Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Lenktus kelis turiu tokius pilkus, kažkada dėvėtų rūbų parduotuvėj pasitaikė nusipirkt, beveik už nieką. Tai man tie lenkti labai patogūs, ypač, jei mezgi  ratu ir ne perdaugiausiai akių ant virbalo, tada lengvai važiuoja akys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 kovo 2017 - 06:53

Labas rytas :4u:

Apie tuos ChiaGoo gamintojo puslapyje paskaičiau, kad jų valas visai neturi atminties. :huh2: Bandysiu ir aš tokių vieną porą užsisakyti.

Atsakyti

labas rytas

nu,.tu chiagoo ir as noriu, praleidau is kur uzsakinejat ir kur ziuret?

vakar visą vakarą meginuką is medvilnes mezgiau, suku galvą kaip čia padaryt kad graziai butu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 31 kovo 2017 - 07:37

Mano inspira. Šiandien pranešiojau. Penkios gijos Anykščių merino ir plonoji dundaga.

P1180173_medium2.JPG

Labas rytas, kokia gražuolė Inspira ir kaip tinka  :wub:  :4u: 

Atsakyti

Qqute, aš žiūriu amazon.co.uk :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vakar susinervinusi net nepagyriau Ristinos suknelės. Kaip visada kruopštus kūrinys, tik paaikčioti galima :wub: :wub: :wub:

Kerpenos inspira taip pat daili ir net švelni atrodo :wub:

Atsakyti

Sveikos

Ech tos inspiros :wub:  Kiekviena savaip žavi ir dviejų vienodų nėra. 

Ristinos suknė labai ant jos gražiai atrodo, labai dydis tinkamas :wub: Gal tu nesiųsk jos Niumai :D  Nors dar gražesnė bus ta žalia lininė :wub: 

Atsakyti

Sveikos,

pasirodo as turiu ir virbalu drakiu :D

Atsakyti

Mantas siandien isvaziuoja su orkestru i Panevezi... Bet ot mazas parazitas, isvaziuoja jie 12val, tai pranese, kad i mokykla neis, nes maestro parasys rasteli... Teko ijungt mamos autoriteta, na gerai gerai diktata... ir isvaryt i pirmas dvi pamokas...

Bet tos leteneles tai tikrai meskos paslauga daro, prispaudalioji ir jau lyg nebereikia nieko apie patikusius mezginius sakyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 31 kovo 2017 - 08:34

Labas rytas,

Daili sušąlusios Kerpenos inspira, o jau Ristinos/niumos suknia kokia waaaaau. Geras dizainas ir spalvynas!

Ryto lietus migdė o migdė.

Atsakyti

Labas rytas.

Gražiai mezgat  :wub:. O naujų virbalų nenoriu, sočiai turiu senų  :D.

Lietus, nu. Miego noriu. Nedarbingas penktadienis  :P. Pipirnių ir vakar nepasėjau, kažkaip užsišokau puodų šokį virtuvėje, o po to tik prigulti ir nugarą ištiesinti norėjosi. Visgi, matyt, teks kuriam laikui aukštakulnius padėt į šalį  :unsure: ir kiek įmanoma rečiau būti keleive vyro automobilyje, nes po tų sėdynių labai jau kerta per nugarą... 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Pabaigiau vakar darbelį viena diena anksčiau, nei pagal planą buvo  :)  Gundausi naują pradėt, bet slegia sąžinę kiti 5 pradėti... Vyras Olandijoje šiuo metu, siuntė nuotraukas, kad jau nupirko siūlų ir dar gal šiandien užsuks į vieną parduotuvę, tai aišku norėsiu kažką iš naujų pradėt rytoj... :blush-anim-cl:

Ristinos suknelė super, labai tinka, bet kaip suprantu, ne jai megzta buvo  :ax: Ant manekeno kažkada lyg panaši rodyta buvo, bet tokio įspūdžio nepadarė, ant žmogaus puikiai atrodo, lieknina  :thumb_yello:

Kerpenos Inspira labai patiko, prisiminiau, kad gi ji pas mane ne tik norų sąraše, bet ir "eilėje", aš net Dundagą plonąją susukau į kamuolį, bet nesiryžtu pradėti, spalvos ne mano, o vaikam šiuo metu nieko šilto nereikia  :mastau: Pabrandinsiu dar idėją  :mastau:

Batus stengiuosi pirkti Lenkijoje, kadangi dažnai ten važinėjam. Bet man Suwalkų pasirinkimo neužtenka, CCC parduotuvė, išreklamuota SM, nepadarė didelio įspūdžio, sau ten nieko nematau įdomaus, sūnui pasirodė brangoka (didelis jau dydis, bet mokėti kaip už suaugusiojo batus dar nenoriu, nešioja apie porą mėn, kol išauga), dukrai pirkau vieną porą, na atlaikė tuos porą mėn, kol tiko dydis, bet buvo minusų...

Iš mūsiškių parduotuvių Batų kalne kartais būna vaikams užtaikau gerų pasiūlymų (bet reikia labai gaudyt naują užvežimą), sau nieko nematau. Deichmane vaikiški atrodo nekokybiški, o sau sėkmingai pirkau ne vieną kartą, patinka, kad yra large ilgaaulių serija storom blauzdom, niekur kitur nerandu savo blauzdom pakankamai plačių aulų ilgaaulių. Šiaip kažkokios mėgstamos rekomenduotinos batų parduotuvės neturiu, batų turiu nedaug, nešioju be galo ilgai, jokie batai man nesusinešioja greitai, visada anksčiau atsibosta, negu suplyšta...

Virbalų pastaruoju metu nebeperku, paskutiniai pirkti Addi su 2 valais ir mediniai Knit pro kubikai dar net neišbandyti  :geda:  Mėgstamiausi mano plieniniai Knit pro kubikai. Nepatiko Knit pro karbonzai, nepriprantu prie jų niekaip  :bebe:

Iš kiniečių jei perku ką, tai nebent nebrangias smulkmenas. Pirkimas pas juos yra loterija, niekad nežinai, ką gausi, kada gausi ir ar gausi aplamai... Rūbais tai tikrai nusivyliau, sykį užsakiau sūnui ir dukrai po 3 komplektus vasarinių rūbų. Absoliučiai nieks netiko ir nepatiko. Visiškai pieva su dydžiais, nors ir yra lentelės, išmatavimai, realybėje jie neatitinka. Medžiagos, nors parašyta medvilnė, aiškiai jaučiasi, kad sintetika. Siūlės kreivos, kai ką atsiuntė ne tų spalvų, vienas rūbas buvo suplyšęs... Žodžiu, pravalas visiškas  :mmm:

Atsakyti