Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk tai sakau čia matavo grynai sausą kaulinį audinį dėl to gavosi 2 kg

sakai, katuką paveiksliuke matai, tai taip ir šauki :D

Atsakyti

nu panašiai :D

Atsakyti

bet pasakykit, esminsi klausimas- koks skirtumas, kiek tų riebalų tavo kūne, jeigu tu ne koks nors sportininkas ir jeiguatrodai normaliai :hmm:  ypatingai koks kirtuams tarp 20 procentų ir 18 procentų :D

Tai žinant visus tuos įvestus dalykus, ir dar plius kūno masę, galima daugiau nieko ir nebematuot. Suvedei duomenų lentelės į svarstykles ir duos atsakymą, kuris paklaidų ribose yra teisingas :D

body-fat-percentage-women-1-600x211.jpg

Nuotrauka iliustruoja, kad prie vienodo ūgio ir svorio santykio gali būti labai skirtingas vaizdas  :) 

Aš tai būtent sportininkė, ne profesionali, bet sportuojanti jau 16 metų, siekianti tam tikrų sportinių tikslų  :)  Ir tai pabodo jau žaist su tais procentais  :D 

Paprastai normaliai moteriai tikiu, kad visa tai išvis neįdomu  :) 

Atsakyti

Sveikos,

įdomiai plepat :). Tiek to, aš gal nesisversiu, kol nieko neketinu su tais riebalais daryt :).

Atsiėmiau prizą. Nefilmavo, ačiū Dievui :), nes laidos vedėja susirgo. Karutis deja, ar laimei, tik man - mažutis elegantiškas, o ne vaikams važinėtis :).

Kažkokia prispangus ir aš, net saulė labai nenudžiugina. Gal visgi pašalau sekmadienį sode, gerklė gal kiek daugiau nei įprastai reaguoja.

Olaivos mezginiai labai gražūs. Tik nustebino, kad kai kurie, tokie gražūs, visų nuaikčioti, ir pati naujausia mėtinė bliuzelė - tau netinka.  Išaugi, kol numezgi? :) Nors šiaip tai neatrodo, kad didėtum :).

Atsakyti

ne nu, tarp 45 ir 15 tai yra skirtumas. bet tai čia ir be svarstyklių aišku, kad riebalų daug.

aš apie tą vat kraštinį skirtumą 15 v.s. 20.

bet net ir prie vienodo riebalų procento skritingos moterys skirtingai atrodys. nu nes tiesiog. dviejų vienodų nėra.

ir šiaip, pokalbiui palaikyti: o sveikatai tie 5 procentai turi įtakos? na, net ne 5, o 2 :D ir dar matyt kažkaip tai įtakoja, kur jei nusėdę: išorėj, viduj, ant sėdmenų, ant pilvo, o gal ant krūtinės

visi tie prietaisai turbūt visų smulkmenų neparodo. tai kam savo smegenis užgrūzinti :hmm:

beje, prisiminiau, kad prieš kelis metus man rigi matavo visus tuos reikalus. kažkur net turiu visą lapą su duomenim

Atsakyti

Sveikos,

įdomiai plepat :). Tiek to, aš gal nesisversiu, kol nieko neketinu su tais riebalais daryt :).

Atsiėmiau prizą. Nefilmavo, ačiū Dievui :), nes laidos vedėja susirgo. Karutis deja, ar laimei, tik man - mažutis elegantiškas, o ne vaikams važinėtis :).

Kažkokia prispangus ir aš, net saulė labai nenudžiugina. Gal visgi pašalau sekmadienį sode, gerklė gal kiek daugiau nei įprastai reaguoja.

Olaivos mezginiai labai gražūs. Tik nustebino, kad kai kurie, tokie gražūs, visų nuaikčioti, ir pati naujausia mėtinė bliuzelė - tau netinka.  Išaugi, kol numezgi? :) Nors šiaip tai neatrodo, kad didėtum :).

mėtinė ne tokia,kokios norėjau.pritrūko siūlo ilgesnėm rankovėm,tai užbaigiau iš tiek,kiek buvo,kad nenutrenkt po laiptais

Atsakyti

Nite, tu gal Saulėtekyje daug dirbi? :rolleyes: Ir gal kavos užsuksi?

