Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o šitą jo, sakei numezgi vieną ilgą kelių tūkstančių eilių.. o paskui ją karpai? atviras akis užrauki?

Atsakyti

6eead4330b7143be1a4ec680a3c9d94c.jpg

Atsakyti

O mane tai paguodė Olaivos juostelių aprašymas nes aš galvojau kad ten medžiaginės ne trikotažinės juostelės prisiūtos su siuvamąja

o jei rankom tai nu gal net ryžčiausi, man tas juosteles numegzt kai be mašinos sudėtingiau atrodo

Atsakyti

o šitą jo, sakei numezgi vieną ilgą kelių tūkstančių eilių.. o paskui ją karpai? atviras akis užrauki?

taip,karpau ir ne uztraukiu,o prisiuvu galuose po aki prie mezginio,kad nebutu sutraukta

Atsakyti

mestelėkit plyz iš savo lobynų kokių panašių megztukėlių,kur per vidurį pynė eina...pvz:

4-2_medium2.jpg

Atsakyti

Sveikos, 

oho koks turtingas savaitgalis, net akys raibsta...

Kerpena pasisekė tavo vyrui, reto gražumo dovana!

Dvi draugės irgi pasistengė, labai skaniai susiskaitė judviejų savaitgalis, o vaizdai tai išvis seilėtekį sukėlė  :D labiausiai geistinas tai tikriausiai tas Olaivos su lapukais, nežinau ar būtinai dėčiau lapukus, bet pats modelis man labai, labai... kaži ar aš tokį įveikčiau, rašei, kad mandriai jis ten mezgasi :unsure:  šiaip tai praktiškai viskas iš jūsų rodytų rastų vietos mano spintoje (jei nerastų tai padaryčiau :rolleyes: ). Vien jau Šarangės tempai su tuo marmuriniu, ar kaip jį ten pavadinot :hmm: skamba įspūdingai, bet ir pats rūbas :wub: o ir fotografiniais gebėjimais galit didžiuotis :4u:

saulėlydžio, fotosesija, taip pat  :wub: ir vieta, ir daiktas vienas kitą papildo, gražu ir miela...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 27 kovo 2017 - 11:11

Sveikos, 

oho koks turtingas savaitgalis, net akys raibsta...

Kerpena pasisekė tavo vyrui, reto gražumo dovana!

Dvi draugės irgi pasistengė, labai skaniai susiskaitė judviejų savaitgalis, o vaizdai tai išvis seilėtekį sukėlė  :D labiausiai geistinas tai tikriausiai tas Olaivos su lapukais, nežinau ar būtinai dėčiau lapukus, bet pats modelis man labai, labai... kaži ar aš tokį įveikčiau, rašei, kad mandriai jis ten mezgasi :unsure:  šiaip tai praktiškai viskas iš jūsų rodytų rastų vietos mano spintoje (jei nerastų tai padaryčiau :rolleyes: ). Vien jau Šarangės tempai su tuo marmuriniu, ar kaip jį ten pavadinot :hmm: skamba įspūdingai, bet ir pats rūbas :wub: o ir fotografiniais gebėjimais galit didžiuotis :4u:

saulėlydžio, fotosesija, taip pat  :wub: ir vieta, ir daiktas vienas kitą papildo, gražu ir miela...

su lapukais ant alkūnių nėr sudėtingas,viskas iš aprašymo ;) prieš jį mezgiau dar vieną,tik alkūnės paprastesnės :)

pajūry Šarangė nufotkino,kai aš akmenis rinkau :D

DSC_1442_medium2.JPG

DSC_4524_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, o pynė šone netiks :D

a839a89e9164dec9c855e8a447232729.jpg

63af71b3aec9cd7927ef5a469eb09274.jpg

4d2a22c5ea245bcb2b58baaa8974bdd6.jpg

115257b18bf943a96d8843aff064e354.jpg

ad0a13b6bcaa3ee0ddaba0b88efa841d.jpg

ieškau tai vieno man labai gražaus seniai jau, nors ir su pyne šone

Atsakyti

Po merginu tokiu foto sesiju :wub: reiks pora sav. palaukt, kad gulinti vaizda rodyt   :geda: 

Atsakyti

f2ff5dfadbc25781edaeaa26ea68e5a3.jpg

a37588ea632ccfd5a29d342a3c73b786.jpg

tokį tai kada nors ir merino likučių nusimegsiu

3de812670fd146338babbd789417464a.jpg

55eaeb1f7fa72c90156ca7d6f39f24ff.jpg

nerandu to gražaus... kažkas panašaus į šitą, bet gražesnis :D

d203859d2780b3cc8208ee58ff2e7bd2.jpg

Atsakyti

Priedas  kerrytown19_medium2.jpg   168,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas :4u:

Pritrūkau žodžių...rimtai, norisi pasakyti tiek daug, o neina sakinio sukurti..

Ristinos garbanėlė :wub: :wub: :wub:

Kerpenos dovaninis vyrui...va tas megztukas man tobuliausias vaizdas akims. Jau tie perėjimai kaip dailiai atrodo, spalvos ir atlikimas, tikrai šauni dovana :wub: :wub: :wub:

Olaivos tai visi atimtini, tie cinkeliai tokie mieli mieli, iš tavo darbų tik mokytis ir mokytis, šauni fotosesija ir dar šaunesni mezginiai VISI :wub: :wub: :wub:

Šarangės lašininis ir mėlyniukas gražučiai :wub: :wub: :wub: Smagus ir produktyvus pasibuvimas jūsų :wub:

Saulėlydžio plytinukas :wub: :wub: :wub:

Aš kažkokia išvirusi, artodo griūsiu kur esu, visai be jėgų, kojos linksta, čia gal ta atsukta valanda mane taip veikia, kaip kitos jaučiatės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 27 kovo 2017 - 12:49