Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mantui batus visada perku Dichmann'e sau irgi ten daznai perku, kartais Batu kalne. Berniukams ten pasirinkimo praktiskai nera, tai tik sau.

Savu Dichmann'ui dar ne vienu negrazinau, esu taisius tik basutes po antro apsiavimo, bet dirziukas nutruko per atostogas Latvijoj, tai vietoj i taisykla nesiau ir po to dar du sezonus nesiojau. Buvusi kolege yra nesus keist arba grazint kelis savo seimos vyriskiu batus ten, bet kai be problemu pakeicia, ta kazkaip bedos nemate tame

Atsakyti

Laba :4u:

Praėjo vienas renginys, ką reiškia jaunas oratorius!  "Misija Sibiras 2016" dalyvis vaikus taip sudomino, kad salė nusčiuvusi klausėsi :) Dabar einu ruoštis kitam renginiui :)

Vakar taip smagiai aš tą pleduką mezgiau, o koks skirtumas ką megzti, svarbu kaifą galima gaudyti, nesunkus raščiukas ir varau sau, o smegenims relaksas, ko daugiau reikia. Dar Sheridano įsipilu dėl malonesnio mezgimo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 kovo 2017 - 10:15

Nu aš Deichmane sau nieko gražaus nerandu...

vaikui jau kuris laikas irgi nebe, sunkūs ten vaikiški, o kaina visai ne pigi

paskutinį kartą tokius tarpsezoninius jam pirkom toj lenkiškų parduotuvėj, pamiršau kaip vadinasi, paskui mb ten irgi išsirinko tokius kasdienius sportinio stiliaus, gražius ir nebrangius

matyt kai batų reiks eisiu ir aš ten ieškot

sau paskutinius pirkau iš rieker firminės parduotuvės, bet jie tokie neriekeriški, dailūs

o dar lengvučiai, patogūs, tiek kad riekeris paprastai 36 dydžio neturi, o 37 dažniausia man per dideli

tiesa nešiojasi jie gal ir ne itin puikiai, bet koja džiaugiasi

Atsakyti

Nuoširduk o va man yra skirtumas ką megzti, vien nuo proceso mezgimo aš retai kaifuoju ir dažniausiai kai mezgu sau :D

Atsakyti

ai as sau dar perku parduotuvej prie Lietuvos kino teatro...

Kai mano koja prati ir auksta keltim (manto irgi keltis auksta) ir vaikstom mes daug,  tai uz grozi daug svarbiau patogumas

Atsakyti

Nuoširduk o va man yra skirtumas ką megzti, vien nuo proceso mezgimo aš retai kaifuoju ir dažniausiai kai mezgu sau :D

Aš negalėčiau megzti, jei vaizdas man nepatiktų, negražiai gautųsi, o jei vaizdas man gražus, o tuo labiau naują raštelį išbandau, tai kaifuoju, kai nereikia formulių skaičiuoti :)

Aišku, sutinku, kad sau megzti smagiausia, bet į tarpą, kol sugalvoji, gerai sueina ir tokie :)

Gavau žinutę, kad siuntinys Omniva terminale :hmm: Bene princesės suknelė iš kiniečių jau parkeliavo :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 kovo 2017 - 11:08

Sveikos :4u:

Virbalai mano mylimiausi - KnitPro, bet paprastieji.

Su batais man amžina bėda :B bet jau esu ne kartą pasimokiuis, kad reik pikrti gerus batus gerų firmu, bet ne LT. Tai pažvejoju karts nuo karto akcijų. Paskutiniu metu - gelbsti Lenkija ir jų odinė avalynė CCC. Jų parduotuvė, jei neklystu yra ir LT, Panevėžy. Bet galiu ir nusišnekėt. TIksliai nežinau.

