Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turbo žodelis pasiteisino? :D

Atsakyti

Turbo žodelis pasiteisino? :D

tam tikra prasme taip :D nes tie geltonieji, kai pasiimi po ilgo nenaudojimo, būna labai neslidūs ir smirdi - paskui nusiblizgina ir viskas gerai, bet iš pradžių tai mažumėlę feee,  o tie kur turbo tai tokie nebūna, kadangi nikeliuoti :D

O šiaip tai kaip ir visi virbalai, kol vonioj geri šampaną ir neiimi jų į rankas, patys jie nemezga :lol:

Atsakyti

tam tikra prasme taip :D nes tie geltonieji, kai pasiimi po ilgo nenaudojimo, būna labai neslidūs ir smirdi - paskui nusiblizgina ir viskas gerai, bet iš pradžių tai mažumėlę feee,  o tie kur turbo tai tokie nebūna, kadangi nikeliuoti :D

O šiaip tai kaip ir visi virbalai, kol vonioj geri šampaną ir neiimi jų į rankas, patys jie nemezga :lol:

nu va,nemezga patys,o aš tikėjausi...

man ne tik jie neslidūs,bet vakar radau,kad nudažė mezginio lopą,neįsivaizduoju,kaip reiks dėmę išvalyti.negi vienu nebaigtuku sumažės...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 30 kovo 2017 - 09:01

nu va,nemezga patys,o aš tikėjausi...

man ne tik jie neslidūs,bet vakar radau,kad nudažė siūlą,neįsivaizduoju,kaip reiks dėmę išvalyti.negi vienu nebaigtuku sumažės...

Žinok ir man toks įtarimas visad buvo, kad jie gali ištept šviesų mezginį :hmm: bet pati kažkaip nesusidūriau, nes arba siūlai tamsūs buvo arba virbalai jau buvo nublizginti su pavyzdėliais :rolleyes:  tikiuosi išsiskalbs  :D 

Atsakyti

Nite, ale ot taiklus pastebėjimas. Aš vis guliu.... o jie vis nemezga.

Senai ka nors reklamavau :D metalo pastą virbalų valymui - ideali. Kairėj nuvalytas:

Priedas  received_1265362173501528.jpeg   67,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Olaiva, tu balikli emei, ar ne? Nepamenu. Galiu duot pabandyt. Isimt turetu.

Atsakyti

Man reiktų turbo Lace... o kur LT esat matę pvz. 2mm, 2,25mm?  :hmm: 

Atsakyti

su dantų pasta įtariu ne prasčiau gautųsi :D

Atsakyti

Olaiva, tu balikli emei, ar ne? Nepamenu. Galiu duot pabandyt. Isimt turetu.

nea,baliklio neemiau.bandysiu su turimom priemonem iskrapstyt ta plema

Atsakyti

Man reiktų turbo Lace... o kur LT esat matę pvz. 2mm, 2,25mm?  :hmm:

Savotiška ta mūsų tėvynė, bet virbalų tokių čia neradau.

Aš siunčiausi batus iš amazon.de, tai virbalus kartu įsimečiau, tada jų siuntimas nekainavo ir kaina padori buvo :mirksiukas:

Atsakyti

Qqte, greiciausiai. Bet kaina mazesne.  Tai as pasta naudoju dantim. O sidabrui ir kt metalams- sita

Atsakyti