Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, jau užsisakiau, kažkokie iš pilaitės atveš kompostinio juodžemio. Tu irgi užsiisakyk, tai kai turėsi kalną žemių, tai ir noras, ir idėjos ateis ;) Paskui galėsim į sodininkų mugę važiuot.

Dėl lenkiškų batų tai jo  - geri ir kaina humaniška. Man ypač Rylko patinka, Lasocki irgi geri. 

kada atveš? ateisui parevizuot :D

man durniausia tai, kad nėra kur išpilt. t.y. išpylus turi staigiai ją į vietas suskirstyt

Atsakyti

i batu tema, tai kaip tik antradieni  buvau  paieskose  baciuku su raistukais. prie kelniu, dzinsu, vat tokiam laikui, kai su laiveliais dar saltoka. turejau tokius tipo  kedukus, batukus, baisiai  patogius, bet jau   biski apibrizge.

apejau ryte turgu. paskui po piet RYO su visom CCC, deichman, batu kalnais ir t.t.  niekur  norimu  neatsirado.

i mezgimo tema neturiu ka pasakyt, nu nes nemezgu . penktadieni kazka pasidariau desines rankos viduriniam pirstui. sodinau paprikas, su metaliniu sveistuku biski  sveiciau... gal kad ilindo.  lyg koks niezuliukas lindo, pakrapsciau su adata, paspaudinejau, nieko neiskrapsciau. o vakar vakare jis man  tvinkset pradejo, kaist. uzdejau abszces tepalo uzvyniojau. o nakti  beprotiskas skausmas miegot neleido.  siandien atrodo negraziai, bet gal pramus ta pulini . dabar tokia nei  sodint augaliuku negaliu, nei megzt. net  kavos puodeli reik pagalvot kaip paimt

Atsakyti

Batai šiemet man neaktualu. Esu giliose, gražios striukės paieškose :D noriu nlb brangios, lgai nešiot nesiruošiu. Tai kaip tyčia, kur pažiūriu - visos gražiom striukėm vilki :D bet visos kruopų dydžio  :B 

Atsakyti

kada atveš? ateisui parevizuot :D

man durniausia tai, kad nėra kur išpilt. t.y. išpylus turi staigiai ją į vietas suskirstyt

Rytoj turėtų. Galėsim ant žemių krūvos kavos išgert :D 

Ant kaimynų sklypo versk :D O šiaip taigi mašina gali užvažiuot nuo jų pusės ir išverst ant tavo sklypo. Nieko tai žolei nenutiks jei porą savaičių po žeme pagyvens :D 

Atsakyti

Laba diena, visą savaitę nuotaika tai kąašžinau. Tikrai neišsimiegu ir kaip primušta, viskas kliūva, visus apibambu ir pati nelaiminga. vat vakar budintis mezginys toks varginantis buvo, kad net serialas megzt nepadėjo, sustodavau ir pamiršdavau, kad mezgu. Nes nefaina buvo.

Vaizdelis.

fringe-striped-cardigan-quality-knitwear

Atsakyti

Vaizdelis.

Norėjo daikto su kutais, bet pagailo siūlų :D

Atsakyti

Kai reik tiek siūlgalių sukaišiot - jau yra ką veikt :D Geriau jau tada daryt "mianą" :D

Atsakyti

giriasi isvirkscia mezginio puse su nesukaisiotais siulgaliais :D

Atsakyti

Na, bet aš vat žaviuosi, kai žmonės taip sugeba - silpnybę paversti privalumu, pateikti tai ne kaip tingėjimą sukaišioti siūlgalius, o kaip modernius kutus, madą. Ir kai sako dizaineris, dar už nemažą kainą parduoda, tai belieka patylėt ir pečiais pagūžčiot, nes nu gal va aš nesuprantu...

Atsakyti

Apie batus kalbant tai turbūt mane drąsiai galima labai nepraktiška snobe vadinti. :geda: Turiu kelis mėgiamus brandus (ecco, gabor, hogl, keen) ir praktiškai tik juos perku. :B Kainos nemažos, bet tarnauja ilgai ir gerai. Ir vaikams perku dažniausiai ecco (paskui už pusę kainos parduodu), man pasiteisino. :unsure:

Šarange, aš ketinu virbalus pirktis, užjudino Nitė reikėjimą, tai jei nori jungtis - sakyk :mirksiukas:

Atsakyti

ai, beje ecco tai pastebėjau, kad labai neblogas sezonines nuolaidas padaro, tai ta kaina ne tokia ir baisi šiems laikams gaunasi. tiktiek kad poreikis tai ne nuolaidų metu dažniausiai būna :D

mano paskutiniai WaWa firmos. kol kas tąsau diena dienoj, jokių nusiskundimų neturiu. tfu tfu tfu

bet ne iš pigiųjų :B

Atsakyti

Šarange, aš ketinu virbalus pirktis, užjudino Nitė reikėjimą, tai jei nori jungtis - sakyk :mirksiukas:

Noriu noriu, kada planuoji užsakinėt? dabar jau nebeturiu laiko išsirinkt, o ryt planuoju nebūt darbe, bet reikalų milijonas,  tai nebent popiet prisėsčiau pažiūrėt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 kovo 2017 - 15:05