Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, Liniuka, nu super nusportavai  :bigsmile: Ir aš tiek norėčiau :D

Ačiū už patarimus :4u: 

Atsakyti

thom tailor kurioj parduotuvei yra?

Aprangoj tik?

nia, ne tik. yra Oze tiesiog atskirai Tom Tailor, Panoramoj irgi yra, o vat Akropoly nepamenu :hmm:

dar Tomo tailoro prekių būna šitam Peek&Cloppenburg Oze

Atsakyti

Oho Liniuka, reik ir man vėl pradėt sportuot  :oh: 

Atsakyti

Liniuka o nesidarei kūno masės analizės tyrimo?

mes daba programoj čia dalyvaujam, tai buvo atėję pas mumis su Tanita aparatu, suskaičiavo norinčius..išsityriau ir apsigalvojau, keičiu hobį, nebemesiu tų 2 kg gal :D

Atsakyti

qqte, ką ten tau taip suskaičiavo, kad taip apsigalvojai? :D

Atsakyti

Liniuk...nu ir saunuole.

Kas beliko kokie niekingi 65kg is taves

Limit as uz treneri ir butinai. Nes be vistiek nezinosi kaip teisingai sportuoti.

Mezginiai grazus. Idomus.

Sarange ar siltas paltukelis?

Atsakyti

Limit nu suskaičiavo kad raumenų taip gražiai norma tiesiai per viduriuką link didesnės pusės o riebalų norma ant mažosios ribos

nu tai jei numesiu 2 kg riebalų tai bus jau per mažai o raumenio gi nenoriu numest :) kaulų irgi :)

bet šiaip pas ką prastesni rezultatai buvo tai sakė netiki tais aparatais nesamones rodo

ir dar jei jau girtis tai metabolinį amžių nustatė-22 metai :)

Atsakyti

Limit nu suskaičiavo kad raumenų taip gražiai norma tiesiai per viduriuką link didesnės pusės o riebalų norma ant mažosios ribos

nu tai jei numesiu 2 kg riebalų tai bus jau per mažai o raumenio gi nenoriu numest :) kaulų irgi :)

Nu tai tu tuos riebalus mesk, bet jų vietoj užsiaugink raumens  :mirksiukas: 

Šiap tai būtų labai įdomu procentus sužinot. Ką jie skaito norma, kad mesti jau nebegalima? :hmm:​ 

Atsakyti

Tereza nu pas mane parasyta norma buvo nuo 21 procento, pas kitas maciau nuo didesniu skaiciuku prasideda

A vat zinok nenoru anei riebalu mest, anei raumenu augint, visko man gana ir viskas turi proto ribas 

Atsakyti

As tyriausi. Mano 55m amzius.

Terezza treneris sake neimanoma numest riebalu  nepraradus raumens, kaip ir negali uzaugibt raumenu nepriaugus riebalu.

Atsakyti

Qqte, yra pas mus klube tie analizatoriai, kartais vis pasidarau, appsas grafikus braižo :D Riebalu 29 proc :B  Yra dar ką veikt :D 

Ingriduska, na ir kreiva tavo akis - jei tiek būtų tai labai džiaugčiausi :D 

Atsakyti

Terezza treneris sake neimanoma numest riebalu  nepraradus raumens, kaip ir negali uzaugibt raumenu nepriaugus riebalu.

Turiu tokias svarstykles namie, tik manosios nerodo biologinio amžiaus.

Nu nežinau, kai aš mečiau svorį, tai stabiliai kas mėnesį mačiau mažesnį riebalų procentuką ir didesnį raumenų  :)

Kai sportininkai ruošiasi varžybom ir pusę metų augina raumenis ir riebalus kartu, paskui pusę metų džiovinasi, tai taip, bet kai paprasta moteriškė tiesiog saikingai sportuoja ir prisižiūri mitybą, kodėl negali eiti šie du procesai vienas šalia kito  :hmm:  Turiu omeny, kai nėra tikslo užsiaugint daug raumenų, o tiesiog sportuojant savaime šiek tiek padidėja raumenų masė... :unsure:

Qqte, aš siekiau 18 %, siekiau, siekiau, nepasiekiau ir mečiau tą reikalą  :D  :irnesakyk:

Atsakyti