Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Kerpena, labai gražu  :wub:  :wub:  :wub: Norėčiau tokios kišenėtos  :wub: 

Žuviuk, oho naujiena  :bigsmile: Sveikinu! Pasicekavijau linkedin į kur, bet neišdavė...

Ikriuko, įkritusio į tortą, meilumas  :wub:  :wub:  :wub: 

Einu namų darbų skaityt. Jei ką, ateisiu pagalbos :D 

Atsakyti

Kerpena  nu suuper..

As saviski eisiu taisyt kai baigsiu bule, rankoves pasitrauke reik daug damegzt nu ir apacia palipo aukstyn tai pailginsiu muset, nes per 3 kartus apsirengimo sutrumpejo viskas

Įdomiai kaip. Dėl tų rankovių mezgamų ratu patrumpėjimo, tai jau tikrai pastebėjau, kad maniškių poros megztinių tikrai trumpokos, nors kai mezgiau buvo geros. Bet tai išeina,kad ir visas rūbas gali trumpėt? Tie megztiniai, tai nepatrumpėjo lyg.

Nors mano  vilnonė  kišenėta tikrai patrumpėjo, bet tai galvojau, kad čia todėl,kad aš pastorėjau ir dar vilna po skalbimo gal kiek pasitraukė...

Dabar baisu kad mano vyriškio sutrumpės, nes tokį mezgiau tik tik, nes prašė tik nenudidint.. Tai matavau pagal vieną fabrikinį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 kovo 2017 - 17:25

Esu pastebėjusi, kad patrumpėja be siūlų, ratu megzti megztiniai. Bet tuo pačiu jie paplatėja. Todėl paskutiniu metu mezgu dalimis ir siuvu. Bet rankovės tiek kad reiktų damegzt nėra nutrumpėję. Nu ir suknelės netrumpėja. Kiek aš jų turiu...

Atsakyti

Ratu megztos rankovės trumpėja, megztiniai ne  :hmm: 

Atsakyti

Kerpena,labai dailiai numezgei vyrui megztuką,puiki dovana :wub:  o raukšlės nesimes tik tada,kai rankas praskleis pakeltas,bet juk taip nieks nevaikšto :D apie raukšles kalbant,tai ir mes jau raukšlėjamės,tai ko norėt iš mūsų megztukų pažastų :D

žodžiu tik trys žodžiai: šau      nuo     lė   :angel_not: 

Atsakyti

Sveikos, Keprena, prie tavo megztuko paaikciojau, nu labai grazus perejimas, reiks ir man pasikonspektuot.

o siaip tai kaip kam.. kam rankoves traukiasi, kam megztukas, o kam - pvz Mantui manao, katinas vonioj dingsta :D

Atsakyti

turim namie kandidata i akrobatus, Mantas su jatinu ziuri Lietuvos talentus, rode kazkoki akrobatini numeri, tai galvojau kaciundra i telika sulys kaip seke ir stebejo viska :D :D :D atbeges ant lyginimo lentos, kuri prie TV stovi

Atsakyti

Dingo elektra  :oh: teks eiti miegot  :hmm: 

Atsakyti

dar palauk,tuoj foto sukelsiu kelias ;)

Atsakyti

Na va,kelios foto.

senas megztukas,bet nebuvo jis fotografuotas ant manęs.bus jo ir trečias dublis šiemet.turiu mėlyną,šitą rudą,bet bus dar kažkoks su gražiom alkūnėm :)

DSC_3393_medium2.JPG

DSC_3397_medium2.JPG

DSC_3400_medium2.JPG

Kadangi oras savaitgalį nedžiugino,tik kompanija,tai labai greitai nusibrūžinai ir išskalbiau kaklašildį iš ne savo siūlų :D

DSC_3360_medium2.JPG

DSC_3359_medium2.JPG

Samaninio twido megztukėlis

DSC_3428_medium2.JPG

DSC_3499_medium2.JPG

DSC_3406_medium2.JPG

DSC_3420_medium2.JPG

Atsakyti

Kitas twidinis:

DSC_3377_medium2.JPG

DSC_3386_medium2.JPG

DSC_3378_medium2.JPG

DSC_3382_medium2.JPG

DSC_3373_medium2.JPG

Atsakyti

ir mano labai nešiojamas mėlyniukas:

DSC_3486_medium2.JPG

DSC_3476_medium2.JPG

spec užsakytas piešinukas :D

DSC_3433_medium2.JPG

savaitgalis į pabaigą,veidelis niaukiasi...

DSC_3442_medium2.JPG

savaitgalio jau nebebėra...

DSC_3443_medium2.JPG

Atsakyti