Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apčiupinėjau drakiaus šonus. Nugi visai kūdas. Vos 5,2kg. Ir likučiais gal kokie 500g susidarys.

Ale su mano tempais tai tiek ir penkmečiui gali užtekt  :D​ 

Atsakyti

Olaiva,

Su gimtadieniu!!! Mūzos mezginiams, laiko siuviniams ir nerealaus kadro fotografijai!!!! 

Atsakyti

o aš kaip tik esu labai laiminga,nes aš už jį LENGVESNĖ :D

Atsakyti

Olaiva, sveikinimai dideliausi  :4u:​ 

Atsakyti

Olaivai sveikinimai  :birthday2: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Olaiva, su gimtadieniu  :4u: 

Niuma jau su nauja suknia  :flirt2: 

Mano sankaupas Ravelris skaičiuoja, bet ne kilais (nebent nežinau, kur pažiūrėti  :hmm: ), o projektais, tai šiai dienai turiu siūlų 69 projektams. Pirmadienį gausiu dar keliems... :blush-anim-cl:  Per mėnesį aš įveikiu 4-5 projektus. Jei nustočiau pirkt siūlus, galėčiau ramiai sau megzt pusantrų metų minimum.  

Likučių neskaičiuoju. Jie nelabai man kaupiasi, nes porą kartų per metus atiduodu mamai. Ji iš jų moka gražiai numegzti vaikams smulkmenas - pirštines, kojines ir pan.

Grįžo vyras iš Olandijos, lauktuvės gan kuklios  :laugh: 

SAM_2809_medium2.JPG

Atsakyti

Dontstop o tu visu visus siulus projektais suskaiciuoji?

Olaiva su praejusiu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 balandžio 2017 - 09:17

Sveikos

Olaiva užsislėpus su gimtadieniu, didžiausi sveikinimai  :birthday2: laiko mezginiams, kad rankytės neskaudėtu ir fantazija nedingtu  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis: 

Atsakyti

Laba diena

Olaiva, su praėjusiu tave  :4u: 

Atsakyti

Olaiva su  gimimo diena. :)

Atsakyti

Labas

Grazi diena ir vakar ir snd. Vakar prie juros leidom nuejom daug km. Siandien ryte ir nemazai. Galva issivedino

Atsakyti

O aš tokią gražią dieną priverstinai namie tupiu.  :oh: vakar visą dieną buvom džipų renginy, vaikai nusilakstė kaip nežinia kas. Važiuojant namo mažoji pradėjo vemti. Valgė per visą dieną tik sūrio lazdelių. Galvojau, skrandukas neatlaikė... bet paskui visą naktį "linksminomės"...  :oh: Ryte atsikėlė visa išgeibusi, išgėrė truputį arbatėlės ir vėl... temperatūros 38,2 turi.  dabar miega jau kokias tris valandas. Matyt koks Rotas ar jo giminaitis...  :( 

Atsakyti