Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk aišku tarp 18-20 procentų skirtumas gal matosi tik nusirengus pliaže...pas tą kur mažiau tai tiek procentų presas labiau matysis

bet man buvo aktualu vidiniai riebalai, nes kartais vienaip atrodom o yra visai kitaip, o tie vidiniai sveikatai kenkia jei per daug, jei per mažai irgi kenkia

nu ir šiaip žinai kiekvienas turi savo, kažkam ner skirtumo tarp riebalų kažkam tarp kreivai įstatytų rankovių, kažkam itin aktualus sriubos išvirtos skonis, kažkam pedantiškai rūpi stalčius susitvarkyt

kažkam kliūva nepaklota lova, o kitam rozetė nuotraukoj...nu tai vat kiekvienas su savo po žiūriu į smulkmenas

o dar kitam viskas čia nesvarbu iš išvardintų, jam rūpi kosmosan skrist

Atsakyti

bet pasakykit, esminsi klausimas- koks skirtumas, kiek tų riebalų tavo kūne, jeigu tu ne koks nors sportininkas ir jeiguatrodai normaliai :hmm:  ypatingai koks kirtuams tarp 20 procentų ir 18 procentų :D

Man tai jokio skirtumo, aš čia šiaip pliurpiu, kad tik nedirbt :lol: va tik tas "atrodai normaliai" yra kiekvienam labai skirtingas :ax:

Nite nu kiek tie tavo kaulai gali svert bet kokiu atveju ne daugiau 3 kg :D

Eik tuuuu :lol: tikrai daugiau  :D su mažais lengvais kauliukais tokio kiekio taukų tikrai nepaneštum  :lol: 

Atsakyti

Dontstop sako per padus neužtenka, reik ir per rankas srovę paleist :)

Jei srovė teka iš vieno pado į kitą, tai padaro tik apatinės kūno dalies analizę :mirksiukas: nes srovę "nedūra" - varys trumpiausiu keliu :D

Atsakyti

Sveikos :4u:

Gražiai mezgat :wub: Negirsiu...iš pavydo didelio :B

Dirbu šiandien iš namų, tiek darbo turiu, o mezginys taip masina... Nežinau kaip atsilaikyti... :oh:

Atsakyti

srovė nedūra :lol:

qqte, šiandien tu labai tolerantiška :D 

o aš labai rašyt nemoku šiandien :D  kiekvieną žodį tenka ištaisyt :oh:kai kuriuos net po kelis kart

Atsakyti

Nu teisingai ko tai srovei vaikščiot po visą kūną, aš irgi aplink einu tik kai žingsnių daugiau pririnkt

Nite tai va ir sakau musėt dar koks raumuo tą masę nešioja, kaulai vieni nikaip nikaip

bet rimtai buvau nustebus kad kaulai tokie lengvi yr, apie 2 kg vidutiniškai, mano nė tiek nesveria :)

Katuk nu galvos neskauda, žandikaulis nutirpęs, saulė šviečia, miegas nejama, ne alkana..ko nebūt tolerantiškai :D

Atsakyti

aš kažkodėl galvoju,kad kaulai daug daugiau sveria...

Atsakyti

jei kauluose smegenų yra, tai gal ir sveria :D

qqte, ko  žandikaulis nutirpęs?

Atsakyti

įdomiai žiūriu skirtinguose šaltiniuose skirtingai rašo, vienur kad 2-3 kg kitur kad 5-6 :hmm:

gal dar žiūrint kaip sveria tuos kaulus jei pusę jų sudaro vanduo o vandenį matuoja atskirai tai  gal ir skiriasi del to

Atsakyti

daugiausia šiaip sveria sunkus charakteris :D

kaip ten sako:" mano mažą svorį kompensuoja sunkus charakteris" :D

Atsakyti

tep tep  ka ten kaulai, taukai... sveria metai, gyvenimiska patirtis, :D

Atsakyti

katuk tai sakau čia matavo grynai sausą kaulinį audinį dėl to gavosi 2 kg

jei su vandeniu tai būt apie 4, o su visais vidiniais dariniais ir daugiau

tik va įdomu prie ko smegenys priskiriami :) jei jungiamasis audinys tai turbūt suskaičiuotas kaip riebalas :D

žodžiu, nesidžiovinkit gal merginos :D

katuk dantukus remontavo

Atsakyti