Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, matosi, kad Olaiva su Šarangė turėjo produktyvų savaitgalį.

Labai laukiau koks bus Olaivos rudeninių lapukų rezultatas. Išties, įdomus, apgalvotas, mielas mezginys. Na, Olaivos juk visi apgalvoti :)

Ir mane visada žavi tos vidinės siūlės. Va ir čia - tos mėlynos juostelės - labai viliojantis akcentukas.

Na, ir kaip visada, pagirtina sparta, originalumas, dailumas.

Šarange, rispo aš neprisijaukinau, todėl apie paltuką patylėsiu.

O melsvasis margiukas - tikrai toks dangiškas pavasarinis su lengvais debesiukais. Nieko blatno, bet savaime dailu :)

Atsakyti

Sveikos,

Kol kažkas darosi makiažą, parodysiu savo jubiliatą, šiandien apdovanotą. Netobula, nes rankovės pažastyse daro raukšles, bet jis patenkintas. Be to pats mezginys labai mielas išėjo. Buvau apsirengus, tai geras jausmas. Sakiau gal net sau kišenėtą tokio stiliaus nusimegsiu, jei entuziazmas neišblės.

P1180160_medium2.JPG

Liuks. O jau spalvos kaip gražiai dera ir pereina :)

Atsakyti

Olaiva, o papasakok, to tvidinio ta mėlyna juostelė prisiūta? ar kažkaip kitaip montuota :hmm:  šiaip labia liuks idėja, kai paslėpt atnaros prikabinimą pvz, nors konkrečiai šitam tai to matyt nebuvo. šiaip sutvirtinai, ar tiesiog neturėjai ką veikt :D bet mintis vistiek gera :thumb_yello:

Atsakyti

Suknelė, įkvėpta Ingriduškos megztuko :D

attachicon.gif003.JPG

attachicon.gif006.JPG

Dailuma :)

LR :)

dontstop suprantu tave dėl paieškų. aš va visai neieškodama darbą pakeičiau Turėjau ir taip gerą :) bet netikėtai (tikiuosi dar geresnis) darbas atrado mane :) ir po motinystės atostogų manau pats laikas imtis kažko naujo :) ir tikėti, kad tų visų stresinių dalykų bus kuo mažiau :)

o pas mus baigėsi gimtadienių maratono savaitė :) kol kas santykis  9 ir 1 :) bet labai smagiai jis jaučiasi kasidenybėje :)

Sveikinimai. FB apžiūrėjau tavo grožius  :wub: 

Atsakyti

Na, rodausi ir aš savo ranžinį pavasarį iš rogutinio merino.

Sušalau belakstydama po griūvėsius :P

Radom Latvijos pasienyje tokią apgriuvusią bažnyčią. man silpnybė tokiem statiniam...Pradėjo aplinką tvarkyti, tai jau galima normaliai apeiti.

image_medium2.jpeg

image_medium2.jpeg

Atsakyti

katuk,ten juosteles su mašina numezgu kelių akių pločio ir prisiuvu ;) veikti,žinoma,ir be jų aš turiu ką,bet mėgstu išbaigtus mezginius,su gražia išvirkščiąja puse  :wub: 

Atsakyti

Oaliva, tavęs nemėgstančios siūti nesupras :D  iš abiėjų juostelės pusių po siūlę, ar ne?

Saulėlydi, gražiai atrodai :4u: megztuko sagos fainos.

supratau, kad išmylėjau oranžinę spalvą. kažkada tai ppatiko, o dabar nebelabai....

Atsakyti

Oaliva, tavęs nemėgstančios siūti nesupras :D  iš abiėjų juostelės pusių po siūlę, ar ne?

Saulėlydi, gražiai atrodai :4u: megztuko sagos fainos.

supratau, kad išmylėjau oranžinę spalvą. kažkada tai ppatiko, o dabar nebelabai....

taip,is abieju pusiu prisiuvinejau :B 

Atsakyti

Sveikos,

Saulėlydi, gražus megztukas, graži spalva ir sagos, :wub: bet norisi į raštą ir į sagas pažlibint iš arčiau... :photo2: Fotosesija teminė, tinka megztukas prie griuvėsių raudonų plytų, o tokios teminės man labai patinka  :ax:

Katuk, nenuostabu, kad ne to tikėjaisi, gal ir aš ne to tikėjausi, bet šiaip manau, kad visa esmė susegime, norėjau kažkodėl su viena saga, bet visos problemos kaip tik dėl to ir kyla :D O tokio lašinio be kalnieriaus tikrai nenorėjau ir nelabai įsivaizduoju, Liniukos daug plonesnis, labiau kaip megztinis, o mano tai jau šuba :) Šiaip šilta su juo, vakar jau striukės neėmiau, tik minusas tas, kad vėjas košia megztus daiGtus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 27 kovo 2017 - 09:37

šuba tai šuba, bet tada viena saga visai ne prie šubos :D

man atvartų norėtųsi tokių biškį trumpesnių, ne tokių pečius dengiančių.

ir jo, gal reiktų kokios šponkės slaptos.

ir man nuotraukoj ta šuba visai neatrodo stora :D

Atsakyti

Tai atvartai del to ir atsiverčia nes nesusisega, skečias,  šiaip tai megzta tiesiai viskas, nei išimta nei dadėta kalnieriui, aš vakar atsigulus dar svarsčiau, kad gal prakirpt kilpą ir padaryt su dviem sagom, tom juodom, kur planavau.... :hmm: Su sagų pasirinkimu  tai katastrofa, nėra pirkt didelių, čia tas kas išėjo išspaust pono drakiaus Sagiaus :D 

Atsakyti

Sveikos,

Saulėlydi, gražus megztukas, graži spalva ir sagos, :wub: bet norisi į raštą ir į sagas pažlibint iš arčiau... :photo2: Fotosesija teminė, tinka megztukas prie griuvėsių raudonų plytų, o tokios teminės man labai patinka  :ax:

Iš arti buvau rodžiusi, tai nebesikartojau, Bet prašom. Čia dar darbo eigoj. Neskalbtas

image_medium2.jpeg

Atsakyti