Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

gryzo mano varlinas keliauninkas, ju orkestras cempionate uzeme 3vieta. pirmadieni atidarines prize deze :D per repeticija
Atsakyti

Labas rytas.. Esu kaip burundukas.. 4 diena kankinuos su danties skausmais, o snd dar ir sutinus atsikeliau.. pas stomatologe buvau.. isvale kanalus ..suplojau 270e  :blink: likutis 500e.. ta prasme likes gydymas.. no way.. nusipirkau bilietus i LT.. tikiuos numirs tie nervai iki keliones.. Ojojoj kiek siulu..ir babinu, ir sruogu ir siaip.. sukisiu i burna..ir vel  :angel_sadangel:   Alia dabar linksmesne gaida  :B vakar pasto dezej radau siulu sruoga, tai per skausmo asaras ir sypsena isspaudziau  :D Kaip supakuoti graziai  :wub:  foto leksteje Priedas  2017-04-01 08.19.13.jpg   118,07KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  2017-04-01 08.18.50.jpg   209,87KB   0 Parsiųsta kartų   Vakar ieskojau rastelio pusskarei ir prisiminiau, kad per swapa kazkas gavo lb grazia.. aisku pavadinimo tai neprisimenu.. gal kas zinot apie ka as cia  :hmm:  :B  

Kerpena, inspira lb lb mano spalvu, alia man rodos man net per nuotrauka kanda  :D

Ristina, suknele super, daili kaip ir kiti darbai  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 01 balandžio 2017 - 08:55

Labas rytas :)

Rasyte, užuojauta dėl dantų, tik nežinia ar LT bus labai jau pigiau. Šiais laikais dantys aukso vertės pasidarė :(

O puskarė tai gal Nurmilintu?

http://www.ravelry.c...rary/nurmilintu

Atsakyti

Labas rytas :)

Rasyte, užuojauta dėl dantų, tik nežinia ar LT bus labai jau pigiau. Šiais laikais dantys aukso vertės pasidarė :(

O puskarė tai gal Nurmilintu?

http://www.ravelry.c...rary/nurmilintu

Aciu Abelo, tikrai Nurmilintu, man vis galvoj sukos Niumos vitaminai..nutrilite :lol: :oh:

Alia ziuriu, kad mano siulai bus per ploni.. 100gr - 880m. susisukau i du kamuoliukus, bet dvigubo det nesinori, susimaisys dazymas.. nors reik gal pabandyt. Bet tada neuzteksiu siulu 2gubu megzdama :oh: ir vel beda...

O dantys jooo.. pasidomejau jau, kad 3 kanalu plombavimas apie 80e plius plomba dar kazkiek.. nu bet gal vis ne virs 500e.. tuo paciu ir mama aplankysiu su mazike :bigsmile:

Atsakyti

labas rytas,

buvau Maximoj ekskursijoj, po poros menesiu pertraukos :D nu bet tikrai ekskursijoj... Mano maisas su sviezia vistiena, Manto sokoladu kalnu (tikra tikrai cielus 4 pasieme, - cia jau kas liko is kokiu 10 :D ) ir tt kainavo 13euru, o is Maxes kaciunkino maisto maiselis 4eurai :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 01 balandžio 2017 - 10:45

Oi apie dantis nesinori net kalbet, maza to kad pinigai auksiniai dar eiles men. :oh:

Sveikos

Atsakyti
Darau Mantui simustinius, sako noriu ne taip kaip praita karta, tegu bus sviestas desra ir tada suris :D pasirodo paskutini karta desra ant surio dejau :D :D :D
Atsakyti

Jau buvau nusprendus megzti nurmilintu.. pasirodo mamai nepatinka ripsas :hmm: o be ripso ji jau man nebe tokia grazi butu.. vel neriau i paieskas.. patiko sita, tik kas kliuna tai tie 3 stuburai.. kazi negaleciau as be ju apsieiti :hmm:

Lioness_eye_227_sanerad_medium2.jpg

Atsakyti

Aš mėgaujuosi šia diena: 

Priedas  received_10209844529882169.jpeg   239,98KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_10209844530242178.jpeg   346,22KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_10209844528602137.jpeg   135,07KB   0 Parsiųsta kartų

Pavasaris

Priedas  17545177_1267360203301725_6300251816665789204_o.jpg   330,62KB   0 Parsiųsta kartų

O cia kas???? :) jeeeee

Priedas  received_10209844588163626.jpeg   163,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rasyte, 80eurų už visus tris kanalus? Tai čia dar papigiai, nes kitur tiek už vieną kanalą nori  :oh: 

Atsakyti

Niuma, gražiai atrodot visi :) ir mezginiai, ir damos, ir kepurše :)

Atsakyti

Merginų šėlionės :D ir pasimaivymai tarp siūlų :bigsmile: :super:

Ieškojau šiandien striukės :D tai pirmą kart gyvenime niekur neįtilpau per papuasus :lol: dar tokio čiūdo nėr buvę :lol:

Atsakyti