Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abeli Kerpena na tikrai kiek tiesos kiek palaikymo ir ikvepimo.

Net geda darosi...kaip as cia taip ..  

Nerealios jus visos.

Abelo maziuke jau sneka....oj kaip norisi niurkyti ir kalbetis su tokiomis ciauskutemis❤❤❤❤

Oi, nesigėdyk, brangioji  :4u: tik prasti maratonininkai nesusiduria su siena ir tik kantriausi ją sugriauna (mano vyro žodžiai)  :4u: 

O mažiukai jau vis aiškiau ir aiškiau kalba. Bet berniukas ženkliai daugiau, tiesiog radijukas mažas :D mergikė tai tik kai kažką svarbaus nori pasakyt arba broliui paaiškint, kas ir kaip :D nors pradeda ir atsiklaust prieš paimdama kažką vis dažniau :) labai smagu juos stebėt su tėčiu, kažkaip jie ten tiek visko pasipasakot turi apie gyvenimą  :wub: ir taip, niurkyt tai BeProto norisi :D :D

O aš testuoju :rolleyes:  man labai patinka, o dar ir tiek smulkių, bet labai dailinančių idėjų gavau. :wub:

attachicon.gifIMG_2668.JPG

Berods Abelo reikia dėkoti, kad šitą testavimą prirodė  :4u:

Prašom prašom :) aha, labai kruopšti ir smulkmeniškai techniška ta moteriškė-mokytoja. Man truputį primena tave, Lace :D ten kai kuriuose video tai aš nelabai matau kur ji ten kabinėjas prie pasiraukšliavimo ar pan., kol nepabado pirštu ar neprideda kitokio pavyzduko :)

Atsakyti

Soli sol oj..uz komplimentus aciu ..tu kaip visad moki medum patept Bendras ilgis suknutes 80 cm, nuo kiseniu atidalinimo iki apacios 24 cm Dydis s, tik nugaroj truputi paliemenuota Sese siek tiek daugiau apimciu per visur turi uz mane..hu bent kol kas, sake kudinsis 

Pustos suknytes foto dar neturiu, dar neturi laiko kolege sutvarkyt, jei kas padoraus ten yr, jei ne tada prasysiu vyra fotkint..su fotiku ne su plansete ir gal ne kambary net

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 10 sausio 2017 - 21:43

Lace,grazi pradzia, kas per siulai? Kas cia bus? Sau mezgi?

Čia yra ir pradžia, ir pabaiga  :rolleyes: ten moteriškė moko techniškai megzti reglaną, sukergtą su continquose. Čia toks miniatiūrinis mėginukas, kad patį principą suprasti.  :D Siūlą nusičiupau pirmą pasitaikiusį (pasitaikė tai rogutinis metinas)  :D 

Nite, tau turėtų ta moteriškė patikti, labai taiklių ir techniškų pastabų  pasako, argumentuotai paaiškina, kodėl geriau naudoti vieną ar kitą būdą.  :mirksiukas: jei turėsi laiko, būtinai pasižiūrėk. :mirksiukas: 

Atsakyti

Lace, o aišku pasidarė iš tiek numegzto, kaip pritaikyt megztiniui savam? 

qqte, daili kišenėta  :wub:​ 

Atsakyti

:D  :D  :D  Čia iš serijos, nedaryt remontų, kol maži vaikai namuos :D O antra dalis gal ir labai superinė, bet  tinka tik tiems, kurie apskritai kalba....  :B  :4u: 

Žinok, aš supratau, kad daug ką nutylėdavau, nes mes pradėdavome diskutuot (nes juk kitas iš karto ginasi bet kokiu klausimu) ir pamiršdavau ką noriu pasakyt. Arba emocijos ir ašaros sukildavo. Skystalas aš. Tai dabar buvo taip: mano 3 minutės scenos. Nebandyk pertraukt. 

Nite, aš savo vyrui irgi sakau: tu dabar klausyk ir tylėk. Man reikia tik išsikalbėt. Patarimų nereikia, pati žinau :D Ale vis tiek dažniausiai patarinėja.

Atsakyti

Parodau ir aš savo pradžią :hmm:

Pridėta:

• Priedas  sm.jpg   46,58KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2017 - 22:40

Lace, o aišku pasidarė iš tiek numegzto, kaip pritaikyt megztiniui savam?   

aišku :) Aš gi ir reglaną, ir continguouse esu mezgusi  :rolleyes:

Atsakyti

ateinu pagaliau su rezultatu :) kada manekenas fotografuotis sutiks - nežinau, tai kol kas gulintis vaizdas :)

DSC_0879_medium2.JPG

DSC_0875_medium2.JPG

Atsakyti

o as siandien pasakiau zmogui ne, ruosiausi tam dvi savaites, kaupiausi ir laukiau skandalo, bet lyg ir praejo pro sali, dar kazkaip nesitiki..

mezgu vis dar skaras, pirstinem storo siulo ieskot drakiaus guolio dugne tingiu, nors kandimo lyg ir nebijau, bet tas islandiskas stors taip nemaloniai lietesi...

apie juodas dienas iesiog neturiu ka pasakyt, pas mane matyt vyriskas mastymas :D nes apie savo prastas dienas nemoku/nenoriu/negaliu kalbet, tai apie kitu tuolabiau nesijauciu teise turinti

Atsakyti

Zuveliuk, cia didziajam? Laba grazu, issisaugau prie noru Mantui, gerai, kad jau miega, nes mintu ant sazines, kad basa plikas, o mama be sazines, nieko vargsui vaikui nemezga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 10 sausio 2017 - 22:55

Ligvita, taip didžiajam :) jei siūlas gerai nešiosis, tai liks ir mažiui :) kad tik kandys neusėstų...  tfu tfu tfu :D

Atsakyti

Zuviuk, pynės tai Žiauriai dailios  :wub: ir apykaklė tokia šilta ir jauki  :wub: tik va prie jos prijungimo/ prikabinimo prie kūno vietos kabintis noriu (nes viskas taip dailu, kad kliūna ta vieta nors tu ką...  :blush-anim-cl: ). Čia tu ją siuvai ar pririnkinėjai akis ir mezgei? Jei pririnkinėjai, tai gal kitam kartui nori pabandyt šitaip pamaskuot tą vietą? 

http://giftofknittin...-trim-tutorial/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 10 sausio 2017 - 23:22