Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasakysiu, kodėl tam tikrais atvejais matuotis tuos procentus verta. Pvz. aš kadangi pradėjau intensyviau sportuot ir žiūrėt, ką ir kiek valgau, tai tie procentai parodo, ar balansas tarp abiejų veiklų yra teisingas. Pvz. jei daug sportuoji ir racione per mažai baltyminio maisto, svoris kris, bet ne tik riebalai, bet ir raumenys, kas jau nėr gerai. Tai iš mažėjančio raumeninės masės procento galima padaryti išvadas ir pasikoreguoti mitybą. Arba pvz. kai svarstyklės nedžiugina gali rasti paaiškinimą - riebalų pamažėjo, raumenų padaugėjo, o tie gi daugiau sveria :D 

Beje šeštadienį bandžiau stovėt ant rankų :blink: Ir net kokią sekundę pavyko :D 

Atsakyti

Sekta, aš mezgiminį klausimą turiu - kokiais atvejais verta daryti apačios atnarą nesusiūtą šonuose, o kada geriau įprasta? :hmm: ir ar ripisnei atnarai iš viso verta tokį nesusiūtą variantą svarstyti? :huh2:

Atsakyti

Lace, klausimas suktas :D  atsaymas būtų - žiūriu pagal situaciją, nes tikrai nesugebėčiau išvardinti visų variantų.

bet ripso atveju manyčiau kad nereiktų daryt nesiūtos

Liniuka, nu viskas aišku :D

kadangi nesportuoju, tai vat dėl to tie procentai ir neįdomūs :rolleyes:

Atsakyti

man regis tas ripsinukas kur pas mane avatare yra nesusiūtais kraštais, bet ten ne atnara tai nežinau net kaip geriau, reikia bandyt tiesiog

Atsakyti

Lace, o kodėl kilo toks klausimas? Neapsisprendi gražu būtų ar ne? Bet tai čia ir atsakymas - jei gražu pačiai tai daryk. Nes kitos tų skeltukų prasmės nematau.

Atsakyti

Lace, o kodėl kilo toks klausimas? Neapsisprendi gražu būtų ar ne? Bet tai čia ir atsakymas - jei gražu pačiai tai daryk. Nes kitos tų skeltukų prasmės nematau.

Atsakyti

visi tie prietaisai turbūt visų smulkmenų neparodo. tai kam savo smegenis užgrūzinti :hmm:

Smegenis reik pastoviai "grūzint", nes jie kaip raumenys :D atrofuojasi be grūzo :rolleyes:

Nite, tu gal Saulėtekyje daug dirbi? :rolleyes: Ir gal kavos užsuksi?

Dirbu dirbu - įsitraukiau ir varau :B tiksliau įtraukė ir nepaleidžia, tiesa kavos davė :D

Šiandien neužsuksiu pas tave, jei spėsiu, suksiu pas Limit  :D 

Atsakyti

Reikia atnarą daryti ir nenusprendžiu, ar "išsidirbinėti", ar megzt paprastai...  :hmm: aš vat to ir negaliu nuspręst, ar man gražu  :P 

Atsakyti

Dzinsus nusipirkau. Dar Spenseri aplankiau nemazai nuolaidu, ruosiasi uzsidaryti nuo 05.07  :( 

Atsakyti

Nu kaip gaila man m&s :( Labiausiai kas man pas juos patiko, kad visos kelnės ir sijonai trijų ilgių ir sau gali prisitaikyt idealiai. 

Atsakyti

ir aš apsipirkau :D nereiks megzti :B

Atsakyti

Nustebino Lace klausimas. Nebent tu pradedi nuo apačios ir apvaliai :). Nes jeigu nuo  viršaus, tai yra laiko apsispręsti, jeigu su siūlėm - tai galima abu variantus pabandyt :).

Man atrodo, kad nesusiūtus dažniau palieka, kai nugarą daro ilgesnę dėl kokių nors stilistinių sumetimų, atseit, cinkelis - va :).

17327969_1688722811144178_1010103062_n_m

Atsakyti