Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, o kokius tu siunteisi Addi? Smailūs jie? Balto metalo, raudonu valu?

Aš siunčiausi iš amazon.de va tokius https://www.amazon.d...words=addi lace

jei prie smulkios prekės (pvz virbalų) parašyta PlusProdukt, tai siunčia ją nemokamai, jei perki kitų prekių, už kurių siuntimą moki. Nes šiaip vienų virbalų siuntimas kainuoja daugiau nei patys virbalai :blink:

man irgi taip patinka, bet su 60cm valu jau per daug akiu saujose buna :D

Tai čia jei skaras mezgi :rolleyes: o aš jas mezgu laaabai retai :D yra kas numezga :P  o mezga tikrai tik su 80 cm valu :D

Atsakyti

bet

Aš siunčiausi iš amazon.de va tokius https://www.amazon.d...words=addi lace

jei prie smulkios prekės (pvz virbalų) parašyta PlusProdukt, tai siunčia ją nemokamai, jei perki kitų prekių, už kurių siuntimą moki. Nes šiaip vienų virbalų siuntimas kainuoja daugiau nei patys virbalai :blink:

bet Chiagoo ir HiyaHiya virbalu kainos pas vokiečius didesnės nei pas britus :blink: nu bet galima ir suprast, nes addi vokiečių prekės ženklas

Atsakyti

kažin kodėl mano drakius visiškai ramus ir abejingas virbalams?  :blink:  jetus,gal jis serga...negerai...

Atsakyti
gal tu ji kokia kasmyeo babina uzspaudei??? bek gelbet :D
Atsakyti

gal tu ji kokia kasmyeo babina uzspaudei??? bek gelbet :D

ne...jis springsta naujom suknelėm :D 

Atsakyti

ne...jis springsta naujom suknelėm :D

tik ką senas iš gerklės ištraukei, o jau naujom springsta :blink:

Atsakyti

senos jau nevalgomos :D

Atsakyti

Kai pasiilgau vaselio ir nertu sukneliu

Isitraukiau  medvilne su viskoze persikine  bent meginuka nusinersiu

Atsakyti

O man lomkes - menesi siulu nepirkau :D jau kelinta diena vis pagalvoju reikia te uzeit ir ten... :D gerai, kad gavau zinute is Lino namu, gal drakius nurims gaves ouse kilo juodo lino :D

dar prisigalvojau visokiu veju, dabar ieskau dailininkiu... ai nu ka as zinau.... akivaizdziai per daug laisvo laiko turiu

Atsakyti

Mantas NET 5val neskambina :D matyt jau turi ka veikt :D

nes nuo 12 kai is namu isejo iki 14 val skambino kokius keturis ar penkis kartus :D :D

Atsakyti

Labos

kokia daili inspira  :wub: Priminė, kad aš vis dar noriu inspirinio megztuko  :wub: 

Nu kaip man nesiseka su važiavimais į darbą... Persikrausčiau arčiau gyvent, kad nereiktų po 3-4val./d. kely sėdėt. Tai dabar sugriuvo autostrada netoli darbo :mega_shok: Aišku, kreips eismą per mano autostradą. Tik papildomas 250 tūkst. mašinyčių kasdien :mega_shok:  Ir dar grandiozinį stadioną šalia atidarė... Šiandien dirbu iš namų, pirmadienį kažkaip kaimais reiks į darbą važiuot. Įtariu visi bus protingi kaimais važiuot...

Atsakyti

vakarienė :)

17498679_1516090271734442_28466529840126

Atsakyti