Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kad ta analizė visais atvejais nėra idealiai tiksli tai faktas. Priklauso pvz. nuo skysčių kiekio tą dieną.

Nite, dabar įsikibk į kėdę, kad nenugriūtum iš juoko nuo mano neišprusimo fizikoje :D Matuoja kažkaip per kūną praleidžiant silpną srovę :hmm: 

Atsakyti

Kad ta analizė visais atvejais nėra idealiai tiksli tai faktas. Priklauso pvz. nuo skysčių kiekio tą dieną.

Nite, dabar įsikibk į kėdę, kad nenugriūtum iš juoko nuo mano neišprusimo fizikoje :D Matuoja kažkaip per kūną praleidžiant silpną srovę :hmm:

svarstyklės su srovėm :hmm:

Atsakyti

joooooooo :) maniskes jau neberodo tu riebalu,  vandenu, raumenu, kaulu :)  bet anksciau rodydavo, ir tik basom atsistojus. su kojinem, nea :D

olaiva, grazi kruvele :)

ir savaitgaline fotosesija grazi :)

ir saulelydzio plytinis  smagus :)

ir...

rastelis idetas labai labai grazus :D

Atsakyti

Negriūsiu, viskas normaliai :D galima per kūną leist srovę ir net kažką iš to suprast, nes raumuo ir riebalas galimai yra skirtingai laidūs elektros srovei :D biškį pasigooglinau, tai ten dar nemažai papildomų duomenų reik nurodyt (ūgį, amžių, lyti ir pan.) ir pats prietaisas kainuoja ne keliasdešimt eurų :rolleyes:

Alebettačiau kaip tą daro buitinės svarstyklės :hmm:

Atsakyti

Olaiva, kokių mažiausiai trijų norėčiau  iš tos krūvos, jei dydis tiktų. :D

Atsakyti

joooooooo :) maniskes jau neberodo tu riebalu,  vandenu, raumenu, kaulu :)  bet anksciau rodydavo, ir tik basom atsistojus. su kojinem, nea :D

:lol: ojj parodyčiau aš tom svarstyklėm :lol: galima gi ne tik su kojinėm pamėgint, o padus kremu pasitept arba sudrėkint :hmm: arba medummm :devil:

Atsakyti

bliambaaa, nuuu :oh: užvedėt - sėdžiu goooglinu, o darbo turiu iki  kaklo :lol:

Nors man tai kas, man ir be analizės aišku - mano kūne dominuoja kaulai ir taukai :lol: 

Atsakyti

Negriūsiu, viskas normaliai :D galima per kūną leist srovę ir net kažką iš to suprast, nes raumuo ir riebalas galimai yra skirtingai laidūs elektros srovei :D biškį pasigooglinau, tai ten dar nemažai papildomų duomenų reik nurodyt (ūgį, amžių, lyti ir pan.) ir pats prietaisas kainuoja ne keliasdešimt eurų :rolleyes:

Alebettačiau kaip tą daro buitinės svarstyklės :hmm:

Na mano tokios svarstyklės kainavo 20 eur, o principas būtent toks ir yra, kad siunčia elektros srove per basus padus  :D Taip, reikia įvesti lytį, amžių, ūgį, paskaičiuoja dar kiek kcal reikia suvartot, kad palaikyt tokį svorį  :) 

Atsakyti

Nu mum sakė kad yr visokių tų prietaisų, kiek suprantu varžą matuoja

netiksliai matuoja jei po sporto ( tie berniukai kur mumis skaičiavo sakė jie nei po sporto nei po pirties nematuoja bo įšilusio kūno varža skirsis...nežinau aš ne fizikė tai tikiu)

kadangi mums mieravo iš tanita atstovybės tikrai ne buitiniam naudojimui, aparatas ten toks jau didokokas ir kaip suprantu tikslus tai pasitikėsiu (būt blogi gal netikėčiau)

ir dar labai tiksliai visiems nustatė stipresnes puses (tiksliau raumenų masę ant kurios pusės daugiau) pvz mano kojose riebalų vienodai abiejose o va raumenų skirtingai, dešinė koja sunkesnė ir storesnė dėl to, ir tą džinsai pasako, dešinė klešnė kartais spaudžia net)

kitai kolegei dešinė koja ir kairė ranka stipresnė, nors ana dešiniarankė.

buitinėm svarstyklėm netikiu, man jos net svorį ne itin tiksliai rodo

Liniuka ačiū už receptus, mėginsiu aš tą pieną

Simas sakė kai atšals tai gers jį (vakar daviau paragaut drungno tai nepatiko, sakė nori šalto), nu bet didžiai abejoju kas gers, aš jam gal trupinėlį į pienišką kokteilį įpilsiu..užsikabliavęs ant bananų-pieno-kakavos kokteilio :)

Dontstop sako per padus neužtenka, reik ir per rankas srovę paleist :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 kovo 2017 - 09:31

viskas labai individualu.

aš irgi pasigooglinau, net norėjau įkopint, ale bet daug formatavimo, tau neužsiimsiu :D

yra ten kažkokių išimčių.

bet pasakykit, esminsi klausimas- koks skirtumas, kiek tų riebalų tavo kūne, jeigu tu ne koks nors sportininkas ir jeiguatrodai normaliai :hmm:  ypatingai koks kirtuams tarp 20 procentų ir 18 procentų :D

Atsakyti

Nite nu kiek tie tavo kaulai gali svert bet kokiu atveju ne daugiau 3 kg :D

dėl to dominavimo tai pažįstu bent 3 moteras kurios atrodo taip lyg dominuotų taukai

o kas įdomu kad raumenų pas jas irgi didokas kiekis stipriai

Atsakyti

Na mano tokios svarstyklės kainavo 20 eur, o principas būtent toks ir yra, kad siunčia elektros srove per basus padus  :D Taip, reikia įvesti lytį, amžių, ūgį, paskaičiuoja dar kiek kcal reikia suvartot, kad palaikyt tokį svorį  :)

Tai žinant visus tuos įvestus dalykus, ir dar plius kūno masę, galima daugiau nieko ir nebematuot. Suvedei duomenų lentelės į svarstykles ir duos atsakymą, kuris paklaidų ribose yra teisingas :D

Atsakyti