Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jau seniai noriu tokio megztuko.reiks gal poruoti likutį šarangės medvilnės su kokiu mano likutiniu linu ir nusimegzti...

Šarangės medvilnė - reik suprast, kad čia medvilnė iš Anykščių "berniukų", aniaaa :D

Pas juos medvilnė viskas, kas ne vilna :P pirkau kaip medvilnę, o realiai turiu  :( žiauriai besielektrinantį siūlą. Galvojau kad mano suktukas veikia kaip generatorius, bet neeee  :D vyniojau vilna ir nieks nesielektrina :rolleyes: 

Apžiūrėjau aš tą babinikę, tai ten parašyta "50% acrilico 25% poliamide" ir dar 25% kažko, kas netilpo į itališką etiketę :lol: tai tas kažkas gal ir medvilnė :rolleyes: Nes siūlgalį padegiau, tai jokiom medvilnėm net nekvepia, dega greitai ryškia liepsna ir užgesinus lieka juodas kietas galiukas  :( medvilnė taip nedaro  :( 

Vienžo, doveriaj, no proveriaj :lol: reiks išsitraukt kitus siūlus iš ten ir patikrint  :mirksiukas: 

Atsakyti

Vilnietės gal žinot kur yra vaistinė prekiaujanti rusiškais vaistais  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Sirguliuoju, bloga savijauta ir dar persuktas laikrodis  :oh:  :oh:

Dontstop nu mano svarstykles irgi atseit rodo ta procenta bet kad jos garantuotai gryba pjauna, man jos 19 % rodo, aga gerai butu 

O siaip jo neturiu tikslo nei varzybom nei kokiom parodom, man uztenka rubu, veidrodzio ir mano geros savijautos tai visi tie procentai labiau negu tenkina

Liuks mintys  :thumb_yello:  Aš atradau sau bodypozityvizmą, stengiuosi priimt ir pamėgt save tokią, kokia esu  :nail:  Su 30 % riebalų  :didis:  (deja, pas mane tikslios svarstyklės, visad sutapdavo su sporto klubo kūno analize)

Abelo uzpyliau kokosodrozles vandeniu karstu, palaikiau pora val ir nukosiau.riebus gavos, puse nusistovejo riebalu per nakti.

Įdomu, bandysiu ir aš  :)

Sveikos :4u:

Qqte, aš kokosų pienu užpilu chia sėklų porą šaukštų, dar kokoso drožlių šaukštą ir į šaldytuvą per naktį. Ryte kokių uogų įsidedu ar granolos šaukštą.

Dar troškinu vištieną su ryžiais kokosų piene.

O, chia pudingas  :essen:

Aš darau taip: 2 v.š. chia, pusė banano, 100 ml nat jogurto, 100 ml paprasto pieno, šaukštas 100 % kakavos miltelių. Bandysiu su kokosų pienu  :essen:

jau seniai noriu tokio megztuko.reiks gal poruoti likutį šarangės medvilnės su kokiu mano likutiniu linu ir nusimegzti...

Įdomus, išsisaugojau norų papkėje  :)

Atsakyti

Šarangės medvilnė - reik suprast, kad čia medvilnė iš Anykščių "berniukų", aniaaa :D

Pas juos medvilnė viskas, kas ne vilna :P pirkau kaip medvilnę, o realiai turiu  :( žiauriai besielektrinantį siūlą. Galvojau kad mano suktukas veikia kaip generatorius, bet neeee  :D vyniojau vilna ir nieks nesielektrina :rolleyes: 

Apžiūrėjau aš tą babinikę, tai ten parašyta "50% acrilico 25% poliamide" ir dar 25% kažko, kas netilpo į itališką etiketę :lol: tai tas kažkas gal ir medvilnė :rolleyes: Nes siūlgalį padegiau, tai jokiom medvilnėm net nekvepia, dega greitai ryškia liepsna ir užgesinus lieka juodas kietas galiukas  :( medvilnė taip nedaro  :( 

Vienžo, doveriaj, no proveriaj :lol: reiks išsitraukt kitus siūlus iš ten ir patikrint  :mirksiukas: 

taip,sestadieni maciau,kad prie medvilnes padeta babinaites,kur aiskiai uzrasyta sutrumpinimais: viskoze ir poliamidas.o pas juos tai medvilne :)

ta,kur as turiu,tai tikrai medvilne,grazi,tamsiai melynai kazkokia...

Atsakyti

labas dienas,

Nite, man tai medvilnė pateko :D

Olaiva, ar galima truputuką detaliau, kas yra viršutinis daiktas, apatinis daiktas ir penktas nuo apačios :D  nors realiai tai dar reiktų ir dydį pataikyt

Atsakyti

Olaiva, įspūdinga krūvikė. Čia išeina tie nebereikalingi?

O persuktas laikrodis ir mane ne kaip veikai. Labi sunkiai kėliausi abu rytus - iš kažkokių fantastinių sapnų. Jau atsisėdus lovoj, žadintuvą išjungus, o vis dar sapnuoju. Matyt ir detektyvinio serialo, kiek persižiūrėjau megzdama vyro megztinį, nes man atrodo tie sapnai kažkokie tokie. :)

Atsakyti

ai, apie tuos riebalų procentus

man tai kažkokia mistika, iš kur svarstyklės atskiria, kur yra riebalas, o kur mėsa :D

ir aš tai garnatuoju, kad pas mane to reibalo nemažai.

ale bet tačiau, koks skirtumas, koks skirtumas :D  t.y. kiek ko ten tam organizme yra. svarbu, kaip atrodai ir kaip jautiesi. žmonės gi ne kiborgai kokie, akd susitikę ir nuskanavę iškart nustatytų: va, pas tą 18 proc riebalų, o pas šitą žiūrėk -20 proc :D aha, ir tie 2 proc visi ant ausų spenelių :D  nusėdę

Atsakyti

kai kurie tikrai nereikalingi,iš serijos "proščiaj,molodost"

kai kurių gaila,nes dydis man ne idealus,kai kurių labai gaila,pardavus juos pirksiu siūlus ir megsiu identišką,tik čiut didesnį :D

katuk,tuoj į ravelrį sukels foto apie 50 ;)

Atsakyti

na va,mano skudurynas :D

http://www.ravelry.c...spintoje-vietos

Atsakyti

man tai kažkokia mistika, iš kur svarstyklės atskiria, kur yra riebalas, o kur mėsa :D

Nu ir aš norėčiau sužinot :hmm: nes man labai panašu į būrimą iš delno :D

Atsakyti

Olaiva, parašiau tau a.ž. :mirksiukas:

Atsakyti

Olaiva, parašiau tau a.ž. :mirksiukas:

gerai,kad parašei,nes nerodo ,kad nauja žinutė atėjusi

Atsakyti