Sveikos,
valandos miego pritruko
merginos dviese megzdamos gatavais megztukais nepamirskit fotosesijos
jau ruošiamės į fotosesiją.makiažus daromės
Sveikos,
Kol kažkas darosi makiažą, parodysiu savo jubiliatą, šiandien apdovanotą. Netobula, nes rankovės pažastyse daro raukšles, bet jis patenkintas. Be to pats mezginys labai mielas išėjo. Buvau apsirengus, tai geras jausmas. Sakiau gal net sau kišenėtą tokio stiliaus nusimegsiu, jei entuziazmas neišblės.
Kerpena, labai geras megztinis, tiesiog puikus
Ir aš tokį noriu numegzt
Tik šiek tiek neaiškiai atrodo kai iš priekio - rankovės atrodo platokos, yra raukšlė, o kai iš nugaros - rankovė per siaura, nes reglano takelis į priekį pasislinkęs ir mezginys ant nugaros įsitempęs labiau
Spėju, kad iš tikro nėr jokių problemų
Keičiau šiaip po vieną siūlą, bet dar tose vietose, kur prasideda naujos spalvos pirmas siūlas mezgiau taip - vieną eilę su vienu naujos spalvos siūlu, tada dvi dar vienspalviu, tada vėl vieną su nauju siūlu, viena vienspalviu, vieną su nauju, vieną vienspalviu ir tada jau su nauju siūlu. Analogiškai mezgiau ir kai paskutinis siūlas ruošiasi pereiti į vėl vienspalvį. Kitus perėjimus, kur tik prisideda papildomas siūlas, perėjau iš karto.
Kerpena, suuuuper čia mano svajonių perėjimai. Būtinai sukonspektuok, kai ateis laikas, norėsiu nusirašyt.
O tos raukšlės tai tokia smulkmena. Iš tikrųjų žmogui judant jos visur ten tai susimeta tai pradingsta
O dar vyrai kažkaip keistai moka apsirengt megztinius, aš saviškiui pastoviai turiu atsukt rankoves ir patraukt nugaroj žemyn.