Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena nu sesė realiai norėjo sarafano, jinai ant golfuko nešios sakė pasivilkt būtina kažką o su ilgom rankovėm per karšta jau

nu bet ir aš trumpom rankovėm megsiu vasarai

iš medvilnės :) nes visai patiko

nu žodžiu dar 2 kišenėtos man planuose sau :)

Atsakyti

sveikos, skaitau apie ligas ir jau pradedu laukt kada Mantas pareis su dovanle, o tas paraziciukas tai matyt tik to ir laukia :) siandien tik pridejau ranka prie kaktos iskart as turiu temprerturos? ir akyse velniukai sokineja :D

Ligoniukams glebys balionu ir kuo greiciau pasveikt :4u:

Atsakyti

Facebukas kokią  mintį išmetė man šiandien  :D :

The real key in life is to be able to make yourself feel good when you don't feel good, or when you don't even want to feel good

Atsakyti

mano vieno vaiko kakta nebūna karšta, kai karščiuoja. tikrinu smlkinius, bet geriausiai jaučiasi ant sprando nugaros dalyje.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Žuviuk, labai gražus tavo pyniuotis, toks rimtas, vyriškas :wub:

Katuk, labai ačiū už išsakytą nuomonę, nes jau pagalvojau, kad esu nematoma, ačiū :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Žuviuk, labai gražus tavo pyniuotis, toks rimtas, vyriškas :wub:

Katuk, labai ačiū už išsakytą nuomonę, nes jau pagalvojau, kad esu nematoma, ačiū :wub:

nu bet tikrai šiomis dienomis man žiauriai gražus tas spalvų derinys. būtinai megzk, net negalvodama, kas galų gale gausis.

Atsakyti

Nuoširduk, mes tavo kablio pabaidymo  baiminamės ;)

Labas visoms!

Karštai miegojusioms - balionai  :4u: 

Atsakyti
Sveikos. Limit, saulė jau yra, man jau pro lango kraščiuką spigina ir taip 2 valandas bus. Ta proga vakar buvo atėjęs vyriškis matuot roletų, tai negalėjo patikėt, kad 6 moteriškės išsirinko spalvą per 1 minutę. Aš vakar vietoj mezgimo, pusę vakaro dėliojau dėlionę, kitą pusę sportavau, nu tai kur čia judės mezginys. Nuoširdi, liemenuot reikia. Jei ne oversize, tai viskas geriau žiūrisi, kai įliemenuota. Su qqte nebedraugausiu. Šitokiais tempais megzt... Mano kišenėta vis dar verkia skylėta... Dar vakar Kerpenos mintys labai patiko. Kokių išmintingų moterų pas mus sektoj yra.
Atsakyti

Abelo, kokia tu faina, kad ne tik kritikuoji, bet ir parodai kaip padaryti geriau  :wub: bandysiu padailinti, nes ir man truput5 kliuvo tas kaklas. jis nesi7tas, o primegztas procese, nes nepatinka man siuvimo vaizdas, taip kazkaip isivepia... o tavasisi bus dar geresnis - eisiu kai mažius užmigs pabandyt padailinti  :angel_not: nors jis taip užsiėmęs kažką brolio kambary.... kad nera jau geru 10 min... tik girdžiu kaip kažkas vis griūna ir traška  :B 

o siūlas.... tai gi niumos alpaka jau antras mezginys iš jos. planuose dar megztukas sau :) 

Atsakyti

Nite, tau turėtų ta moteriškė patikti, labai taiklių ir techniškų pastabų  pasako, argumentuotai paaiškina, kodėl geriau naudoti vieną ar kitą būdą.  :mirksiukas: jei turėsi laiko, būtinai pasižiūrėk. :mirksiukas: 

Moteriškė man gal ir patiktų, bet nelabai aš mėgstu kelnes per galvą mautis :D niu, supratai - geriausia nuo apačios, su siūlėm ir t.t. :D

Atsakyti

nuoširdi, man irgi labai gražiai spalvinasi tavo mezginys - šiandien buvo pirma mintis, kai atsidariau, bet kažkas darosi, vakar qqutės kišenėtą tik mintyse išgyriau, šiandien atsitaisiau, o tada tavo pamiršau.

Kažkaip įsivaizdavau iš tavo pasakojimo baisiai margą, o čia taip subtiliai atsiskiedžia margumas ir net dryžiai tokie  negriežti, kas man visai patinka.

Nite, o gal pabandytum ir visai patiktų? :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2017 - 09:44

Labos :4u: 

Jungiuos i ligoniu buri, siandien dirbu is namu, pirma sunus, dabar as, kazin kiti seimos nariai atlaikys? Nu taip ner sveikatos. Itariu rotas bus :rolleyes: .

Qqt, ar galetum parasyt, kaip ta liemenavima nugaroj darei :ax: . Kaip pvz nusprendei kad jo reik, nuo kurios vietos reik, gal turi kur uzsirasius kaip liemenavai? Cia viska matavimosi budu darei ar kaip? Pazadejau numegzt, tai jau niekur nedingsiu. Taip noreciau kad gerai kaip tau gautusi :wub: 

Atsakyti