Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Buvo tarpas, kai Addi praktiskai neimanoma buvo rast, dabar jau lyg ir vel gryzta jie i parduotuves

naujų virbalų daug privisę buvo.Bet kas išbando,atsirenka,kas mieliau.aš irgi ištikima Addi likau,nes jie smaili,kokybiški ir yra plonesnių :flirt2: 

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

O man kaip tik addi naujo leidimo nebepatinka, nes siaubingai nubukėjo.... o smailesnių praktiškai neįmanoma gaut. Dėl viso kito tai superiniai ir patogūs ir ilgalaikiai, jau ką nulanksčiau tai tik nuo senatvės...

Užsisakiau tuos zingus pabandymui, nes siūlus pirkau iš ten, vienų būčiau nepirkus, bukesni nei karbonzai sakė, svarbu būtų smailesni nei addi, tada atsiminiau,kad karbonzus turėjau kažkur, bet kažin kur nukišau  :hmm: 

Atsakyti

Saulemeile mačiau FB, gražu :)

labas rytas

vieną rankovytę numezgiau vakar, liko dar viena ir kišenės, mėginsiu ryžkiai ružavą su žalia suderint

MB sako labai didelė atrodo, maždau aš įtilpčiau...nu bet pagal cm atitinka viskas, ne per didele

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 kovo 2017 - 07:28

O kaip vadinasi tie smailieji adidi? Ar nera atskiros grupes ir tik pagal vaizda reikia ziuret?

Labas rytas :4u:

Atsakyti

užsibrėžiu sau šiandien paskutinę dieną tai levandinei rankovei,nes jau kiek galima jį megzt...mezgu iš lėto,nes apie kitus mezginius svajoju...kol kas apie du naujus,kurie vėjo greitumu užšoks ant virbalų :D

Atsakyti

aš tai kai pagalvoju nežinau kada sau megsiu o taip norisi kokio ripsinio paltuko iš pieniško cotonmerino su rožine apačia tarkim ir kišenėm

o eilėj po bulles reik taisyt mb megztinį, kolegei suknelę pradėt

Atsakyti

O kaip vadinasi tie smailieji adidi? Ar nera atskiros grupes ir tik pagal vaizda reikia ziuret?

Labas rytas :4u:

2mm yra aukso spalvos smailieji, o visi kiti, yra raudonu valu. O bet tačiau, labai dažnai pardavėjai, net nežino apie tokius ir dar kartais ginčijasi, kad nieko panašaus nėra :D

Atsakyti

Terezza, smailieji addi yra aukso spalvos ir raudonu valu. Pavadinimo lyg ir neturi atskiro :hmm:  

O aš addi beveik nebeturiu. Dabar man einamiausi knitpro paprasti metaliniai. Smailumo užtenka. 

Katuk, gal kartais žemėm domėjaisi? Niekaip nerandu kito vežėjo. Šiandien ryte kaip tik važiavau paskui kažkokį kamazą, tai buvau pagatava paskui jį laukais važiuot, kad užsisakyt :D 

Atsakyti

Mano irgi knit pro einamiausi tie plieniniai

ir prisukami ir ne

nors dabartinį projektą mezgu su addi...būtų jie puikūs nu bet nervina valas susigarbanojęs..atrodo kaip ardytas siūlas

Atsakyti

Kai nuo ryto prabundi jau pavargęs.

Ot sugebėjimas šito vaiko. Kai nutyla viskas, einu ieškot, kuriam kampe miega.

Priedas  received_1265337860170626.jpeg   146,44KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aciu atsakiusioms :4u:

Atsakyti

Terezza, smailieji addi yra aukso spalvos ir raudonu valu. Pavadinimo lyg ir neturi atskiro :hmm:  

Smailieji turi pavadinimą :D jie vadinasi Addi Lace, va https://www.amazon.c...words=addi laceir dabar jie būna ne tik geltoni, bet ir nikeliuoti Addi Turbo Lace :rolleyes: tokių ir prispirkau amazon'e :wub:

O paprasti ir vadinasi tiesiog Addi https://www.amazon.c...d-keywords=addi

Atsakyti