Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

galvojau nelįst iš pakabukų su savo nuotaikom, bet kad dauguma čia tokios.

Sergančioms ir liūdinčioms balionėliai  :4u: 

Lace, o įmanoma paskui toliau varyt ir megztinį turėt tam teste, ar neaišku kaip? Laukiu, kol virbalus atveš ir jungsiuos ir aš.

Gavau šiandien netikėtai pašto lapuką, kad manęs namie nerado (neieškojo tinginiai, būtų radę), tai Sender Name - Siuntėjas :D Juokiaus balsu :D Smalsu, kas ką iš LT siuntė, lyg ir nelaukiau. Penktadienį bandysiu aiškintis.

Abelo ačiū už apykaklės parodymą, reiks kada išbandyt.

Mezginių gražių prirodėt, patiktukų pridėliojau. Vietoj to liuks jie galėtų krentančią žiurkę įpaišyt, patogiau būtų tikrą jausmą išreikšt.

Sniegas ištirpo, ryt +21 laukiam  :vacation1: 

Iš trimečių sušnekėjimų:

Baiginėju savo mezgamą suknelę.

- Čia bus man?

- Ne, čia bus mamytės suknelė.

- Ne, čia bus mano suknelė.

- Tau bus per didelė. Pažiūrėk, kokia ilga.

- Tai tu nukirpk  :B 

Atsakyti

Aš ne Lace, bet irgi jau pamezgiau bandinuką, tai man atrodo, kad galima megzt toliau (viena dalyvė lyg taip ir darys), bet mano nuomone, šiam etape dar neapsimoka :) nes bandinukui užtrunki kokias 2 val. ir jau supranti apie esmę, o dar bus kaklo formavimas ir mezgimas iškart su krašteliu, tai aš tai norėčiau mezgtinį megzt jau iškart su krašteliu (ir dar galvoju, kad apvaliu, o ne V kaklu), tai geriau dar du bandinukus numegsiu, išsiaiškinsiu, kame kas ir kaip ir tada jau savo variantą bandysiu :)

Atsakyti

Labas rytas...

Atsakyti

Man vėl nesimiega...

Mano planuose 12 mezginių (Niuma! Tu užkrėtei!!! :D), tai galvoju, kad 2 iš jų gali būt testuojami. Nereiks ardyt tada  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Aha, Žiuviuk, labai dailus megzukas, kai mačiau, tai buvo dar visai bevaizdis ir beformis :D

Dėl kaklo pritariu Abelo, pati taip esu ne kartą apsirikus ir dabar visada darau taip, kaip tam pavyzdy, apneriu pynutę, tik aš kabinu dar kitaip, kabinu taip, kad visa pynutė matytusi, tai man kažkaip dar gražiau atrodo :)

Pas mane mezginių planuos 100 arba nei vieno, nes kai reik megzt tai iš to 100 neaišku kurį megzt  :oh: 

Aš toliau nemezgu, iki savaitgalio bandysiu išsisukinėt, šiandien baseinas tai išvis jokių šansų...

Mano Kukulis užsidegė, miegojom kartu, karšta buvo.... :huh2: 

Atsakyti

Labas rytas

aha as vakar planus skaičiavausi iki pavasario planuose 10 mezginių,5 iš jų stambūs (suknelės, megztiniai), bet iš tų stambių realiuose planuose 2 :) t.y. dabar mezgamas ir tas megztukėlis kur nuoširdi mezga :)

Atsakyti

Ligoniukams :4u:  pas mus visi aplink irgi serga, tai vienaip tai kitaip, tfu tfu tfu. bet kasdien vis patikrinu, kaip ta mano šeimyna.... MB vakar veidas degė, bet nekarščiavo... viena dukra šniurkščiojo, bet sakė viskas ok, čia ne sloga :D  darbe pusė kabineto irgi visokiais biesais skundžias.... kaip čia su tokiom nuotaikom atspariai atsilaikyt :hmm:

Lace pavydą sukėlė..... atrodo žmogus ir skundžias, kad laiko neturi ir va prašom, net testuoja kažką....

Ristina kaip visad juodai gerai varo :D

Nuoširdi, man labai gražus spalvynas :wub:  siūlyčiau paliemenuot kažkiek, nes laisvi maišiukai ne tavo stiliaus :4u:

nu ir Žuviukas su diddarbiu. :clap_1: žiauriai gražios pynės. merinas?

ai ir ačiū Abelo už kaklo apdailos nuorodą. super. noriu taip išmokt. bet man dažniausia nesigauna gražiai akis akin pynutės nunert. nepataikau nors tu ką. gal aš kažkaip ne taip kaklą nulaidau, kad paskui neatsirenku, kur kabliuką kabint :hmm:

reikai kažkokio sukrečiančio pozityvo. būtent pozityvo. nu nes. jeigu jau rytais jaučiuos kaip valkatėlė su skaudančia galva, tai ne kas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 sausio 2017 - 08:36

Labas rytas.

Labai dailus Žuviuko megztinis, net paguldytas vaizdas gražus. Man ir kaklas neužkliuvo, gal nepastabi esu.

Ir qqutės kišenėta. :wub: Nors labai keista trumpom rankovėm, bet supratau, kad taip norėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2017 - 08:48

aha, jo, Qqtės kišenėta tai juodą pavydą sukėlė. *****, kaip jai tinka.... noriu net ne kišenėtos pačios, o tokio bendro moters vaizdo, va.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Zuviukas kokį gražų megztuką numezgė :wub: Čia rogutinis kašmyras, ar kažkoks kitas siūlas? :unsure:

Lietuti, šito testo tikslas nėra megztinio numezgimas :rolleyes: Bet niekas nedraudžia pasiskaičiuoti savo skaičius ir, numezgus pečius, judėti toliau. :) Aš pati kol kas neturiu aiškios vizijos, ką ir kaip norėčiau megzt, tai tiesiog mokausi naujo būdo ant mažo mėginuko. :rolleyes:

Ir dar mane šokas ištiko, kai perskaičiau, kad Lietučio Makalai jau trys metai :blink: Negali būti  :mmm:

Atsakyti

Labas rytas,

Tikiuos, šiandien jau paskutinė galvasopio diena :)

Labai patiko vakar Kerpenos rašymai :4u: 

Zuviuk, super atrodo tavo pynės :wub:  Aš vis pagailiu laiko saviškiams bernams megzti :rolleyes: Rusnei reiktų ką nors sumeistraut su kišenukais  :hmm: 

Lace testukas įdomiai atrodo, mandrų būdų nesu nieko išbandžius, vis varau savo senais patikrintais ir išmoktais, o neblogai būt ką nors naujo pabandyt :rolleyes: 

Planuose yra keletas mezginių, bet tokių be kablio.

Telefonas rodo, kad turėtų saulė šiandien šviest, nors už lango dangus pilkas vis dar :rolleyes: 

Tiesa, qqtes tempai tai nustebino, suknia žaibo greičiu gimė :blink:  Labai liuks atrodo  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Man SM jau kelias dienas streikuoja, kai bandau į temą įeit per sekamas temas, rodo, kad neturiu permišino tai dayti  :hmm: 

Kompe dar nieko, o telefonas visai su SM šiom dienom nedraugauja, tik bendrai temas rodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti