Oho, Liniuka, nu super nusportavai Ir aš tiek norėčiau
Ačiū už patarimus
Limit nu suskaičiavo kad raumenų taip gražiai norma tiesiai per viduriuką link didesnės pusės o riebalų norma ant mažosios ribos
nu tai jei numesiu 2 kg riebalų tai bus jau per mažai o raumenio gi nenoriu numest kaulų irgi
bet šiaip pas ką prastesni rezultatai buvo tai sakė netiki tais aparatais nesamones rodo
ir dar jei jau girtis tai metabolinį amžių nustatė-22 metai
Limit nu suskaičiavo kad raumenų taip gražiai norma tiesiai per viduriuką link didesnės pusės o riebalų norma ant mažosios ribos
nu tai jei numesiu 2 kg riebalų tai bus jau per mažai o raumenio gi nenoriu numest kaulų irgi
Nu tai tu tuos riebalus mesk, bet jų vietoj užsiaugink raumens
Šiap tai būtų labai įdomu procentus sužinot. Ką jie skaito norma, kad mesti jau nebegalima?
Terezza treneris sake neimanoma numest riebalu nepraradus raumens, kaip ir negali uzaugibt raumenu nepriaugus riebalu.
Turiu tokias svarstykles namie, tik manosios nerodo biologinio amžiaus.
Nu nežinau, kai aš mečiau svorį, tai stabiliai kas mėnesį mačiau mažesnį riebalų procentuką ir didesnį raumenų
Kai sportininkai ruošiasi varžybom ir pusę metų augina raumenis ir riebalus kartu, paskui pusę metų džiovinasi, tai taip, bet kai paprasta moteriškė tiesiog saikingai sportuoja ir prisižiūri mitybą, kodėl negali eiti šie du procesai vienas šalia kito Turiu omeny, kai nėra tikslo užsiaugint daug raumenų, o tiesiog sportuojant savaime šiek tiek padidėja raumenų masė...
Qqte, aš siekiau 18 %, siekiau, siekiau, nepasiekiau ir mečiau tą reikalą