Labas rytas,
Aš tai negaliu vairuot taip su garsia muzika, man reikia girdėt, kaip variklis dirba.
Šįryt užbaigiau inspirą. Nežinau, gal galėjau ir ilgesnę megzt, bet vakar vakare susišvietė, kad užtenka ir pradėjau i-cordint.
Labas rytas, pavasarinės!
Olaivos spinta puiki. Gerai, kad mažutė ;)
Gyvenu, dirbu, retsykiais mezgu, savaitgaliai susidėjo keli muziejiniai koncertiniai. Jus paskaitau, tik aktyviai nesireiškiu drakoninėmis kepurėmis. Vaiką džiuginau, nes normali medvilninė drakkepurė kovui šaltoka buvo.
PS ir mano sporto klubas turi tą riebalų analizatorių!!! Ryt analizuosiuos. Lietučio 30 proc. Tai.. kai kūno max 55 kg... Gaaaal..
Gero ryto!
Aš iš ryto nuo sūnaus žibučių gavau ;)
labas rytas,
laukiu inspiros pasirodymo spalvu terapija bus?
Spalvos tos pačios, kaip dukrai megztinį numezgiau, taigi nieko naujo, tik antras siūlas kitas, bet panašaus atspalvio. Nerealu, kiek iš vienos gijos plonosios dundagos išeina. Dar viena inspira tikrai išeitų
Šitas Olaivos gražusis turbūt tas pats Dancing leaves, ar kaip ten vadinas?
Man jis jau seniai gražus.
Labas rytas
Įdomus video, jauna mamytė rodo savo pavasarinį megztą gerderobą
https://www.youtube....h?v=SWvd98rlc1w
Kaip priprast prie laikrodžio persukimo?? Galva net plyšta šiandien. Eisiu miegot kartu su vaikais 20:30
labas rytas
Lietuti nu...manau arba tu skaičiukus blogai atsimeni arba kažką tau ne taip numatavo
nu gal bendras riebalų čia procentas, nes vidinių tai..kai maksimumas 11-12...tai pas tave turėtų jau išoriškai matytis tie vidiniai tokiais kiekiais mažų mažiausiai diiidelį alaus pilvą turėtum
O bendras toks kiekis moteriai turinčiai krūtinę ne 1-2 dydžio tai visai net imanoma
laikrodžio persukimas mane keistai paveikė-atsbundu naktim miegot einu pagal seną, keliuosi irgi didesnio mieguistumo arba isiderinusio apetito nebejaučiu, keista nes mane visada labai blogai šitas pavasarinis atsukimas paveikia
senstu
žibutės nuo sūnaus miela
Labas rytas,
Aš tai negaliu vairuot taip su garsia muzika, man reikia girdėt, kaip variklis dirba.
Aš hibridą vairuoju. Variklis tai dirba, tai nedirba Persijungimai biškį nervuoja, muzika padeda nesiblaškyt. Ir šiaip pripratau kai sėdėdadavau po 1,5 val. kamščiuos - gi neklausysi variklio tiek laiko
Labas rytas, pavasarinės!
Olaivos spinta puiki. Gerai, kad mažutė ;)
Gyvenu, dirbu, retsykiais mezgu, savaitgaliai susidėjo keli muziejiniai koncertiniai. Jus paskaitau, tik aktyviai nesireiškiu drakoninėmis kepurėmis. Vaiką džiuginau, nes normali medvilninė drakkepurė kovui šaltoka buvo.
PS ir mano sporto klubas turi tą riebalų analizatorių!!! Ryt analizuosiuos. Lietučio 30 proc. Tai.. kai kūno max 55 kg... Gaaaal..
Gero ryto!
Aš iš ryto nuo sūnaus žibučių gavau ;)
O, kokie žmonės grįžta Numažinai mane visu 1 kg O mūsiškais matavimo vienetais aš virš 120 sveriu
Žibuuuuuuutės Nėr tokio gėrio pas mus.
labas rytas,
kai googlinau apie tas svarstykles, tai ten sakė, kad liekniems ir ypač storiems labai neteisingi duomenys gaunasi. tai vat Vasaros_lietus, gali būt, kad biškį reik kokį kg prisiaugint aišku, būt geriau raumenų, ne riebalų.
Žibutės labai miela, bet man jos labiau dirvoje patinka o įdomu, kur jis jų gavo iš lovos išlipęs.
kas dar...
ogi MB megztinį vėl teks paardyt nugis kaklą išėmiau per mažai. pypec kažkoks, nesu turbūt tiek ardžiusi nei vieno mezginio
apei muziką mašinoj. mėgstu garsiai. akustika superinė mašinoj. o variklis.... ai, kai kokie neaiškūs garsai, tai geriau negirdėt o kad jis veikia, tai skydelio lemputės rodo
atradau savatigalį vieną paturbinimą savo automoblyje. ogi kai lyja ir sugalvoji atbula važiuoti, automatiškai įsijungia galinio lango valytuvas iš pradžių nesupratua, bandžiau vis išjungt, galvojau, kaip aš jį sugebėjau užkabint. o jis nu niekaip neišsijungia
Olaivo, to "šito" tai mane kaklo iškirptė sunervuotų