...-donegal-tvidas
labas rytas,
aš iš pat ryto jau apsiprekinau.nuolaidos twidui
https://narplioju.lt...-donegal-tvidas
Labas rytas,
Pas mus vakar gera audra praėjo, viskas nuplaukė.... Karščiu, nelabai spėjau ir pasimėgaut, nes mezgiau
Pasistūmėjo į priekį abu projektai LUknei, vienas lašininis, kitas mašininis, abiems liko ne tiek ir daug. Tada imsiuos abieju savo projektų
Darbe įtartinai ramus chaosas, ar tik nebus prieš audrą...
Olaiva, buvai pamiršus šitą>? Pabaik, dailus... ir siūlai fainūs.
Dontstop, pavasariškai atsinaujinusi
Luknės megztukas matytas gyvai, graži spalva, (gerai, kad nukosėjau likutį), o ant manekenės koncertmeisterės dar gražiau atrodo, net ir netrumpas, nors vis man atrodė,kad bus trumpas
Labas rytas
Olaiva, su praejusiu
Uzrodei dabar cia galvos skausma su twidais.. reikia Noreciau melsvo atspalvio ombre megztuko, bet kazkaip tik 2 spalvos man artimos atspalviais is oficialaus psl, o va kur tu idejei visai skirias sp. Kuriom spalvom tiket?
Kazi kiek reiktu siulu xs-s megztukui lygiu rastu tarkim?
Pamirsau pagirt Dont stop ir Luknes megztukus
Labas rytas,
Pas mus vakar gera audra praėjo, viskas nuplaukė.... Karščiu, nelabai spėjau ir pasimėgaut, nes mezgiau
Pasistūmėjo į priekį abu projektai LUknei, vienas lašininis, kitas mašininis, abiems liko ne tiek ir daug. Tada imsiuos abieju savo projektų
Darbe įtartinai ramus chaosas, ar tik nebus prieš audrą...
Olaiva, buvai pamiršus šitą>? Pabaik, dailus... ir siūlai fainūs.
Dontstop, pavasariškai atsinaujinusi
Luknės megztukas matytas gyvai, graži spalva, (gerai, kad nukosėjau likutį), o ant manekenės koncertmeisterės dar gražiau atrodo, net ir netrumpas, nors vis man atrodė,kad bus trumpas
aha,ji tokia nėr dičkė,tai ir megztukas ne per trumpas.o jau rankovių ilgis...
Labas rytas
Olaiva, su praejusiu
Uzrodei dabar cia galvos skausma su twidais.. reikia Noreciau melsvo atspalvio ombre megztuko, bet kazkaip tik 2 spalvos man artimos atspalviais is oficialaus psl, o va kur tu idejei visai skirias sp. Kuriom spalvom tiket?
Kazi kiek reiktu siulu xs-s megztukui lygiu rastu tarkim?
Pamirsau pagirt Dont stop ir Luknes megztukus
aš 300 gr megztukui perku ;) 10 tankumu lygiu mezgimu mezgant tiek man užteko
Bet koks spalvynas https://narplioju.lt/cotton-wool
Sveikos,
per išeigines tik prabėgom vaizdus permečiau akim, dabar sugrįžau pasigrožėti. Gerai, kai yra kur akis paganyt . Olaivos paprastas, bet labai reikalingas megztukas mina man ant sąžinės... Reikėtų ir mano mergičkom ko nors panašaus. Apkritai reikėtų spintas pereiti ir laisvos vietos padaryti, bet kad... Visą savaitgalį kamuojuosi su sunkia galva - negaliu sakyti, kad labai skauda, bet labai keistai, net pusę veido apima, lyg dantis, maudžia... Nesuprantu, ar sergu, ar nesergu... Sode vakar praėjo į dienos pabaigą, o šiandien vėl. Galvoju, ar čia dėl kokio žydėjimo alergijos toks poveikis, ar šiaip peršalus, nes pakrenkščiu, jau nebesuprantu savo kūno signalų, kai nelabai yra kada į save įsiklausyt. Megzt nemezgiau visai, nors mezginį pasivežiojau, skaityt kelis puslapius paskaičiau ir užmigau vidury dienos, žodžiu...
Olaiva - su praėjusiu tave! Čia paletę pirkai sau dovanų ar ir dar ką nors?
Sveikos Šiandien namie likau Vakar jau galvojau, kad be ligoninės neišsisuksim - Vaiva visą dieną vėmė, net kelis gurkšnelius vandens išgėrusi Bijojau dėl dehidratacijos, buvau susiruošus vešti, kad atlašintų skysčius. Bet naktis praėjo santykinai ramiai, tik kelis kartus kėlėsi ir prašė gerti, ryte jau truputį pavalgė ir nebevėmė. Tikiuosi, kad tuo ir baigsim. Dabar tik pačiai iš paskos nesusirgti.
Olaivos vaikų-mezginių-foto visuma kaip visada atgaiva akims... Labai gražu viskas kai taip "skaniai" pateiki, ir aš staiga sugalvoju, kad reikia man savo vaikus papuošti. Gerai, kad laiku prisimenu, kad mano mergiotės suknelių nenešioja beveik visai, o ir megztukų nelabai reikia.
Šiandien užsakinėsiu virbalus, tai jei kas nors dar norit suspėti į traukinį, darykit tai greitai.
Sveikos
Ech geras buvo savaitgalis. Kiek nedaug iki pilnos laimės reikia - tik gero oro
Jau atidarėm grilio sezoną ir dviratį jau pramankštinau. Ir net pamezgiau. Nors jau taip be ūpo alpaka mezgasi... Taip noriu kokios pastelinės medvilnės.... Ar buvot kuri nors Šilto siūlo pardėj? Jinai kaži išis dar yra? Ten kažkaip dirba ne visą laiką, reikia skambintis.
labas dienas,
nu....
siūlai nedomina... kažin kur mano tas gyvūnas
mezginiai gražūs, foto nuostabios...
maniškis nejuda...kažkaip man paskutiniu metu nėra poreikio pateikti ataskaitą apie save, kaži senstu ar šiaip depresiakas va, šią savaitę laisvė papūgoms, išleidau savo brangiausiajį netolimon kelionėm, bet visai savaitei.
bet ir komentuot kažkaip netraukia...
Lace, nu fui fui tos ligos....