Kad ta analizė visais atvejais nėra idealiai tiksli tai faktas. Priklauso pvz. nuo skysčių kiekio tą dieną.
Nite, dabar įsikibk į kėdę, kad nenugriūtum iš juoko nuo mano neišprusimo fizikoje Matuoja kažkaip per kūną praleidžiant silpną srovę
Kad ta analizė visais atvejais nėra idealiai tiksli tai faktas. Priklauso pvz. nuo skysčių kiekio tą dieną.
Nite, dabar įsikibk į kėdę, kad nenugriūtum iš juoko nuo mano neišprusimo fizikoje Matuoja kažkaip per kūną praleidžiant silpną srovę
Negriūsiu, viskas normaliai galima per kūną leist srovę ir net kažką iš to suprast, nes raumuo ir riebalas galimai yra skirtingai laidūs elektros srovei biškį pasigooglinau, tai ten dar nemažai papildomų duomenų reik nurodyt (ūgį, amžių, lyti ir pan.) ir pats prietaisas kainuoja ne keliasdešimt eurų
Alebettačiau kaip tą daro buitinės svarstyklės
Negriūsiu, viskas normaliai galima per kūną leist srovę ir net kažką iš to suprast, nes raumuo ir riebalas galimai yra skirtingai laidūs elektros srovei biškį pasigooglinau, tai ten dar nemažai papildomų duomenų reik nurodyt (ūgį, amžių, lyti ir pan.) ir pats prietaisas kainuoja ne keliasdešimt eurų
Alebettačiau kaip tą daro buitinės svarstyklės
Na mano tokios svarstyklės kainavo 20 eur, o principas būtent toks ir yra, kad siunčia elektros srove per basus padus Taip, reikia įvesti lytį, amžių, ūgį, paskaičiuoja dar kiek kcal reikia suvartot, kad palaikyt tokį svorį
Nu mum sakė kad yr visokių tų prietaisų, kiek suprantu varžą matuoja
netiksliai matuoja jei po sporto ( tie berniukai kur mumis skaičiavo sakė jie nei po sporto nei po pirties nematuoja bo įšilusio kūno varža skirsis...nežinau aš ne fizikė tai tikiu)
kadangi mums mieravo iš tanita atstovybės tikrai ne buitiniam naudojimui, aparatas ten toks jau didokokas ir kaip suprantu tikslus tai pasitikėsiu (būt blogi gal netikėčiau)
ir dar labai tiksliai visiems nustatė stipresnes puses (tiksliau raumenų masę ant kurios pusės daugiau) pvz mano kojose riebalų vienodai abiejose o va raumenų skirtingai, dešinė koja sunkesnė ir storesnė dėl to, ir tą džinsai pasako, dešinė klešnė kartais spaudžia net)
kitai kolegei dešinė koja ir kairė ranka stipresnė, nors ana dešiniarankė.
buitinėm svarstyklėm netikiu, man jos net svorį ne itin tiksliai rodo
Liniuka ačiū už receptus, mėginsiu aš tą pieną
Simas sakė kai atšals tai gers jį (vakar daviau paragaut drungno tai nepatiko, sakė nori šalto), nu bet didžiai abejoju kas gers, aš jam gal trupinėlį į pienišką kokteilį įpilsiu..užsikabliavęs ant bananų-pieno-kakavos kokteilio
Dontstop sako per padus neužtenka, reik ir per rankas srovę paleist
viskas labai individualu.
aš irgi pasigooglinau, net norėjau įkopint, ale bet daug formatavimo, tau neužsiimsiu
yra ten kažkokių išimčių.
bet pasakykit, esminsi klausimas- koks skirtumas, kiek tų riebalų tavo kūne, jeigu tu ne koks nors sportininkas ir jeiguatrodai normaliai ypatingai koks kirtuams tarp 20 procentų ir 18 procentų
Na mano tokios svarstyklės kainavo 20 eur, o principas būtent toks ir yra, kad siunčia elektros srove per basus padus Taip, reikia įvesti lytį, amžių, ūgį, paskaičiuoja dar kiek kcal reikia suvartot, kad palaikyt tokį svorį
Tai žinant visus tuos įvestus dalykus, ir dar plius kūno masę, galima daugiau nieko ir nebematuot. Suvedei duomenų lentelės į svarstykles ir duos atsakymą, kuris paklaidų ribose yra teisingas