Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai atvartai del to ir atsiverčia nes nesusisega, skečias,  šiaip tai megzta tiesiai viskas, nei išimta nei dadėta kalnieriui, aš vakar atsigulus dar svarsčiau, kad gal prakirpt kilpą ir padaryt su dviem sagom, tom juodom, kur planavau.... :hmm: Su sagų pasirinkimu  tai katastrofa, nėra pirkt didelių, čia tas kas išėjo išspaust pono drakiaus Sagiaus :D

turiu keletą kažkokių arklinių :hmm:  tamsių, ale bet visiškai elementarių.

Atsakyti

Katuk Olaivos beveik pas visus siūlės taip gražiai paslėptos  :wub: 

Saulėlydi  :super: 

Atsakyti

Katuk Olaivos beveik pas visus siūlės taip gražiai paslėptos  :wub:

Saulėlydi  :super:

nu esu mačiusi medžiaginių juostelių pas ją.

bet kažin ar taip jau visas siūles ir gražina. pvz pečių juostas, rankovių, šonų.... Olaiva?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 27 kovo 2017 - 10:01

Sveikos,

žiauriai gražūs savaitgalio mezginiai ir fotosesijos. Pradedant Kerpenos - jau n kartų žiūrėjau, baigiant Saulėlydžiu. O savaitgalio gražuolės išvis :). neanalizuosiu kiekvieno mezginio atskirai, nes buvo kas padarė :), man graži visuma, bendras vaizdas ir atskiros detalės, o dar gražiau - draugystė ir mokėjimas fotkinti :). Tai vis grįžtu pasigrožėt ♥.

Mudvi su dukra eidamos mišku ir žibučių beieškodamos aptikom nerealų fotosesinį akmenį - tokį stačią, nemažą ir visą apžėlusį skaisčiai žaliom samanom ♥. Ypač gražu dabar, kai kitos žalumos dar nerasta. Ale tai kad neturiu nieko fotkint derančio, kaip tyčia :). Ir, aišku, protas nesuveikė nors telefoną pasiimt išėjus miškan.

Savaitgalį nemezgiau, tik žgutą nėriau mielai draugei :), tik to malonumo mažai teturėjau, nes ir šeštadienis, ir sekmadienis beveik ne namie. Pritrūko poilsio...

Atsakyti

nu esu mačiusi medžiaginių juostelių pas ją.

bet kažin ar taip jau visas siūles ir gražina. pvz pečių juostas, rankovių, šonų.... Olaiva?

tikrai ne tik rankogalius :D nusibruzinu poros tukstanciu eiliu ilgio juostele ir siuvu,siuvu.....

Atsakyti

tikrai ne tik rankogalius :D nusibruzinu poros tukstanciu eiliu ilgio juostele ir siuvu,siuvu.....

Skamba labai sadomazochistiškai...............

Atsakyti

nu paslaptinga iki kaulų smegenų :D apie rankogalius net neklausiau.

pečių siūles gražini?

šonines?

ar pas tave jų nėra?

Atsakyti

Sekantį kartą Olaiva turės fotografuotis apsivilkus išvirkščią megztinį :D kad visų smalsumas būtų patenkintas :D

Atsakyti

nu paslaptinga iki kaulų smegenų :D apie rankogalius net neklausiau.

pečių siūles gražini?

šonines?

ar pas tave jų nėra?

sitam lasininiam peciu siuliu nebuvo,nes megztas labai idomiai,nuo rankoves,ties pečiu pleistus darant.sonines siules aprengtos is vidaus.

pvz sitam abu krastai prie atnaru aprengti

DSC_0982_medium2.JPG

sitas visas aprengtas iš vidaus.ir sustiprina,ir,svarbiausia,padailina ;)

DSC_3515_medium2.JPG

Atsakyti

Šarange,lauk manęs kitą savaitgalį ;) fotografuosim viską iš naujo,tik kitaip-išvirkščiai :D

Atsakyti

38558b7dccebaecf8c14f6846ed440fe.jpg

bfb2785c21450eb41c5241bf77230383.jpg

a8311de796ac55776507158177094405.jpg

Atsakyti

Olaiva, nu suuuuuper :clap_1:  jėga, ir aš taip noriu. tas va antrasis. eik tu sau. net megzt užsimaniau greičiau :D

Atsakyti