Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, galėjai parėkaut kai pirkai :D 

Atsakyti

Nite, galėjai parėkaut kai pirkai :D

aš rėkavau apie tuos virbalus iš amazon.de :rolleyes: bet reakcijos buvo 0 :P

Nieks nerėkė, kad ir man ir man reik :lol:

Atsakyti

va tame ir fintas su Addi, kad net pas didmenininke apie naujienas uzklausiau, tai pradziai paprase tikslaus pavadinimo ir nuotraukos, o paskui atrase, kad pas ja tokiu nera...

O KnitPro vadybininke pati naujienas rodo...

Atsakyti

kam virbalų,o kam batų reik...jau dabar galutinai nusivyliau Lietuvoje parduodamų ecco kokybe...šiandien šeštus batus vešim grąžinti... pirmiau vyro vežėm,sako kažko padas šlapias.pasižiūri-ištrupėjus pado guma,gabalais.nuvežėm,sako normalu,nes jie neskirti LT žiemoms,neatlaiko temperatūrų.tai kokio velnio tada prekiauja? dabar maniškiai su tokia pat pado guma,gabalais trupa,padai jau šlampa...o Nojaus gan greitai ties siūlėm iširo zonšinio audinio įsiuvai.toks kaip skudurinė Ona dabar vaikšto :D kur pirkt avalynę? KOKYBIŠKĄ

Atsakyti

Olaiva, pirkt parduotuvėse, kur patinka batų modelis ir nesukt galvos :D Neturiu nei vienos konkrečios parduotuvės iš kurios pirkčiau,  ECCo kainos man išvis kosminės, nenoriu ženytis su batais visam gyvenimui tiek sumokejus. Nemažai batų perku Rokišky, yra keletas gerų batų  parduotuvių ir nei karto dar neteko nei gražint nei išmest :)

NIte, matyt, negirdėjau šauksmo, arba dar praleidau pro ausis..... :( 

Atsakyti

Olaiva, pirkt parduotuvėse, kur patinka batų modelis ir nesukt galvos :D Neturiu nei vienos konkrečios parduotuvės iš kurios pirkčiau,  ECCo kainos man išvis kosminės, nenoriu ženytis su batais visam gyvenimui tiek sumokejus. Nemažai batų perku Rokišky, yra keletas gerų batų  parduotuvių ir nei karto dar neteko nei gražint nei išmest :)

tai jums sekasi :D  alytuj yra viena nebloga batu parduotuve,net nebezinau,ar dar ji bedirda.is ten batus nesiojau,kol moraliskai paseno.o ecco per nuolaidas labai padorios kainos buna.bet kas is to,jei po 3 men jau batai prayra,prakiura,suplysta... lygtais nevaikstau po balas,kaip Lukne.nors jai ecco geriausiai laiko,reiskias reikia balų impregnanto :D

Atsakyti

Pirkit lenkiškus tada ir kaina padori ir kokybė, turėsi atsarginius ir kiaurai nesunešiosi :D

Atsakyti

Jei tuo konkrečiu metu nereikia, tai ir negirdi :D jei dar ką pirksiu iš ten, tada tau a.ž. parašysiu :D , jei nepamiršiu :P

Aš iš ten ecco batus ir pirkau, man jie kuo puikiausiai tarnauja :rolleyes: esu vienus ir LT pirkus, bet aš juos labai mažai nešiojau. MB perka Ecco Lietuvoj ir nesiskundžia :rolleyes:

Atsakyti

aš rėkavau apie tuos virbalus iš amazon.de :rolleyes: bet reakcijos buvo 0 :P

Nieks nerėkė, kad ir man ir man reik :lol:

Ale tai tyliai rėki. Niekas negirdėjo.

Man patogūs Dichmanno, bet tik odiniai, tai pasirinkimas ne toks ir didelis.

Rieker firmos geri. Odiniai, kulnas ne per aukštas.

Aš labai daug batų turiu, nes mėgstu spalvas keitaliot prie rūbų. Bet visada būna keli mylimiausi. 

Atsakyti

Aš Miglei batus visada perku batų kalne. Galima rast gerų brandų gerom kainom. Kadangi koja auga greit tai nespėja sunešiot  :) 

Atsakyti

rieker visai neblogu yra,bet kurie patiko,tie su lipukais...tai pedkelnems šakės  :B 

Atsakyti

Ecco esu vienus batelius, tokius juodus pusiau kaip kedukus turėjus, bet jau labai seniai pirktus, tai nežinau kiek metų nešiojau. Prisimenu tada dar ne taip brangiai, kažkur už 150 Lt pirkau. Labai jie man patiko,patogūs, malonūs, tvirti. Rudenį, kai temperatūra  nukrenta apie nulį, bet dar nėra sniego, tai su jais būdavo šilčiau, nei su kokiais auliniais. tarsi pašildytas padas. Bet jau susinešiojo, pade viename, matyt kokia skylutė atsirado, nes drėksta. Tai rudenį dairiausi gal vėl ką iš jų nusipirkt, bet pamačiau dabar kainas ir išėjau.

Atsakyti