Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niu jaučiu eisiu ir aš savo drakiaus svorį patikrinsiu  :D​ 

Atsakyti

Kaisau siulgalius i bulle ir kaupiuosi moraliskai mb megztinio ilginimui..nu bent jau rankoviu

Atsakyti

Jauciu mano drakius  pasikeite emigraves :D  :hmm: Kazkaip dabar  pirma projekta sugalvoja, paskui vaziuoja maitintis :unsure:

Bet va virbalu drakius tai pavalges :angel_not:

Atsakyti

Sunki jam emigranto duona  :D 

Atsakyti
drakuciu sveikata rupinates... nu maniskiui mirtis is bado negresia... Siandien baisi tinginio diena ... ryt i ekskursija planuojam eit, tai vel...
Atsakyti

Rasyt, man rodos saldainių deda priklausomai nuo kainos arba kokios firmos siūlus perki. Su Noro visad įdeda :)

Mano drakius irgi mažiau už mane sveria, bet turi pilną lagaminą lobio.

Ką darot su likučiais? Ranka nekyla mest, bet dukra jau per didelė likučiams. O ir spalvos jai visai kitokios tinka prie veido nei man  :unsure:

Sėdžiu kirpykloj. Pradėjau savo žalią šilką megzt  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 01 balandžio 2017 - 19:53

Lietuti as sukroviau krepsin, mb sake isves labdaron, gal kokia bobule sumegs, kartais seses anytai atiduodu, ana kojiniu primezga, nu arba ismetu

Atardziau viena rankogali, akis surinkau bet tai ajaatau kokia smulkybe pasidare iskalbus ir panesiojus, ne dyvai kad sutrumpejo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 balandžio 2017 - 19:57

Aš ana diena kaišiojau, kaišiojau siūlgalius, o po foto galvoju reikėjo pertraukti visus į gerą pusę ir palikt  :D 

Atsakyti

30 kg :ohmy: 

Nu aš galvoju maniškis gal pusę trauktų. Nors dar pusė būt likučiai...

Chebra, patarkit. 

Mano mezgamas megztinis dryžuotas. Mezgiau nuo apačios. Rankoves mėgstu nuo viršaus pririnkt. Nu ir susidūriau su problema. Neatitaikau dryžių. Ar nuo apačios rankovę mezgant yra šansų atitaikyt? Ar mest mintį išvis, nes neįmanoma? Rankovės tipo statytos arba bent jau pusiau statytos

Atsakyti

Kas čia neturi kur likučių dėt?

https://theknittings...tch-dishtowels/

Atsakyti

Katuk, tu nuo viršaus primegzdama neatitaikai  :hmm:  nuo apačios tai turbūt nelabai, nors žinant kiek rankovė turi būti ilgesnė už megztinį gal ir pavyktu  :P 

Atsakyti

Aš tai savo drakiaus guolio geriau nejudinsiu, bus sunku užmigti. Užtenka žinoti kad sveria mažiau už mane  :lol: 

Atsakyti