laukiam laukiam.įdomu iš lino koks vaizdelis, aš šitą megztuką irgi kažkur eilutėj turiu
aš tgal jo norėčiau iš kokios švelniai pereinančios medvilnės
persikine,rusva,samanine,pas mane i sita nusiziurejus perejimas bus.o ar pavyks-cia jau kitas reikalas
pažiūrėjau tą dontstop užrodytą video..megzt užsimaniau...uj kaip
sau megzt
savaitgalį ko gero slėpsiu vilnas jau į vakumą
Labas rytas,
Mane nervas jama, kad mūza mane apleidus, noriu mezginio su kabliu, kažkaip senokai beturėjau tokį, noriu ir spalvų, kai savaitgalį su Olaiva mezgėm tą kanapėtą mėginuką ir jos tą šaliką, labai užsimaniau miksuot vėl ir kardinaliau negu iki šiol, bet nubružinau vaikam kiepkas pamiksuotas ir rezultatas gavosi toks kaip visada, o dar ir dydis toks abejotinas.... Nors sesės vaikui, lyg pataikiau, šiandien reiks kokį cinkelį sugalvot ir bus gatava, tačiau nieko blatno, tiesiog medvilnė....
Mintyse yra bent po du modelius pailgintų megztinių sau ir LUknei, tų vadinamų cardiganų, (nors labai nekenčiu to nelietuviško pavadinimo) o bet tačiau, iki galo vis kažkas nesudėliota į lentynėles, tai spalvos, tai kišenės, tai dar kažkas... Luknė vis klausia, kada numegsiu, laimei, Džiugas pamiršo savo raudoną megztinį, kurio nugara nubružinta guli
Nors laiko atsukimas pailgino vakarus teoriškai, dar būna šviesu ir ir imanoma prisėst prie brolio, bet bendram kontekste tai laiko vis mažai, visos viltys į mamadienį sudėtos, bet reiks mašiną varyt į servisą, labai bijau nuskausminimo.... Matkeliais ir babinom geriau net neverst....
Uch, kad išsipasakojau, reik eit dabar tvarką daryt toliau
pažiūrėjau tą dontstop užrodytą video..megzt užsimaniau...uj kaip
sau megzt
savaitgalį ko gero slėpsiu vilnas jau į vakumą
Man tos merginos nei skonis, nei spalvinis tipas ne mano, jokios idėjos negalėčiau nukopijuot, bet pats video irgi žiauriai užmotyvavo greit pradėt bent jau planuot pavasarinį garderobą, būtų gerai ir megzt pradėt pagaliau Nu kaip lėtai viskas einasi, šią savaitę tikiuosi pabaigt vilnonį užmestuką, bet dar 2 medvilniniai sūnui laukia (vienas ant virbalų, vienas minty ) ir vienas pusvilnonis sau. Kada daeisiu iki medvilnės, tikriausiai tik kito mėnesio vidury
Antrą dieną skaičiuoju, kiek valandų per dieną mezgu. Matau, kad labai blaškausi į pašalinius dalykus. Pradėjau žiūrėti serialą (Gossip girl, tik dėl to, kad ką tik perskaičiau knygą, įdomu palygint), jei sakot, kad su serialais geriau mezgasi
o man visai užsireikėjo ilgo pavasarinio paltuko iš kokios pusmedvilnės
ir pastelinės spalvos tokios gaivios limpa, nu žydros tik atspalvį reiktų smarkiau paderint sau
Tiesa, turiu prašymą, gal kartais kažkas planuojat į Mados garažą? O gal kažkieno keliai veda pro jį? Man reikia puošnaus, krisnaus, su žvilgesiu, geros sudėties siūlo vasarinei suknelei krikštynoms. Galėtų būti medvilnė su šilku, ar su viskoze, bet ne sintetika, linas ir ne vilnos... Būtent tokios spalvos. Čia išknistas iš Anykščių, bet neaiški sudėtis ir nėra nei kažkoks gražus nei malonus, net šiurkštokas sakyčiau.... Kauno ir Šiaulių taškai apklausti, nieko neturi, liko paskutinė viltis Vilnius, gal kas nors turit kažką pasiūlyt? Java netinka, per stora, reik plonesnio.... Va kiek reikalavimų daug.
17619700_1636174656398759_897055591_n.jpg 79,65KB 0 Parsiųsta kartų
17578105_1636174653065426_453513430_n.jpg 58,94KB 0 Parsiųsta kartų
na va,išbandžiau iš to,ką turiu.reikės į tas vietas,kur jau viena spalva sueina,įmegzti kas antroje eilėje prieš tai buvusios spalvos giją.tuomet perėjimas bus gražesnis
po kiek gijų dėjai Olaiva?
visi siulai po 2 gijas plonas,o sukau is 3 spalvu.tai 6 gaunasi,kaip ir kituose mano lininiuose,dalytes suknelej ir kt.
Aš neseniai buvau Mados garaže, bet neprisimenu, kad kas nors tokios spalvos būtų buvę mėlynas spalvas aš gerai matau buvo tamsesnė ryški, bet, kiek pamenu, tiesiog paprasta medvilnė. Gražus siūlas, bet ne šventinis
O iš mandresnių sudėčių buvo medvilnė su kašmyru, šiek tiek melanžinė pastelinė šviesiai melsva, aš tokias vadinu "pižaminėm"