Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ale tai kad virbalų dakiai prabudo po žiemos miego :D uuuuchhhh :lol:

Aš tik vienus imsiu, vistiek rankų pora tik viena - dvejais iškart nepamegsiu :lol:

Atsakyti

uffff uf uf isejo kudikis, nu nafik jei ne mama puse butu palikes, isvirkscia liemene iseje ir tt ir pan...

rezultate vos savo telefona radau vaika isleidus

Atsakyti

https://www.amazon.c...947974&sr=1-190

As teisingai kaina matau £73.55 :blink:

Atsakyti

Sveikos,

Nu priėjau ir aš prie virbalų, Žiūriu šituos, bet nesuprantu, ar jie smaili ar ne, iš pažiūros tai smaili, bet ne geltoni, ar turbo čia jau ir taip smaili, kad ir balti? Geltonu 2mm 80cm nerandu kitokiu... https://www.amazon.c...s=addi lace 2mm

Lace per kur tau rašyt norus? FB pasijungsi?

Skausmingasis auto remontas nepasitvirtino, o bet tačiau problema dar nenustatyta...

Atsakyti

sveikos,

tai virbalais apsirūpinat :) man kolkas tik kojinių 3mm poreikis yra.. Nu ir riešinėm kažkokių itin tvirtų reik :D 

Ristina, daili suknelė <3 labai panaši į Adatytės siuvamas  :wub:  :wub: 

Savaitgalį mačiau fotosesiją didžiausią, ot primezgę moterys  :blink:  :blink:  :wub:  :wub: 

Batus perku Rieker dažniausiai. Bent ilgiau panešiot tenka, kiti kažkaip greit susinešioja :( vaiko koja jau 36 dydis. Tai bajeris Batų kalne buvo, sako ai ten prie lango, kartu su moteriškais. Atsirink, kurie vyriški, kurie moteriški vienoj vietoj  :blink: 

CCC vyras perka, neblogi lyg odiniiai. 

Anksčiau sau Clarks batus pirkdaau, irgi neužmušami :) 

Atsakyti

Tai bajeris Batų kalne buvo, sako ai ten prie lango, kartu su moteriškais. Atsirink, kurie vyriški, kurie moteriški vienoj vietoj  :blink:

Aha, mes irgi klausėm ir ten ieškojom  :hihihi:  Nu ir visai gerai atrinkom, vieną porą pakaitom nešiojam dabar  :hihihi:​ 

Atsakyti

Šarange, rašyk kur tau patogu, gali FB, gali mailu, gali į AŽ, svarbu, kad ne temoje būtų

Antrukų addi aš irgi kitokių neradau, man atrodo, kad šitie smailūs. :unsure: Bet nusprendžiau, kad addi dabar nebepirksiu, išbandysiu kitas egzotikas :B

Atsakyti

Nite, o ką tu mezgi su 60cm valu? :unsure:

Atsakyti

Nežinau ar gerai pamenu, bet lyg smailieji Addi buvo geltoni su raudonu valu. Atsimenu metalo spalvos pirkau 4mm su geltonu valu ir jie buvo buki.. Pas mane tik 1,5 ir 2,5 mm likę, tai parašyta ant pakuotės - Lace needles with extra sharp tips ;)

Bet gal per tiek metų pasikeitė.. 

Atsakyti

Nite, o ką tu mezgi su 60cm valu? :unsure:

Bet ką :D man patogiau kai visos mezginio akys arčiau viena kitos  :rolleyes: mažiau stumdyt, jeigu ratu (nors ir retai tas būna) - tiesiog pilnos saujos akių ir varai sau be jokių sustojimų ir jokių magic loop'ų nereikia. O jei pirmyn atgal mezgu (tas dažniausiai ir būna), tai valas mažiau raitosi, nes jo mažiau lieka :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 31 kovo 2017 - 12:30
man irgi taip patinka, bet su 60cm valu jau per daug akiu saujose buna :D
Atsakyti

Nite, o kokius tu siunteisi Addi? Smailūs jie? Balto metalo, raudonu valu?

Atsakyti