Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

O naujų virbalų nenoriu, sočiai turiu senų  :D.

Tai galima pagalvot as senu neturiu :D todel ir sakau DRAKIUSSS :D gerai dar, kad nauju jam po viena dydi uztenka

Atsakyti

Sveikos

Virbalu drakius ir pas mane gyvena :oh:

Chia, tai matau ir plonu prisukamu yra

Atsakyti

rrr nu...vienų tik pabandymui reikia, bet drakius tai rinkinius užmatė, gerai kad brangūs :D

Atsakyti

man irgi vienu reikia, tik dabar nebezinau kuriu chiagoo ar hiyahiya :hmm:

Ir dar klausimas ilgis matuojasi su virbalu ar tik valo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 31 kovo 2017 - 09:38

o tai kokie lenkti?

, kiek žiūriu tai man tiesūs tie ChiaoGoo red Lace...

Atsakyti

Tiesa, ką siunčiausi iš kinų, tai tik telefono dėklus ir siūlų suktuką  :D. Tai viską pataikiau  :B

VISAI nedarbinė nuotaika. Viena kolegė skaito paskaitas šiandien, kita už sienos auditorijoje repetuoja su mokine... Kaip dirbt, kai niekas neprižiūri?  :B  :lol:

Atsakyti

labas,

vinu metu susigundžiau tais virbalų pirkiais... bet įlindau į tą amazonę ir supratau, kad nė velnio ten nesuprantu ir nesusigaudau :hmm:  tai ir atšoko fantazija

Atsakyti

vilmak, va sitie lenkti, kiek iziuriu lyg kubikai...

https://www.amazon.c...ywords=ChiaoGoo

kompe citavimas neveikia nu blyn

Atsakyti

vilmak, va sitie lenkti, kiek iziuriu lyg kubikai...

https://www.amazon.c...ywords=ChiaoGoo

kompe citavimas neveikia nu blyn

o nieko kad This seller does not deliver to Lithuania :hmm:

Atsakyti

katuk, nieko, nes Lace manau naudosis pirkanglijoje prekiu pristatymo paslauga, tai siuntimas demokratiskom kainom gauasi, nes UK nemokamai siuncia...

Atsakyti

Virbalų man nereikkkk :B

Aha, suknė :D keisčiausia, kad man tokia spalva negraži :D O žiūriu, visai neblogai tinka :lol: gerai, kad pasitaiko progų pasimatuot svetimus mezginius :D

Lininė žalia tai labai graži :wub: bet gaila, į ją netilpsiu. Prašysiu foto, gal savininkė parodys.

Atsakyti

Lace iki kada galima galvoti :mirksiukas:

Atsakyti