Labos
Kerpena, labai gražu Norėčiau tokios kišenėtos
Žuviuk, oho naujiena Sveikinu! Pasicekavijau linkedin į kur, bet neišdavė...
Ikriuko, įkritusio į tortą, meilumas
Einu namų darbų skaityt. Jei ką, ateisiu pagalbos
Kerpena nu suuper..
As saviski eisiu taisyt kai baigsiu bule, rankoves pasitrauke reik daug damegzt nu ir apacia palipo aukstyn tai pailginsiu muset, nes per 3 kartus apsirengimo sutrumpejo viskas
Įdomiai kaip. Dėl tų rankovių mezgamų ratu patrumpėjimo, tai jau tikrai pastebėjau, kad maniškių poros megztinių tikrai trumpokos, nors kai mezgiau buvo geros. Bet tai išeina,kad ir visas rūbas gali trumpėt? Tie megztiniai, tai nepatrumpėjo lyg.
Nors mano vilnonė kišenėta tikrai patrumpėjo, bet tai galvojau, kad čia todėl,kad aš pastorėjau ir dar vilna po skalbimo gal kiek pasitraukė...
Dabar baisu kad mano vyriškio sutrumpės, nes tokį mezgiau tik tik, nes prašė tik nenudidint.. Tai matavau pagal vieną fabrikinį.
Kerpena,labai dailiai numezgei vyrui megztuką,puiki dovana o raukšlės nesimes tik tada,kai rankas praskleis pakeltas,bet juk taip nieks nevaikšto apie raukšles kalbant,tai ir mes jau raukšlėjamės,tai ko norėt iš mūsų megztukų pažastų
žodžiu tik trys žodžiai: šau nuo lė
Na va,kelios foto.
senas megztukas,bet nebuvo jis fotografuotas ant manęs.bus jo ir trečias dublis šiemet.turiu mėlyną,šitą rudą,bet bus dar kažkoks su gražiom alkūnėm
Kadangi oras savaitgalį nedžiugino,tik kompanija,tai labai greitai nusibrūžinai ir išskalbiau kaklašildį iš ne savo siūlų
Samaninio twido megztukėlis