Rasyte jeigu ismezginesi persuktas is siūlo kuris yra tarp dviejų akių, tai nelabai matysis
Labos
apie medicinines kainas patylėsiu... Obama care
Rasyt, visada jie taip siūlus pakuoja. Ir dar saldainių kartais prideda Mano visas drakiaus lobis tokiuos maišiukuos.
Apie skarą nepatarsiu...
Mano begalybinės rankovės jau pažastis pasiekė
Virbalai man vis dar addi patys pačiausi. Nors susiraitęs valas tikrai nervina. Beje, neseniai iš loveknitting nusipirkau 2 mm bukus ir smailus. Abu auksiniais valais Nesuprasi pagal ką juos atskirt reikia perkant.
Rasyte jeigu ismezginesi persuktas is siūlo kuris yra tarp dviejų akių, tai nelabai matysis
As irgi taip masciau, alia nusprendziau megzti sia
http://www.ravelry.c...ove-in-a-mist-2
Lietuti..as tai saldainiu neradau ..matyt paštas suvalge
O as...siulustvarkiausi ir suregistruot nusprendziau, nu tai su visom babinikem turiu apie 31 kg, nu 1 kg nurasau babinikem
Ir dar apie 2 atidejau likuciu, mb labdaron isves
Paguode tik kad turiu maziau nei pati sveriu, nu ir ka, planas kuo daugiau sumegzt iki rugpjucio, gerai kad vasariniai sunkesni nei vilnos
O as...siulustvarkiausi ir suregistruot nusprendziau, nu tai su visom babinikem turiu apie 31 kg, nu 1 kg nurasau babinikem
Ohhh myyy goddd tai mano drakius visiskas distrofikas gal butu 1 kg viska sudejus i kruva Jauciu, kad yra kur tobuleti
As irgi taip masciau, alia nusprendziau megzti sia
man tai sita vis dar labai grazi http://www.ravelry.c...sweet-dreams-17
rasyte, tave reikia apskusti gyvunu apsaugai
Nite, ar jau namie?
jei kas nesupratot, tai svečių turėjom
Rasyte nu tokio dydzio drakiu nebuna jie jau gimsta gerokai didesni 😀
Nite, ar jau namie?
jei kas nesupratot, tai svečių turėjom
taip, namie
Rasyte nu tokio dydzio drakiu nebuna jie jau gimsta gerokai didesni 😀
Bet jei juos badu marint tai susitraukia nors man tai viso gyvenimo neužtektų, norint savo drakių efektyviai sumažint
Nu susitraukia bet tai ne 30 kartu, maniskis numirtu manau kokiu 10 kg pasiekes..nugi anoreksikai numirsta