Pasimaivymas :D nors vienas rūbas, kurį galiu ant savęs demonstruot :D

Priedas  006.JPG   102,22KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

• Priedas  1.jpg   162,79KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Labadiena  :4u:  :B

Kalbant apie batus, tai iš Deichmann man visai pasiteisino odinė avalynė. Turiu aulinius (bus jau 5 metai), suvarstomus žemus aulinukus, batelius su platformine aukštoka pakulne - viskas puikiai. Senokai batus bepirkau, tai nežinau, kaip ten pakito kainos, anksčiau kaip oda tai kainuodavo labai demokratiškai. O ne odiniai - tai taip, dažniausiai trumpalaikės investicijos. Mano vaikinams - lygiai vienam sezonui užtenka  :rolleyes:. Na bet jie tai ir dėvi atatinkamai...

Nemezgu. Nemezgu. Net siūlai nevilioja... Kryyyzė. Bet žydi žibutės, pievelė namuose vis žalesnė ir žalesnė, pradėjau pirkti sėklas (tik pasirodo vakar taip ir pamiršau pipirnes pasėti, o buvau suplanavusi), niežti nagus persisodinti dalį orchidėjų (jau net priemones iš rūsio atsinešiau). Turiu problemų su nugara  :unsure:, tai dairausi gaaal kokios kalanetikos ar pilateso (gydytoja rekomendavo). Ir šiaip viskas apypuikiai.

Atsakyti

Ristina- Jau siuuusk :D laukiu. Aciu :*

Liniuka, as irgi Batu kalne pirkdavau. Pirma karta simet grazinau ir 40 e atsiemiau uz Viliaus odinius batus, nes abu batai suplyso prie pado. O jau 38 dydis. Rudi buvo. Planavau sau i keliones pasilikt.

Atsakyti

Is Deichmano pirkai ilgaaulius juodus odinius uz 89, kai visur kitur panasus 289 eurai. Ne mano protui tokios kainos, kad po stuka litu uz batus moket.

Atsakyti

CCC yra Vilniuj, net ne viena :mirksiukas:  kiek turi uiš jų (Lasocki kažkokie) tai visai neblogai ir atrodo ir nešiojas ir kainuoja.

Deichmanas man ne itin. odiniai pobaisiai, neodiniai vieno karto.

Famclub visai padorių, kartais nuolaidikių visokių pamėto.

Batų kalnas ok, perku dažnai ir dažniausiai pataikau ant kokybiškų, bet ten truputuką pasenusios kolekcijos :D ir reik matuot matuot matuot, nes matyt likučiai dėl to ir likučiai, kad ne visai patogūs

šiaip visose (beveik visose) Lt parduotuvėse asortimentas tas pats, net formos tos pačios, tai tik kainas gali "pašaudyt" tinkamesnes.

man šiaip Tamaris visai neblogi, kainos gal ne pačios geriausios, bet gana adekvačios, ypač su nuolaidom.

dėl patvarumo, tai tfu tfu tfu, ant visai nepatvarių tai kažkaip nesu pataikiusi...

išvada, lenkai visais laikais batus gamino pigiai ir pakankamai gerai. :D

gariūnai dar yra, bet ten yra visokio plauko....

kas dar įdomaus.

man Olaivos spintos patuštinimas pasiteisino :sokiai:

ajo, Liniuka, žemių neieškojau. man namų ūkio klausimu totali depresija. viskas blogai ir nieks nieko nedaro.

Avižieniuose yra toks reklaminis skydas su telefonu, gal tiktų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 30 kovo 2017 - 12:05

Katuk, jau užsisakiau, kažkokie iš pilaitės atveš kompostinio juodžemio. Tu irgi užsiisakyk, tai kai turėsi kalną žemių, tai ir noras, ir idėjos ateis ;) Paskui galėsim į sodininkų mugę važiuot.

Dėl lenkiškų batų tai jo  - geri ir kaina humaniška. Man ypač Rylko patinka, Lasocki irgi geri. 

Atsakyti