Qqute, cia sena, rudeni megzta liemene, bet ziuriu liemenes pas mus einamas drabuzis
Smagiai pasivaiksciojom po Sapiegu rumus ir aplink
o cia mano bernelis maivosi, - repetuoja sypsena
30 kg
Nu aš galvoju maniškis gal pusę trauktų. Nors dar pusė būt likučiai...
Chebra, patarkit.
Mano mezgamas megztinis dryžuotas. Mezgiau nuo apačios. Rankoves mėgstu nuo viršaus pririnkt. Nu ir susidūriau su problema. Neatitaikau dryžių. Ar nuo apačios rankovę mezgant yra šansų atitaikyt? Ar mest mintį išvis, nes neįmanoma? Rankovės tipo statytos arba bent jau pusiau statytos
Patariu - nesivargink nieks, išskyrus mezgėjas, neįvertins tavo dryžių atitaikymo
O jei dryžiai smulkūs, tai - neįmanoma, nes rankovės viršaus ir pažasties išėmimo mezgimo kryptys skirtingos
Pavasariniai griausmai ir žaibai
Sveikos gyvos ;)
ačiū už sveikinimus ;) savaitgalis buvo puikus kaip ir oras
užbaigtas megztukėlis ir šiaip keli kadrai:
Sveikos
Olaiva dailuma kaip visad ♡♡♡
Dontstop gražus žaliasis ♡♡♡
Papasakok kai išbandysi Catona. Vis dairaus į juos bet nesinori daug užsipirkt... spoalvynas tai nerealus jų :wub
FAinas oras, tik vakarinė diskoteka nelabai jau faina...
ATbuvom vaikų gimtadienį vaikų kambary...uch... nebijo nei nuo čiuožyklos 3m aukšty leistis nei lipt kažkur .. Alpinistė būsima namo vos išsivedžiau... įsikibus į vežimuką ir niekaip nepaleidžia
Olaiva, pamačiau bulves, seilės tekėt pradėjo.
Buvom Rygoj. Iki mokslų turėjom pora valandų laiko. Papietavom ir dar sugebėjom sudalyvaut ekskursijoj su gide. Įspūdžių, informacijos..... Aš džiaugsminga, nors ir pavargus. (Protas su aukštakulbiais valandą lakstyt ant nelygaus grindinio, nes labiausiai man tos exursijos norėjosi )
IMG_20170402_223403_896.jpg 108,78KB 1 Parsiųsta kartų
IMG_20170402_223716_002.jpg 116,7KB 1 Parsiųsta kartų
IMG_20170402_223403_913.jpg 125,4KB 0 Parsiųsta kartų
IMG_20170402_223715_996.jpg 233,04KB 0 Parsiųsta kartų
Olaiva Mmmmm, kaip skaniai ir dailiai viskas
Ligvita, Niuma, gražūs pasivaikščiojimai
Labas rytas, po tokio net vasariško savaitgalio. Darbingas visom prasmėm - tik ne mezgimu
Kas rodėsi FB, jau apžiūrėjau. Kažkaip ten patogiau
Neišlendu iš darbų. Kelionė ant nosies. Ši savaitė bus ypač "karšta"
Linkėjimai
labas rytas, kiek gražių vaizdelių
aš vis dar megztinio remontu užsiimu, vakar kai apačią kirpau (neužsiėmiau gražiu ardymu po užbaigimo adata) tai vyras net užsimerkė
pabaigsiu ir imsiuosi iššūkio-suknelės kolegei, tikiuosi viskas gausis nes norisi gražiai (.)(.) įmontuot, pas ją čia pagrindinis privalumas belikęs
Labos
Catona medvilnę bandžiau pernai vasarą patiko kaip gula mezginy. Mezgiau tiek virbalais, tiek mašina kaip nešiojasi nežinau, bet įtariu taip kaip visos medvilnės