Niu jaučiu eisiu ir aš savo drakiaus svorį patikrinsiu
Kaisau siulgalius i bulle ir kaupiuosi moraliskai mb megztinio ilginimui..nu bent jau rankoviu
Jauciu mano drakius pasikeite emigraves Kazkaip dabar pirma projekta sugalvoja, paskui vaziuoja maitintis
Bet va virbalu drakius tai pavalges
Sunki jam emigranto duona
Rasyt, man rodos saldainių deda priklausomai nuo kainos arba kokios firmos siūlus perki. Su Noro visad įdeda
Mano drakius irgi mažiau už mane sveria, bet turi pilną lagaminą lobio.
Ką darot su likučiais? Ranka nekyla mest, bet dukra jau per didelė likučiams. O ir spalvos jai visai kitokios tinka prie veido nei man
Sėdžiu kirpykloj. Pradėjau savo žalią šilką megzt
Lietuti as sukroviau krepsin, mb sake isves labdaron, gal kokia bobule sumegs, kartais seses anytai atiduodu, ana kojiniu primezga, nu arba ismetu
Atardziau viena rankogali, akis surinkau bet tai ajaatau kokia smulkybe pasidare iskalbus ir panesiojus, ne dyvai kad sutrumpejo
Aš ana diena kaišiojau, kaišiojau siūlgalius, o po foto galvoju reikėjo pertraukti visus į gerą pusę ir palikt
30 kg
Nu aš galvoju maniškis gal pusę trauktų. Nors dar pusė būt likučiai...
Chebra, patarkit.
Mano mezgamas megztinis dryžuotas. Mezgiau nuo apačios. Rankoves mėgstu nuo viršaus pririnkt. Nu ir susidūriau su problema. Neatitaikau dryžių. Ar nuo apačios rankovę mezgant yra šansų atitaikyt? Ar mest mintį išvis, nes neįmanoma? Rankovės tipo statytos arba bent jau pusiau statytos
Kas čia neturi kur likučių dėt?
Katuk, tu nuo viršaus primegzdama neatitaikai nuo apačios tai turbūt nelabai, nors žinant kiek rankovė turi būti ilgesnė už megztinį gal ir pavyktu
Aš tai savo drakiaus guolio geriau nejudinsiu, bus sunku užmigti. Užtenka žinoti kad sveria mažiau už mane