Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, net nežinau, nematavau, šiaip aš jo ilgo ir nemezgiau, gali būt, kad patįso dėl ripso, o ne pats siūlas....

Sektiškai reik džinsų, paskutinius pirkau aprangoj, bet tamsiai mėlyni, beveik juodi, reik šviesesnių, dažniausiai pardėse nerandu savo dydžio, tai ieškau turgely tiek iš naujų, tiek ir dėvėtų, vienus turiu labai fainus HM, bet pirkau ne parduotuvėj.

Atsakyti

Bet koks vėjas Vilniui  :oh: 

Atsakyti

Aš kaip tik visus savo džinsus išaugau  :unsure: Liko tokie ne kokie vieni, kuriuos jau baigiu sutampyt :rolleyes:  Ko neišaugau, tai džiovyklė padirbėjo :D Drebėjo ranka bededant, bet galvojau, bus greičiau :D

Atsakyti

Katuk, ten ne dzinsai, o kelnės buvo :) 

Nusportavau tai 10. Tikiuosi dar kita tiek, tada jau gal tave pasivysiu :D 

Limit, aš tai visom keturiom už asmeninį trenerį, jei tik gali sau leist. Tik aišku reikia pasidomėt, pasibandyt. Aš du išbandžiau, abu labai skirtingi. Dabartinis patinka labiau :rolleyes:  O šiaip tai žiauriai gerai, kai treneris išmoko taisyklingai atlikt pratimus, o ir pamotyvuoja stipriai.

Atsakyti

Džinsai tai man tik du egzistuoja  - levis ir thom tailor. 

Atsakyti

Sportuojančių noriu paklaust :4u:

Ar verta asmeninį trenerį samdytis? 

Ne tik kad verta, bet netgi pravaloma pradžioj. Visai nereikia su juo sportuoti nuolat, pet primus kartus jis turi išmokyti pratimus atlikti taisyklingai. Ir sudaryti programą. Pagal tą programą sportuoji kokius 3 mėnesius (aišku, nuolat didindama krūvį), tada vėl imi pora asmeninių treniruočių + naują programą. 

Aišku, nepamirštam mitybos, antraip rezultatai bus tik jaučiami, bet jų nesimatys.

O mezginiai mezginėliai... Vienas už kitą gražesni. net galva susisuko. Šaunuolės  :4u: 

Atsakyti

Liniuka, aš tau padėsiu :D  pasivyt. t.y. pasitiksiu pakeliui.

o tai kai pradėjau po naujamečio ėsti, tai sustot negaliu :D

būt gerai pasportuot, ale bet tačiau, kokių tik priežasčių neprisigalvoju :D

Atsakyti

Nusportavau tai 10. 

Ohoho. Per kiek čia laiko? :bigsmile: 

Atsakyti

Katuk, sutarta :D 

Terezza, per pusmetį pasimuliuojant :B 

Atsakyti

Sektiškai reikia džinsų. Bo nes vienus Levis, kurie man labai patiko, nunešiojau vos ne diena dienon nešiodama. ir toliau nešiosiu, kol supliš, bet jau į žmones reikėtų ir kokių padoresnių.

Ir dar batų reikia, nes nudrengti visi, o man nusipirkti batus tolygu stebuklui... O kiek dar vaikams ko reikia, baisu ir pagalvot. Gal nusipirkt siūlų nervam nuramint :D.

Atsakyti

thom tailor kurioj parduotuvei yra?

Aprangoj tik?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 27 kovo 2017 - 15:25

Labas

Kiek graziu mezginiu prirodet savaitgali super. :4u: 

Kaio galva skauda antra diena sakes

Atsakyti