Atsakyti

Sveikos,

Jei tik tema dietos, sportas ir mityba, pasivyt neimanoma :D Neturiu ką apie tai pasakyt, nes pas mane vien riebalai, o bet tačiau, šiandien džinsus vistiek nusipirkau su etikete  :rolleyes: 

Prasiauditavau iki pietų,  bet dar vienas ketvirtadienį ... O jau penktadienį, manau, būsiu nusipelniusi mamadienio po dviejų savačių auditavimosi....

Šarangės medvilnė - reik suprast, kad čia medvilnė iš Anykščių "berniukų", aniaaa :D

Pas juos medvilnė viskas, kas ne vilna :P pirkau kaip medvilnę, o realiai turiu  :( žiauriai besielektrinantį siūlą. Galvojau kad mano suktukas veikia kaip generatorius, bet neeee  :D vyniojau vilna ir nieks nesielektrina :rolleyes: 

Apžiūrėjau aš tą babinikę, tai ten parašyta "50% acrilico 25% poliamide" ir dar 25% kažko, kas netilpo į itališką etiketę :lol: tai tas kažkas gal ir medvilnė :rolleyes: Nes siūlgalį padegiau, tai jokiom medvilnėm net nekvepia, dega greitai ryškia liepsna ir užgesinus lieka juodas kietas galiukas  :( medvilnė taip nedaro  :( 

Vienžo, doveriaj, no proveriaj :lol: reiks išsitraukt kitus siūlus iš ten ir patikrint  :mirksiukas: 

Deja, bet gali būt ir taip, kaip tik savaitgalį su Olaiva vieną babinaitę taip netyčia užmatėm, bet ne ant visų parašyta sudėtis.... :(  Seniau, kol berniukas dirbo tai jis dar ten patikrindavo kažkur internete ar kompe tikslesnį sudėtį, o dabar tai jau katė maiše, o ir šiaip nesuprantu aš jų, užsukę biznį, išreklamavo, o dabar nesiveža siūlų, šiemet vienas vežimas ir tai nesamonių... 

Vakar buvo užėjęs noras bružint, tai bružinau vaikam kiepkas plonas medvilnines pavasariui, o bet tačiau abi nudidinau, pasirodo, merinos vilnos spašgalkė netinka medvilnei ... :( Tai dabar jau vėl praėjo tas noras pabaigt.

Olaivos spintos turinys įspūdingas, kai kurie mane taip pat labai nustebino, kad nori atsikratyt... :hmm: 

Atsakyti

su lapukais ant alkūnių nėr sudėtingas,viskas iš aprašymo ;) prieš jį mezgiau dar vieną,tik alkūnės paprastesnės :)

DSC_1442_medium2.JPG

va šitas kooooks taisyklingas  :wub:

turbūt tavo kašmyrinis mano levandinio vienarankovio rašteliu :)

O gal judviejų daiGtai mano elektrinės kepurės raštu :lol:

]28929920280_cb457a241b.jpg

o į aktualią temą visai neturiu ką pasakyti, man per sudėtinga net suprasti :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 28 kovo 2017 - 12:20

pas Olaivą tai aišku kas sveria, aiškiai ne charakteris

ana pamiršta akmenis iš kišenių prieš lipdama ant svarstyklių išsiimt :D

Atsakyti

Ojaaaaazaumarijaaaa  :blink: (ir krentanti žiurkė čian dar turi būt)... ir kam aš klausiau  :oh: dabar dar labiau gaila, kad mano dydis ne tas  :( o gal ką nors esi numažinus iki xs?...   :blush-anim-cl: pvz,tą smėlinę suknutę su gėle ant peties? Arba "filičetavą" megztuką? Arba kad ir pačia pirmą, kur tau ale rankovės per trumpos?  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Ai, reik mažiau dejuot ir eit pamegzt po budėjimo, kol vaikų nėr ;)

Atsakyti