Wauu wauuu gražu labai labai priglausčiau viską
Sveikos,
Kerpena, tavo megztukas vyrui nuostabi dovana, labai gražiai sumargintas ir šiaip labai dailus, net nepagalvočiau,, kad vyriškas megztukas gali būt toks gražus
Savaitė sunki, savaitgalis ne ką lengvesnis... Bet labai smagus
Atvažiavo Olaiva gi pasifotkint, o bet tačiau oras tai nedžiugino, o ir nebe jaunystė megzt iki 2h... Tačiau labai džiugina savaitgalio rezultatai: mezginiai, nusiaubtas turgelis, fotosesija, skanios ir gražios išgertos kavos (berniukas barista, išpaišė mums paveikslėlius pagal užsakymą Olaiva pajuokavo, kad mums to ir to, o tas ir padarė )
Kol Olaiva darė pietus šeimynai aš atėmiau iš jos tuos marmurinius siūlus ir nusibružinau sau megztuką Sakau, dažniau taip.... Nu, kokia čia fotosesija, jei tik vieną megztuką turėjau, apie kurį 2men kalbėjau, ji tai kalnus prisivežė.... Teko taisyt staigiai padėtį
Taigi Olaiva, štiš iš eterio, dabar mano fotosesija
Nu kad davet tai davet mergos vaizdu,.urmu tiesiog
Uch
Grazu.visuteliausiai viskas
Aikit sau, kiek prieš miegą vaizdų pribloškiančių
Kaip suprantu siūlus iš viena kitos drakių atiminėjot ir mezgėt
Olaivos tai ne tik mezginiai gražūs, bet ir kiti drabužiai - striukė su inkariukais, palaidinė su katukais. Iš visų mezginių gal šiandien man gražiausias samaninis tvidas ant tos smulkiai gėlėtos palaidinės Ir dar lapukai ant alkūnių patiko.
Šarange man tavo palteliui pritrūko tokio normalaus vaizdo susisagsčius. Nes arba sėdin keistu kampu fotografuota, arba super susisupus, tai ir nesimato tokio laisvo vaizdo. O tą mėlyną tikrai numezgei, kol Olaiva pietus gamino? neįtikėtinai skamba, kai taip greit galima.
Kerpena, reik saga persiut, per laisvai dabar, del to ner vaizdo ir siaip ta viena saga ner stabilumo, nepagalvojau apie tai
... Reiks gal kokia vidine dar isiut ar koki sniureli kaip chalatam :-D ...
Nu ne visai kol pietus gamino, bet nuo pietu iki 2h, 2:30, jau traukem is skalbiankos :-D Normalus zmones taip nemezga, bet ne gi mes normalios.... Siaip sunkiai masina mezge. Siulas lb grazus, bet kietas ir sunkus , paciu didziausiu laisvumu ir tai....reiktu dar laisviau, buvo tikra treniruote, bet rezultatas pakenciamas :-D
Man irgi Olaivos striuke lb faina....ir dar atkreipkit demesi i kos megztuku blogasias puses!
Labas rytas
Šarangės ir Olaivos fotosesija tai oho Neturiu net žodžių, patiko viskas
Kerpena, reik saga persiut, per laisvai dabar, del to ner vaizdo ir siaip ta viena saga ner stabilumo, nepagalvojau apie tai
Šarange o jei iš vidinės pusės spaudę prisiūti?
Labai gražus iš Olaivos siūlų
Vakar nulūžau
Olaivos tai keli mezginiai natūroje apžiūrėti ir jos laimei, kad kiemas su vartais
labas rytas,
Fotosesija (-jos) nuostabi (-ios). bet tai čia ir be mezginių viskas ok.
o apie mezginius:
man tai Olaivos tas paskutinis mėlynas superinis. nors visai neseniai minėjau, kad tokio tipo neprisijaukinu, ale bet ant Olaivos tai labai viliojančiai atrodo.
tas su lapukais toks Olaiviško stiliuko, nors spalva kažkaip ne Olaivos. man netiktų :Dgal aš net labiau už klevo lapus būčiau.
vat tvidinukų spalvos tai Olaiviškos. tik to užsegamo vistik forma man ne itin. arba tikslesnės foto pritrūko
bet jau preciziškumas ir tos visokios razinkos, užbaigimai. ech, mokytis ir mokytis...
Šarangės tą mėlyną tai atimčiau be jokios sąžinės iš pavydo tai dar ir kiaulės akis įsistatyčiau.
o vat karakulinio tai kažkokio kitokio tikėjaus. gal labiau kaip pas Liniuką o gal spalva ne Šarangiška, o gal atvartai. ai nežinau, atrodo šiaip neblogai, greičiausiai saga visą reikalą gadina
nu bet jau merginos pačios kaip nusifotošopinę tokios visos jaunos gražios, oda kokio lygumo. išduok amžinos jaunystės paslaptį
dar sveikinu Žuviuko komandą
ir dar Ristinos garbanėlė fainos spalvos.
ir dar užbaigiau MB megztinio kūną. liko rankovės. turiu šiek tiek baimių, kad vienos spalvos siūlo gali pritrukt
ir dar biškį per ilgą numezgiau, teks kirpt kaip numatuojat vyriškų megztinių ilgį?
katuk o tai gal pasitrauks i ilgi ar dalim mezgei ar apvaliai?
katuk o tai gal pasitrauks i ilgi ar dalim mezgei ar apvaliai?
dalim.
tai kol kas dar nekerpu, numegsiu rankoves, tada gal nuomonė pasikeis. bet merinas, tai kaip ir neturėtų trauktis į ilgį....bent jau mano patirtis tą rodo
nu maniškio pasitraukė iš merino rogutinio aišku gal priežastis ta kad aš pločio tik tik tokį numezgiau (MB norėjo kad tik platus nebūtų, nu ir be to jau reglano ilgio gana buvo tai ir neplatinau) tai pasidavė į plotį šiek tiek nu iki normalaus ne aptrėkšto ir sutrumpėjo natūraliai
aš tai matavau pagal kitą, irgi mano megztą megztinį, mano akimis jis čiut čiut trumpokas, tai galvojau pailginsiu. nu tai ir užsimojavau o kadangi plotį pataikiau kaip reikiant, nei per siaura nei per platu, tai niekas niekur nesitempia...
o kadangi ardžiau tikrai nemažai šitam mezginį, tai kažkotais visai netraukia abi dalis iki žemiau pažąstų nuardyt. labau linkusi kirpti