Kerpena nu sesė realiai norėjo sarafano, jinai ant golfuko nešios sakė pasivilkt būtina kažką o su ilgom rankovėm per karšta jau
nu bet ir aš trumpom rankovėm megsiu vasarai
iš medvilnės nes visai patiko
nu žodžiu dar 2 kišenėtos man planuose sau
sveikos, skaitau apie ligas ir jau pradedu laukt kada Mantas pareis su dovanle, o tas paraziciukas tai matyt tik to ir laukia siandien tik pridejau ranka prie kaktos iskart as turiu temprerturos? ir akyse velniukai sokineja
Ligoniukams glebys balionu ir kuo greiciau pasveikt
Labas rytas
Žuviuk, labai gražus tavo pyniuotis, toks rimtas, vyriškas
Katuk, labai ačiū už išsakytą nuomonę, nes jau pagalvojau, kad esu nematoma, ačiū
nu bet tikrai šiomis dienomis man žiauriai gražus tas spalvų derinys. būtinai megzk, net negalvodama, kas galų gale gausis.
Abelo, kokia tu faina, kad ne tik kritikuoji, bet ir parodai kaip padaryti geriau bandysiu padailinti, nes ir man truput5 kliuvo tas kaklas. jis nesi7tas, o primegztas procese, nes nepatinka man siuvimo vaizdas, taip kazkaip isivepia... o tavasisi bus dar geresnis - eisiu kai mažius užmigs pabandyt padailinti nors jis taip užsiėmęs kažką brolio kambary.... kad nera jau geru 10 min... tik girdžiu kaip kažkas vis griūna ir traška
o siūlas.... tai gi niumos alpaka jau antras mezginys iš jos. planuose dar megztukas sau
Nite, tau turėtų ta moteriškė patikti, labai taiklių ir techniškų pastabų pasako, argumentuotai paaiškina, kodėl geriau naudoti vieną ar kitą būdą. jei turėsi laiko, būtinai pasižiūrėk.
Moteriškė man gal ir patiktų, bet nelabai aš mėgstu kelnes per galvą mautis niu, supratai - geriausia nuo apačios, su siūlėm ir t.t.
nuoširdi, man irgi labai gražiai spalvinasi tavo mezginys - šiandien buvo pirma mintis, kai atsidariau, bet kažkas darosi, vakar qqutės kišenėtą tik mintyse išgyriau, šiandien atsitaisiau, o tada tavo pamiršau.
Kažkaip įsivaizdavau iš tavo pasakojimo baisiai margą, o čia taip subtiliai atsiskiedžia margumas ir net dryžiai tokie negriežti, kas man visai patinka.
Nite, o gal pabandytum ir visai patiktų?
Labos
Jungiuos i ligoniu buri, siandien dirbu is namu, pirma sunus, dabar as, kazin kiti seimos nariai atlaikys? Nu taip ner sveikatos. Itariu rotas bus .
Qqt, ar galetum parasyt, kaip ta liemenavima nugaroj darei . Kaip pvz nusprendei kad jo reik, nuo kurios vietos reik, gal turi kur uzsirasius kaip liemenavai? Cia viska matavimosi budu darei ar kaip? Pazadejau numegzt, tai jau niekur nedingsiu. Taip noreciau kad gerai kaip tau gautusi