Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:hmm:

Pridėta:

Atsakyti

aš jaučiuosi š...nai :D  laike nesiorientuoju. gerai, kad darbo nedaug šiandien :rolleyes:

Nuoširdi, o tau laikas man rodos skydliaukės funkcijas pasitikrinti :4u:

Atsakyti

Nuoširdi, o tau laikas man rodos skydliaukės funkcijas pasitikrinti :4u:

Į skydliaukės temą. Gavus nelabai kokius atsakymui puoliau gerti seleną ir rudadumblius. Geriau pasijutau vos po dviejų dienų. Po 10-ies dienų ėmiau skraidyti. Toks jausmas, kad man motoriuką kažkas prisiuvo. Dingo bet koks nuovargis ir mieguistumas. 

Bet dozes tai smūgines kaliau. Rudadumblių 3x 120mg per dieną, seleno 2x 400mcg.

Atsakyti

298c09b7c3c230ef4bc80fa3bee653e1.jpg

Atsakyti

Bet aš taip gerai jaučiausi ir jėgų buvo, ir apetitas, o dabar po to spaudimo sudurniavimo kažkas išsiderino, nors namie,, kai išsijudini, visai nebloga savijauta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 kovo 2017 - 12:55

Sveikos

Oho kiek visko primezgusios :blink: 

Kerpenos ombre megztinis tobulas :wub:  Aš tai vyrui neatiduočiau :D Gerai kad maniškis ir nenori megztinių, vis jam karšta. Nors paskutiniu metu tai padejuoja, kad šalta, gal kad svorio numetė :B 

Šarange, o išskalbus karakulis nepailgėjo? Tokį ilgį ir mezgei? Man lyg ir norėtųsi ilgesnio, tada labiau paltukiškas būtų.

Man su savo tai dar šalta būtų, dar luktelsiu. Nors labai man jis patinka ir labai sezono laukiu :D Prie kokių džinsiukų ir kedukų. Nors džinsiukų tai neturiu, vis jie mane išauga :D 

Atsakyti

Džinsiukų ir man reiktu 

Atsakyti

Liniuka, o tai ten kur pozavai, kokie džinsiukai? taip greit ir tie išaugo?

ale išduok paslaptį, kiek jau nusportavai? įdomu, kada čia jau reiks susimąstyt, kada pralenksi mane :D

a jo, vyriškiui gali būti ir dėl amžiaus atšalimas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 27 kovo 2017 - 14:07

Laba diena, 

Ohoho, mezginių užderėjo :D Ir gražių foto  :wub: Labai viskas jamtina  :wub: 

Kerpenos megztuko grožis  :wub: perėjimai tobulai atrodo :4u:  Aš ir sau tokio norėčiau  :D 

Sportuojančių noriu paklaust :4u: 

Ar verta asmeninį trenerį samdytis? Niekad nesu sporto klube sportavus. Šiandien buvau apsižiūrėt, baugu lyg  :D 

Pasiėmiau tris vizitines nieko nesakančias, reiks kažkaip pradėt vienžo, kad ir kaip baisu :D

Praeitą savaitę mezgiau mezginį, kurį ardžiau 7 kartus ir vis tiek ne tas.. :unsure: Bandysiu dar vieną variantą, jei ne, tai mesiu į šoną  :rolleyes: O taip pati net ir sau tokio norėčiau, bet niekaip su korta nesusitariu :unsure:​ 

Atsakyti

O kur džinsus perkat?

Atsakyti

O kur džinsus perkat?

parduotuvėj :D

paskutinius pirkau Tom Tailor, bet Aprangoj. dar prieš tai pirkau H&M, dar prieš tai Takko.

žiūrint kokius reikalavimus keli ir ko ieškai.

man pvz būtinai reik matuot, žiūrėt kaip jaučiuosi ir atrodau, internetu nu niekaip.

Atsakyti

Jei šiandien namo nesuspėsiu reiks rytoj apsižiūrėt arba atidėt kitai sav.

Atsakyti