Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kuo greičiau užsakysiu, tuo greičiau gausim :) Bet čia nėra tas atvejis, kai negali palaukti.

Aš dar HiyaHyia noriu pabandymui vienus nusipirkti, kaina panaši, smailumas panašus. Apie addi raudoną valą skaičiau atsiliepimą, kad jis labai "su atmintim", kažkokia mezgėja skundėsi, kad negali magic loopo su jais megzti. :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 30 kovo 2017 - 16:10

va HyaHya tai ir as noreciau pabandymui 3nr su 80cm valu...

Atsakyti

Eina šikt, vietoj 14 m. suknelės, kurios išmatavimai tiko, gavom kokių 6 m. suknelę, kuri net 20 cm per nugarą nesueina, ryškiai ne tą dydį, o sumokėta apie 60 eu. jaučiuosi žiauriai apgauta, ką daryti???

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 kovo 2017 - 17:39

Labas

Nuosirdi grazink atgal

Atsakyti

is Kinieciu siunteisi? Fotkink su ismatavimais ir skelbk ginca, kad grazintu pinigus be siuntimo atgal.

Atsakyti

Labas

Nuosirdi grazink atgal

bet kiek sumokes atgal siunciant, neapsimoka.

Atsakyti

Nu gal žentas vėliau atvažiuos, padės, nes aš nemoku, 20 cm per krūtinę išmatavimai mažesni nuo 14 metų amžiaus suknelės išmatavimų...

Siunčiausi iš aliexpreso, pati sukneė atkeliavusi iš Talino. Suknelė graži, to ko mums ir reikėjo vaidinimui, tai taip pikta, sprogstu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 kovo 2017 - 17:43

Nuoširdi, bet ten amžinai rūbai neatitinka išmatavimų :ax: ir 14 metų kinietukė gali būti tokia kaip 6metų lietuviukė.

Atsakyti

Nuoširdi, bet ten amžinai rūbai neatitinka išmatavimų :ax: ir 14 metų kinietukė gali būti tokia kaip 6metų lietuviukė.

Prie kiekvieno dydžio buvo surašyti išmatavimai, krūtinės, liemens, klubų apimtis...Tik dėl to ir pirkau, kad buvo duoti išmatavimai.

Atsakyti

Nuosirdi su jais visada loterija, reikia tam nusiteikti :mirksiukas:

Atsakyti

Ligvita (ir kitos, norinčios jungtis), parašykit virbalų norus man į AŽ. Kainas žiūrėjau angliškame amazone, addi lyg 5,25 svarai, hiya šiek tiek brangesni - lyg 5,97. Dar kažkiek siuntimą reiks pasidalinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 30 kovo 2017 - 18:24

Parašiau pardavėjui kažkokį laišką, žiūrėsim ką atrašys.

Atsakyti