Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tada gali būti. Galvojau, kad tu čia dabar naujai numezgei. O raštelį kažkur interneto platybėse radau ir pritaikiau.Tai matyt iš kokių mezgimo knygų.

kažkokioj nespalvotoj knygoj raštelį radau:

IM_0075_medium2.jpg

Atsakyti

Prieksperimentavau virtuvej, pasidariau kokosu piena, ale tokis tirstokokas gavosi, beveik grietinele

Dabar galvoju kur panaudot  :D

O kaip tą kokosų pieną darei? Čia gal iš tos naujos Beatos knygos, kur skaitai ir eksperimentuoji šiuo metu? :)

Atsakyti

Apie galvos skausmą ir astigmatizmą.

Galvos skausmo priežasčių yra beeeegalės  :( astigmatizmas tik viena iš jų. Jei yra kitų ligų simptomų, kaip aukšto kraujospūdžio, migrenos, hormonų disbalanso ar dar kokio šimto kitų, niekas netrukdo šalia būt ir astigmaizmui, bet kas konkrečiai sukelia skausmą, tampa žymiai sunkiau nustatyt. Pastebėta, kad turint astigmatizmą žymiai dažniau skauda galvą ir esant kitoms patologijoms. Tiesiog kartais akys lieka pamirštos ir esant "tvarkingoms" visoms kitoms sistemoms, reik prisimint ir jas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Tereza, džiaugiuos, kad tokios nesudėtingos priemonės pakėlė nuotaiką ir savijautą  :victory2: vadinas tikrai, tiek tereikėjo organizmui, kad grįžtų į normalią būseną  :super: 

Atsakyti

O jau mezginių pridėję tai kaaaalnus  :wub: man gražiausias tai Kerpenos megztainis vyrui  :wub:  :wub: jau tie perėjimai  :wub: o kad Olaiva su Šarange megzt moka (man labiausiai patiko pilkiukas ripsinukas, nes aš matyt irgi turiu priklausomybę ripsui - viskas iš jo man gražu), tai ką jau čia - visasas svietas žino  :P aš vis dar norėčiu pažiūrėt, ko gi Olaiva norėjo atsikratyt ir kas buvo nenešiojama, vat taip tiesiog iš moteriško smalsumo  :blush-anim-cl: nes žiauriai gaila, kad dydžiai jos mezginių ne mano  :cray:

Aš savaitgalį pradėjau pavasarinę kepurikę savo karalaitei ir ką, ardžiau, nes mat "su skylėm" netinka  :oh: sugalvojus buvau tokiais lapeliais padekoruot, tai ten retkarčiais iš 1 akies 5 išsimezga ir mat 2,5 metų panelytei skylė per didelė pasirodė  :oh: kuo toliau, tuo sunkiau su tais mezginiais mažiesiems  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 27 kovo 2017 - 22:51

O jau mezginių pridėję tai kaaaalnus  :wub: man gražiausias tai Kerpenos megztainis vyrui  :wub:  :wub: jau tie perėjimai  :wub: o kad Olaiva su Šarange megzt moka (man labiausiai patiko pilkiukas ripsinukas, nes aš matyt irgi turiu priklausomybę ripsui - viskas iš jo man gražu), tai ką jau čia - visasas svietas žino  :P aš vis dar norėčiu pažiūrėt, ko gi Olaiva norėjo atsikratyt ir kas buvo nenešiojama, vat taip tiesiog iš moteriško smalsumo  :blush-anim-cl: nes žiauriai gaila, kad dydžiai jos mezginių ne mano  :cray:

kadangi ryte dar tamsu fotografuoti,tai suknisau viską,kuo noriu atsikratyti,kad vietos palaisvėtų spintoje ir galėčiau su vėjeliu toliau megzti :) 6 megztukai (3 iš jų visai nauji) ir 10 visokių nesąmonių:lininių suknelių,bliuskelių,nertų sijonų...

einu lyginti ir tikrai su ateinančiu pavasariu reikia spintą apsikuopti.pasižymėjau FB temas,kur tada rekomendavot parduoti mezginius

Labas rytas

Atsakyti

Abelo uzpyliau kokosodrozles vandeniu karstu, palaikiau pora val ir nukosiau.riebus gavos, puse nusistovejo riebalu per nakti.ne is beatos.is gero maisto ziemos knygos...irgi prisipirkauknygu.

https://www.knygos.l...kvienai-dienai/

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Qqte, aš kokosų pienu užpilu chia sėklų porą šaukštų, dar kokoso drožlių šaukštą ir į šaldytuvą per naktį. Ryte kokių uogų įsidedu ar granolos šaukštą.

Dar troškinu vištieną su ryžiais kokosų piene.

Atsakyti

jau seniai noriu tokio megztuko.reiks gal poruoti likutį šarangės medvilnės su kokiu mano likutiniu linu ir nusimegzti...

image_medium2.jpeg

Atsakyti

Labas rytas, kaip sunkiai kėliausi :)

Numezgiau dar sau kojines ir dar net siūlų liko iš to matkučio :)

Dabar reikėtų kažkokį naują mezginį pradėt, tik nesugalvoju ką :)

Atsakyti

kažkokioj nespalvotoj knygoj raštelį radau:

IM_0075_medium2.jpg

O mano šitas, man atrodo, kad tas pats.

pattern5-4_13.jpgpattern5-4_13_shema.jpg

Atsakyti

O mano šitas, man atrodo, kad tas pats.

pattern5-4_13.jpgpattern5-4_13_shema.jpg

tas pats :)

na va,padirbėjau :D

DSC_3613_medium2.JPG

Atsakyti