Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas :)

Tiesiogine prasme esu padvėsus :B seubas :B

Merginų savaigalinis džiazas :bigsmile: :photo2: superinis :clap_1:

Šarange, o medvilnė su viskoze? netinka? Vincis turi ant ričių jau suktos plonos medvilnės. Yra ir gijose http://www.casalana....&product_id=112

Atsakyti

Sumezgiau visus visus siūlus, tik galiuką i-corduo pasilikau. Tai šiandien jau pribaigsiu aš jį. Aišku galėjo būti truputuka ilgesnis, bet ką darysi  :oh: 

Atsakyti

Supratau, kad visoj LT nėr mano ieškomų siūlų, nu teks pranešt, kad keistų reikalavimus :D

Dabar dar vienas klausimas, virbalinis, gal kas nors naudojat šituos KnitPro Zing virbalus? Man atrodo visai fainūs ir pakankamai smailūs, nes addi man per buki...

https://www.siltassi...o-zing-virbalai

Nulūžo 2mm vieni iš dviejų turimų, kubikai 2,5mm jau irgi kabina, tuoj nutruks, liksiu be einamiausių virbalų... :(

Atsakyti

Labas,

kol ateis įkvėpimas megzti kažką sau, vakar ant virbalų užsimečiau 200 akių pledui, tiesiog, noriu sumegzti kuo daugiau vilnos siūlų, nes jau atsargos ir sukaupti kiekiai bado akis. O megzti norisi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 29 kovo 2017 - 12:56

Sveikos,

Sarange, Zingus as turiu, is pradziau dziaugiausi, bet dabar man jau kliuva sujungimas... ai nezinau nezinau... pati nebezinau kokiu virbalu man bereikia :D Siam momentui is visu bandytu, KnitPro Royale mieliausi, bet jie mediniai, itariu sulauzysiu tuoj pat :D be to neprisukami tik nuo 3nr...

Atsakyti

33587324551_619e9b18e3_k_medium2.jpg

Atsakyti

Šarange, o jeigu kokia giją šilko rast pridėt? 

Atsakyti

Aš tai suku galvą dėl siūlo, savo Natsumiui sunaudojau ~170g, dukterėčiai reiktu ilgesnio ar užteks 200g. nes tik tiek yra  :hm: 

Atsakyti

32875264694_5ebdac9f22_c.jpg

33588677821_8bb8cc9f3d_c.jpg

apibegau dar apie nama :)

Atsakyti

Ligvita, kokio numerio turi tuos zingus? kuri vieta kliuna? 

Atsakyti

Šarange, o jeigu kokia giją šilko rast pridėt? 

Kur gi rasi kai konkrecios spalvos reik....radau pora variantu jau matkelinių, bet kai gyvai nemačius tai........... :oh: 

Kokio čia siūlo tiek mažai sunaudojai, tik 170g? Pagal tokį kiekį tai tas 30g nėr jau taip ir mažai, bet ant plauko vistiek :D

Atsakyti

20_VKH16_medium2.jpg

quince-co-brooke-bristol-ivy-knitting-pa

Atsakyti